26.11.20, 17:11
Taki z piekarnika. Ma ktoś dobry, sprawdzony przepis? Szukałam, ale nic mi nie odpowiada tak do końca. Tylko tradycyjny, z mięsem.
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Bigos. 26.11.20, 17:22
      Proszę bardzo: www.mniammniam.com/bigos-pieczony-o-wyjatkowo-bogatym-smaku-i-prawie-bez-tluszczu
      • agrypina6 Re: Bigos. 26.11.20, 17:33
        Udka kurczaka.. nie,to nie to.
    • mia_corvere Re: Bigos. 26.11.20, 18:09
      Kiszona kapusta, wołowina, karkówka, suszone grzyby, suszone śliwki, kminek, przecier pomidorowy (przysmażony na patelni), czerwone wino półwytrawne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka