nowel1 03.12.20, 20:07 Szukam inspiracji. Mają być oryginalne. Nie mam pojęcia, gdzie się takie kupuje, najchętniej sprawdzone miejsca w sieci. Ni żółte złoto w żadnym razie, ale już dziwactwa chętnie obejrzę Macie pomysły? Doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak_matrioszka Re: Obrączki 03.12.20, 20:17 Albo szukasz inspiracji - czyli chcesz zgapic, albo chcesz oryginalnie Opcji, ze obejrzysz wszystko i zrobisz tak jak nikt nie ma nie biore pod uwage (sorry). Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Obrączki 03.12.20, 20:25 Ok, pierwsza złośliwa odpowiedź - była oczekiwana i jest Może się trafią bardziej życzliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Obrączki 03.12.20, 20:25 To najprawdopodobniej gra wstępna przed umieszczeniem spamu. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Obrączki 04.12.20, 08:15 Jprdle, jedna i druga, to stare nicki🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Obrączki 03.12.20, 21:02 Koleżanka ma czarna niby z meteorytu i znam parę która ma niebieskie z jakiegoś kamienia. Mi podobają się też z różowego złota i jak damska ma jakiś diamencik. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Obrączki 03.12.20, 21:31 Nie pomogę, bo mnie się podobają najprostsze, ja mam lekko 'zaokrągloną' taką wypukłą, więc klasyka, ale takie proste też są ładne i srebrne, czy z białego złota też ok. Bardziej udziwnione są udziwnione, trzeba mieć świadomość że mają być noszone do końca życia Ale tak tylko się zapytam (nie złośliwi), czy Ty aby nie powinieneś/powinnaś szukać inspiracji wraz z 'drugą połową' swoją? Może ona (połowa) ma jakieś swoje pomysły? Radzę skonsultować z zainteresowaną/zainteresowanym przed zakupem Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Obrączki 03.12.20, 21:46 Kul, aż ręka sama się prostuje w rzymskim pozdrowieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Obrączki 04.12.20, 08:11 Ja tam uważam, że szkoda wymyślać bo grawer może się zetrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Obrączki 04.12.20, 08:24 Na pewno gładkie. Nie ma nic gorszego niż niż brud albo kawałki mydła między szczelinami. Gdybym teraz wybierała, rozważałabym takie: images.app.goo.gl/dXbTLC5GSzKV1Ch36 Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Obrączki 04.12.20, 09:06 Mnie się akurat podobają takie proste, lekko zaokrąglone. Proste obrączki są też o tyle wygodne, że jak człowiekowi utyje/schudnie palec to łatwo przerobić. A jak wrzucisz hasło oryginalne obrączki to wychodzą setki wzorów. Może coś Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Obrączki 04.12.20, 14:14 moja przyjaciółka zamówiła u jubilera według niesamowicie spersonalizowanego wzoru, który z narzeczonym wymyślili. nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś