noi_noi 20.01.21, 22:44 mashroom, jak u ciebie, i jak u belgijskich dziewczyn, francuskich też chyba - w porywach do 10bft Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Wieje 21.01.21, 07:23 Piździ tak, że od drugiej w nocy nie śpię, bo coś tak pierdolnęło u sąsiadów że mi się dziecko ( chore do tego) zerwało z płaczem i już nie zasnęła tylko jęczy.. dziś dzień brzegowy, aż jestem ciekawa czy w tą pizgawicę wystawią stragany :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wieje 21.01.21, 07:29 mashcaron napisała: > dziś dzień brzegowy, 🤦 Targowy!* Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Wieje 21.01.21, 07:33 W NL też piz.ga złem. A tak z innej beczki to mam mord w oczach jak słyszę u kogoś dzwoneczki na balkonie/tarasie, które przy tej pogodzie napierd.alają jak dzwony na Ursynowie. Sorry za mój frencz ale ... Wrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wieje 21.01.21, 07:36 Wolałabym chyba dzwoneczki niż trzepoczącą niczym skrzydła pterodaktyla plandekę na budowie obok :p Odpowiedz Link Zgłoś