Dodaj do ulubionych

Kamila Rowińska

04.12.20, 10:41
Emamy słyszały o tej Pani? Nie chodzi mi o życie prywatne tylko o jej książki,kursy ,szkolenia itp.

Moja siostra od pewnego czasu jest zafascynowana jej działalnością,czyta książki słucha jej nagrań. Była zdziwiona ze ja nie mam pojęcia kim ona jest

Z tej bajki to ja znam Agnieszkę Maciag i tyle

Poczytałam wczoraj i faktycznie kobieta wspiera inne kobiety w rozwoju zawodowym (tak przynajmniej zrozumiałam )

Korzystacie z jej rad? Czytacie jej książki?

Myśle nad jakim s prezentem dla siostry może jakieś szkolenie jej wykupie tyle ze nie mam pewności czy to nie wyciąganie kasy i czy warto,jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 10:44
      Nie mam pojęcia kto to.
    • conena Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 10:51
      tak, znam, ta pani kołczuje wszystko, od życia służbowego, po sprzątanie własnego wc i niejedzenie cukru.

dla mnie kołczing powinien być zdelegalizowany, przynajmniej ten biznesowy. to co do tej pory widziałam w wykonaniu kołczów w firmach to był danse macabre, przy czym kołcze myśleli, że chodzi o burgery z maka.
      a prywatnie to niech se jeleni kołczują.
      • cruella_demon Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 18:10
        dla mnie kołczing powinien być zdelegalizowany,

O to to.
      • magdallenac Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 20:04
        Nie wiem, jak to wyglada w Polsce, ale w USA to normalnie sa jaja- kazdy zostaje coachem. Robia jakies kursy on line, zakonczone ozdobnym dyplomem i voila. Okazalo sie, ze wsrod znajomych mam coacha oddechu, coacha czasu wolnego i coacha odgracania przestrzeni😂😂😂
    • molik28 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:02
      Nie znam i nie jest mi potrzebny do szczęścia kolejny zwariowany trener. Trzymam się z daleka od nowomodnych manipulatorów.
      • molik28 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:12
        I nie chcę obrazić twojej siostry, ale wszystki osoby, które znam kołczujące się i innych, to są nieźle szurnięte i w biznesie rzadko wynika coś dobrego z ich metod. Zazwyczaj są to toksyczne osoby, przeszkadzające i utrudniające pracę innym. Najgorzej jak zajmują średnio/wyższe stanowisko. Ich działania wręcz czasami zakrawają na mobing i trzymam się od takich osób z daleka. Bziknięte świruski. Współczuję podwładnym.
        • karpie_gdyjem Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:22
          Oesu, męża szef toczka w toczkę. W kołczing poszedł chyba dlatego, że kocha siebie słuchać, perorować i przemawiać ex cathedra, narzucając własne zdanie (choć podobno to wszystko wbrew zasadom coachingu). Ostatnio mąż musiał zrezygnować z lunchu świątecznego z własnym zespołem, na który tenże szef nie był zaproszony, oficjalnie ponieważ nie zmieścił się w limicie osób. Nie wypadało nie zapytać, czy w takim razie nie zaprosić wannabe kołcza. Zapadła głucha cisza...
    • daniela34 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:03
      Pierwsze słyszę smile
    • anika772 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:05
      Nie znam.
      Agnieszkę Maciąg kojarzę jako modelkę.
      • dr.amy.farrah.fowler Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 14:00
        Jej się rzuciło na głowę i ma bloga, gdzie zaleca niwelowanie skutków menopauzy homeopatią.
    • alba27 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 11:09
      Znam. Mieszkała na moim osiedlu i chodziła do mojej podstawówki. Od zawsze była bardzo ambitna i wymagająca wobec siebie. Jak ktoś lubi cołczingowe klimaty to książka "kobieta niezależna" jest ok. Czasami oglądam jej filmiki. Niektóre są świetne, inne męczące. Co kto lubi😉
    • lot_w_kosmos Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 13:53
      NIe korzystam, ale mam parę znajomych na Facebooku, które wierzą w nią jak w boga, udostępniają wciąż jej posty, wielbią - jakaś sekta wprost.
      • beverlyja90210 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 15:00
        Moze znasz mija siostrę smile) bo od jakiegoś czasu właśnie ma na jej punkcie lekkiego fioła, ale co poradzisz dorosła jest.Każdy ma jakiegoś bzika smile
    • araceli Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 13:57
      Mam alergię na kołczking wink
    • trampki-w-kwiatki Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 14:02
      Lepsza ona niż jakiś tam Doktor Mateusz cośtam mąż jakiejś Filipinki, mistrz wszystkiego.

Ja tam się boję takich perfekcjonistów, ale ona przynajmniej na sympatyczną wygląda.
    • marika_marika58746 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 16:35
      Znam. Nie śledzę tej pani w social media, ale biznesowo jest dość skuteczna, z tego co wiem wink Robiłam u niej szkolenie sprzedażowe i szkolenie z zarządzania zespołem. Polecam. Dużo się nauczyłam. Bardzo przystępnie przekazuje wiedzę.
      • beverlyja90210 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 17:56
        Jakie konkretnie szkolenie polecasz? Chciałabym jakieś online wykupić w formie bonu czy czegoś podobnego
        • marika_marika58746 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 19:48
          To zależy czego ta osoba potrzebuje. No bo jeśli np. ktoś zawodowo nie zarządza zespołem to po co robić takie szkolenie wink Bardzo dobre opinie słyszałam o szkoleniu z asertywności, a to akurat przyda się każdemu, więc jeśli ma być uniwersalnie, to poszłabym w asertywność.
    • veryvery Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 18:12
      Guru mojej nieszczesnej kumpelki, która wsiąknęła w jeden mlm gdzie łeb na cacy jej przeprali. Ta pani swoją działalnością firmuje różne, szemrane, piramidopodobne praktyki biznesowe
    • lucadimontezemolo Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 18:14
      Pierwszy raz słyszę.
    • beata.1968 Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 21:58
      Kojarzę tę panią , bardzo aktywna , przed pandemią prowadziła mnóstwo szkoleń stacjonarnych , pisała książki i ogólnie była hiperaktywna . Do tego ładna i bardzo zadbana. Mnie trochę przeraża , taki piękny cyborg wink Uczy jak wytyczać sobie ambitne cele i je realizować . Moim celem jest obecnie szczęśliwie doczekać emerytury więc z panią kołcz jest mi nie po drodze , ale dla młodych osób może być całkiem ok. Moja dużo młodsza znajoma ją uwielbia.
    • iberka Re: Kamila Rowińska 04.12.20, 21:59
      "znam" i nie korzystam, nie kręci mnie żadna sektw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka