feliz_madre 16.11.20, 21:10 Parę zdjęć przerobionych nazw instytucji i ulic przemknęło mi już przez fb - ale dziś Google Maps mnie naprawdę zaskoczył. Myślicie że ktoś shakował parafię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 21:20 feliz_madre napisała: > Parę zdjęć przerobionych nazw instytucji i ulic przemknęło mi już przez fb - al > e dziś Google Maps mnie naprawdę zaskoczył. Myślicie że ktoś shakował parafię? Sprawdziłem! Tak jest! Zrobiłem własnego screen'a Brawo Pszczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 22:17 żyrardów : www.facebook.com/tygodnikfaktypomitach/photos/a.1749439251934432/2992471280964550/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 21:31 feliz_madre napisała: > Myślicie że ktoś shakował parafię? nie, zhakował google maps. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 21:39 W Warszawie tez, choc tu byla akurat akcja wlepkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 21:39 Wystarczy odpowiednią ilość zgłoszeń do Google żeby zmienili.a mają jeszcze zdjęcie . . na wszelkich antykoscielnych forach lata link do zgłoszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 22:46 No, no, cóż za ciężka praca. To tak woluntarystycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 23:03 taki-sobie-nick napisała: > No, no, cóż za ciężka praca. To tak woluntarystycznie? Lewactwo zniszczy wszystko jak leci. Ciesz sie, ze nie morduja, ale to kwestia czasu tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 23:49 Przypomniałaś mi tych narodowców, którzy w takim napięciu czekali na lewaków mających burzyć kościoły, że zaczęli bić się między sobą.🤣🤣🤣. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 23:52 pani_tau napisał(a): > Lewacy nie przyszli. Nie przyszli, bo w takim napieciu czekali, aby komus dac w morde, ze dali sobie. Sil nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 23:51 Póki co to prawactwo napierdala wszystko jak leci i rzuca racami w okna. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 16.11.20, 23:55 trzymaj zrzuty dla potomnosci Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 00:16 głasnost i pierestrojka też tak się zaczynały pees W dzisiejszej papierowej G.W. na str.8 czytam że " Były burmistrz Wadowic a obecny radny miejski Mateusz Klinowski proponuje poszerzenie Muzeum Jana Pawła II w Wadowicach o dział poświęcony pedofilii w Kosciele . Pomysł ma być dyskutowany na sesji rady miejskiej podczas której poruszona będzie też sprawa honorowego obywatelstwa Stanisława Dziwisza " Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:55 Klinowski jeszcze przed swoim burmistrzowaniem był anty-Wojtyła, więc to to akurat nie jest żadna zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 00:53 malgosiagosia napisała: > > > Slyszalam tylko o jednym oknie i byla to wg prawakow mistyfikacja oraz prowokac > ja zrobina rekami lewakow. Tak, ze wiesz. Chłopaczki narodowcy mają z kogo czerpać wzorce, np. taki Dziambor, który głosił wszem i wobec ze "jak złapią cie za rękę mow, ze to nie twoja ręka". Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 06:50 malgosiagosia napisała: > paskudek1 napisała: > > > Póki co to prawactwo napierdala wszystko jak leci i rzuca racami w okna. > > Slyszalam tylko o jednym oknie i byla to wg prawakow mistyfikacja oraz prowokac > ja zrobina rekami lewakow. Tak, ze wiesz. Tak tak, oni kurwa zawsze są sprowokowani albo ktoś na ich konto prowokuje. Szkoda tylko że zdjęcia są i sprawca już złapany. Pod empikiem też lewacy rozpierdol zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 10:20 Pod empikiem to książki ich sprowokowały. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 07:27 Dom księży emerytów im. Ofiar Jana Pawła Przebija wszystko 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 15:05 bulzemba napisała: > Dom księży emerytów im. Ofiar Jana Pawła > > Przebija wszystko 😈 A gdzie taki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: .... Ofiar Jana Pawła II 18.11.20, 07:28 Była w... Częstochowie. Niestety na telefonie słabo mi chodź google mapa więc nie mam fotki Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 07:48 Dziewczyny, przecież to coś, to gazeciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 10:02 ło , jakie popularne się zrobiło : katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,26517885,mapy-google-kierowaly-do-parafii-ofiar-im-jana-pawla-ii-w-pszczynie.html#S.main_topic-K.C-B.2-L.3.maly Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 10:46 jest wiecej tego - Lublin i Sulbiny. shackowali tylko Mapy, wikipedii juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 11:18 To już plaga jakaś z tymi nowymi nazwami .......... " Do raportu z listą 24 biskupów tuszujących pedofilię w polskim Kościele, dołączono ostatnio aneks zawierający 16 nowych przypadków. Razem 40. A diecezji jest w Polsce raptem czterdzieści jeden! " Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:31 "Narody, które nie czczą swoich bohaterów; narody, które wyrzekają się pamięci o swojej heroicznej przeszłości, nie zasługują na wolność i prędzej czy później ją tracą. A państwa, które nie czczą swoich bohaterów, tracą swoją niepodległość" Tusk "Jeżeli jakiś naród zapomina o swoich bohaterach albo próbuje ich pomniejszać zamiast otaczać czcią i wdzięcznością, sam skazuje się na to, żeby być małym i trwożliwym narodem i traci zmysł bronienia się przed wszystkim, co obce i wrogie." Sigrid Undset Rozbiory to polska specjalnoc. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:38 Ładny mi bohater, żarliwy obrońca pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:38 Ale chyba nie mieli na myśli bohaterów "bohatersko" tuszujących pedofilię w imię urojonych "wyższych" celów, jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:47 to nigdy nie był moj bohater Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:57 A masz coś o narodach, które czczą swoich zbrodniarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 15:27 Rozbiory to specjalność takich jak ty. Targowicę zawiązała narodowo-patriotyczna hołota, przy współudziale Kościoła, którym nie podobała się Europa i postęp (Konstytucja 3 Maja). Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:43 Śliczne . Jestem zachwycona. To jest skandal, żeby ktoś taki był świętym . Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 12:46 Ha, cudne zgłosiłam plac JP2 we Wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: .... Ofiar Jana Pawła II 17.11.20, 16:07 oj Lolek , wszystko się wydało i teraz kicha i kaszana "Były burmistrz Wadowic, a obecny radny miejski Mateusz Klinowski proponuje poszerzenie Muzeum Jana Pawła II w Wadowicach o dział poświęcony pedofilii w Kościele. Pomysł ma być dyskutowany na sesji rady miejskiej, podczas której poruszona będzie też sprawa honorowego obywatelstwa Stanisława Dziwisza". Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: .... Ofiar Jana Pawła II 18.11.20, 07:47 No, walka o wakat się zaczyna. Przecież tu nie o naprawianie świata chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: .... Ofiar Jana Pawła II 18.11.20, 10:06 że co ? ............... "Były burmistrz Wadowic, a obecny radny miejski Mateusz Klinowski proponuje poszerzenie Muzeum Jana Pawła II w Wadowicach o dział poświęcony pedofilii w Kościele. Pomysł ma być dyskutowany na sesji rady miejskiej, podczas której poruszona będzie też sprawa honorowego obywatelstwa Stanisława Dziwisza". Odpowiedz Link Zgłoś