alba27 13.01.21, 13:03 Nigdy nie podobały mi się ubrania z eko skóry, ale wczoraj widziałam ładna spódniczkę. Doradzcie czy tego typu spódnice i spodnie się teraz nosi czy to jest już passe😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Eko skóra 13.01.21, 13:07 W tym sezonie pełno było ubrań z eko skóry (spodni, spódnic, sukienek) w sieciówkach. Sama musisz ocenić, czy to znaczy, że są modne, czy- jako że trafiły już do sieciówek- to tak naprawdę są już passe. Ja tam kupuję również w sieciówkach (nie tylko, ale też). Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Eko skóra 13.01.21, 13:11 Eko skóra to chyba najdurniejsze wyrażenie pod słońcem. Chodzi bowiem o produkt, który nie jest ani skórą, a nie tym bardziej eko. To PU, PVC, skaj, vinyl, poliamid albo poliester. W tych materiałach ma w nich nic ekologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama