piataziuta Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 22:46 Wodę z cytryną - przed nią nie jestem w stanie wziąć czegokolwiek do ust. Potem kawa. Chwilę później, albo trzy chwile na później, śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 22:46 Kawa rozpuszczalna, pol na pol z mlekiem owsianym. Bo wtedy moge pic od razu (herbata jest za goraca i musze czekac) i jakos tak od razu robi mi sie cieplej i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 22:59 Na tygodniu najpierw herbata, potem kawa. Na weekendzie od razu kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 23:29 ela.dzi napisał(a): > Na tygodniu najpierw herbata, potem kawa. Na weekendzie od razu kawa. Na gazecie czy na ceracie? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 23:18 Piję 2 czarne kawy, jedna po drugiej. Dopiero po paru godzinach earl grey i ewentualnie coś jem. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 23:32 dużego kubka czarnej herbaty. kubek musi mieć co najmniej 300 ml. bez herbaty nie żyje. rano i wieczorem musi być czarna. w ciagu dnia pije tez owocowe, miętowa, a zima lubie tez rożne "przyprawowe" typu z cynamonem czy nawet pieprzem. kiedyś w tchibo była taka herbata z pieprzem, przepyszna, ale juz od dłuższego czasu jej nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 00:04 moje ulubione kubasy luminarki maja 0,5l 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 06:57 tez mam takie do porannej herbaty. jak sie spieszę i wiem, ze nie bede miała możliwości skorzystania z ubikacji za mniej więcej godzinę, to robie sobie "mala" herbata, czyli 300 ml Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 23:46 herbaty, zawsze, dobrej czarnej herbaty, najczesciej yunan, bez porzadnej herbaty nie zyje w nocy wode Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co rano pijecie? 02.12.20, 23:58 Herbatę, sypaną Wspomnienia z Toskanii albo Żar pustyni. Bez cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 00:03 Od jedzonka. Herbatę w ilościach gargantuicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 00:09 Niezmiennie, od kilkudziesięciu lat, piję jeszcze będąc w łóżku, mocną czarną kawę bez dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 00:31 Wodę, potem też wodę, czasem colę, raz od wielkiego dzwonu herbatę, albo rumianek, albo lipę, albo skrzyp tzn. raz na miesiąc może, albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 02:16 Herbaty z cytryną ,bez cukru albo z sokiem malinowym ostatnio. W lecie wody z cytryną. Potem mleko z kawą (właśnie tak) ale b.powoli piję, a jak nie mam czasu to tylko odrobinę, kilka łyków, nawyk i ciężko mi się obudzić bez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 06:00 Czasem piwo, czasem wódka a w uboższe dni tanie wino. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 06:26 niktmadry napisał(a): > Czasem piwo, czasem wódka a w uboższe dni tanie wino. A dzisiaj rano? Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 07:16 Dziś od rosołu. Najczęściej ciepła woda, rosol albo herbata ziołowa. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 07:58 Obecnie goraca czekolade i herbate ziolowa. Normalnie wode i potem w pociagu czy pracy kawe z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 07:58 Kawa z "mlekiem" owsianym. Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 08:12 Każdy poranek zaczynam od aromatycznej gorącej kawy z ekspresu. Pije ja w dużej filiżance z podwójnym dnem, ponieważ uwielbiam, gdy kawa jest długo gorąca. A do kawy małe kruche ciasteczko. Miłego dnia wszystkim zycze 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 08:48 Szklanki wody, potem kawa do dniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa17 Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 09:06 Szklanka ciepłej wody z miodem cytrynowym. Lub siemię lniane. Po śniadaniu mieszanka ziół. W ciągu dnia herbaty i woda. Sporadycznie cola, czasem sok pomarańczowy/jabłkowy Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 09:15 Po obudzeniu popijam Euthyrox wodą. Dopiero w pracy piję kawę i jem śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 09:28 Herbaty z cytryną do śniadania w weekend. W pracy od czarnej herbaty bez cytryny, też do śniadania. Nie umiałabym wypić kawy na pusty żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co rano pijecie? 03.12.20, 12:31 Kawa z mlekiem. Dużo kawy z mlekiem. I jeszcze więcej kawy z mlekiem. Niekiedy, w gorszy dzień, poprawiam kawą z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś