Dodaj do ulubionych

Torebki szukam...

15.11.20, 18:51
A jak wiadomo ematka w tym temacie niezawodna.

Wymóg mam właściwie jeden: ma mieć w środku coś co będzie trzymało na miejscu butelkę/termos z piciem...

Najlepiej jakby była ze skóry (ale niekoniecznie), wielkości mniej więcej A4, może być większa.
Nie mogę nic znaleźć, albo może źle wpisuję?
Obecnie chodzę jak taki wieśniak, mam zwykła skórzana torbę na ramię, ale boje się do niej wsadzić termos. Tak więc dodatkowo nosz albo siatkę materiałową, albo inna z jedzeniem, a butelki i tak się w niej wywracają.
Obserwuj wątek
    • piszaca.zza.swiatow Re: Torebki szukam... 15.11.20, 18:57
      Aha, to może być też coś mniejszego co oprócz torebki będę nosić, ale żeby na coś wyglądało, a nie siatka czy reklamówka... Coś ze sztywnym dnem najlepiej chyba...
    • kotejka Re: Torebki szukam... 15.11.20, 19:01
      raczej torebki skorzane eleganckie nie mają specjalnych uchwytow butelkowych
      to juz najpredzej znajdziesz takie cos w specjalnych liniach dla mam, ale tam z kolei nie jestem pewna, czy cos ze skory
      moze wewnetrzny dodatkowy organizer rozwiaze twoj problem?
      • piszaca.zza.swiatow Re: Torebki szukam... 15.11.20, 19:14
        No właśnie zastanawiające, dlaczego plecaki mają takie uchwyty/ki dzięki, a torebki nie.
        Popatrzyłam co to te organizatory, nawet nie wiedzialam, że coś takiego istnieje. Widzę sporo filcowych w różnych rozmiarach, pasujące do różnych torebek, super dzięki!
        • piszaca.zza.swiatow Re: Torebki szukam... 15.11.20, 19:17
          Organizery oczywiście...
    • kanna Re: Torebki szukam... 16.11.20, 16:33
      Sportowe torby takie mają.
    • lot_w_kosmos Re: Torebki szukam... 16.11.20, 16:51
      Kup sobie wybraną torebke, a do niej po prostu organizer. Pełno tak8ch na allegro.
    • bei Re: Torebki szukam... 16.11.20, 18:08
      Może termos firmy thermos- mają wszelkie wielkości i nigdy nie zawodzą, moje dziecko wkładało do plecaka nie patrząc gdzie bora gdzie dół, herbatki, zupy- nic niegdyś nie wylało się.
      • ja_mamma Re: Torebki szukam... 16.11.20, 23:29
        O, to korzystając z okazji zapytam jak długo użytkujecie thermos? Nic się w środku nie dzieje, nie żółknie, nie przechodzi zapachami?
    • mary_lu Re: Torebki szukam... 17.11.20, 15:03
      Uchwytu na termos nie widziałam, ale ostatnio przypomniałam sobie o firmie Batycki. Jak dluuuugo nie mogłam znaleźć nic fajnego, to tam wreszcie znalazłam ładną, pięknie wykonaną skórzaną torbą z mnóstwem kieszeni w środku. I jeszcze mam plany zakupowe na najbliższe kilka miesięcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka