mae224 20.11.20, 13:29 Wykorzystując obecny czas i ofertę? Doszkalacie się w jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 13:35 Nic długoterminowego. W wakacje + kawałek września zrobiłam kurs ilustracji przyrodniczej na edx.org, a w tej chwili robimy sobie z koleżankami spotkania samokształceniowe z Google Classroom, bo szkolenie zorganizowane przez szkołę nie spełniło naszych oczekiwań (jeżeli mam ująć sprawę delikatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 13:58 Doszkalam ale nie daj Boże nazwać to kursem na głos a jeszcze w sekretariacie. To szkoła policealna a tyle ma wspólnego z liceum że nawet matury nie trzeba mieć. No ale są i tacy co na to studia mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:01 tak, firma mi to opłąca plus korzystam z mnóstwa bezpłątnych webinariów Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:06 Podasz linki do bezpłatnych webinariów? Tego się szuka na YT w ciemno czy są specjalne strony? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:09 Ja korzystam z mojej branży: firmy ktore szkolą mają różne webinaria. Można mieć don8ch dostęp wchodząc na ich strony i zapisując się na różne newslettery, czy pobierając jakieś e-booki darmowe. Dam ci przykłady firm które robią takie webinary: Apexnet, Avenhansen, Wolters Kluwer, . Są też na youtubie różne nagrania z ich szkoleń na przeróżne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:10 Czasem też można gdzieś kupić jedno niedrogie szkolenie , żeby potem moec cały rok do bezpłatnych materiałów szkoleniowych, ustaw, webinariow. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:12 A - niektórzy po bezplatnych webinariach dają certyfikaty nawet. Na maila ci przychodzi spersonalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 16:41 Na stronach organizacji/instytucji itd . Ja nie szukałam - same mi wskakują na podstawie jakichś algorytmów, wcześnieszych nawet bardzo luźnych (delikatnie mówiąc) kontaktów. Wiele bardzo fajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 14:59 Nie korzystam z kursów online, doszkalam się sama czytając książki z dzieciny którą wykorzystuję lub z której chciałabym się doszkolić. Księgozbiór układam w oparciu o ten podany na stronach państwowych uczelni wyższych, dzięki czemu wiem że sięgam po książkę wartościową, a nie jakiś ochłap. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 15:07 Tak, 1-2-3 razy w tygodniu słucham bezpłatnych webinarow z mojej działki zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 16:10 Tak, mnóstwo tego robię obecnie (więcej, niż wcześniej). Choć w sumie wole szkolenie zwykłe, niż te zoomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 16:22 Właśnie z okazji na "ten obecny czas" i ho pracuję ponad miarę i cieszę się jak mogę choć na godzinę wskoczyć na orbitreka. A na stanie jeszcze 7-latek, który wiecznie coś klika na laptopie i ciągle muszę odrywać się rano od pracy i mu przywracać połączenia na teams. Nawet jakoś - mama, ale to się samo zrobiło - usunął otwartego teams do kosza. Widziałam tylko cień aplikacji zmierzającej do kosza na pulpicie. Więc jakiekolwiek doszkalanie, nawet gdybym bardzo chciała, jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 16:26 Ja złapałam oddech dzięki domowemu licealiście, który zrobił się mocno samodzielny. Do tego ma korki online. I szaleję : webinaria, szkolenia, to co lubię i to, na co czas znajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
guacamole2020 Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 16:37 Tak, chodze na 4 rozne kursy online, w tym jezykowy. Na Duolingo ucze sie 3 jezykow. Robie dodatkowo webinary jezykowe. Na wiecej nie pozwala mi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 17:09 Ja robię nawet podyplomówkę. Właśnie zaraz idę na studia..... przed komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 18:54 Tak, kursy, uniwersytet otwarty z egzaminem, wykłady, webinary, konwersacje językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Robicie jakieś kursy online 20.11.20, 22:46 raczej hobbystycznie Odpowiedz Link Zgłoś