Dodaj do ulubionych

Film biograficzny o Bee Gees

04.02.21, 19:41
Będziecie oglądać? Choć najlepiej taki film to w kinie...
Ja będę bo mam słabość do świetnie zgranych męskich głosów😄 choć "Gorączka sobotniej nocy" i falsety to może mniej ale ich wcześniejsze piosenki bardzo lubię. I przy tej okazji popatrzeć na klimat tamtych lat.
Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 20:50
        Płyta "Gulity" jest świetna!
    • stavros2002 Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 20:34
      Tak...męskie głosy big_grin
    • heca7 Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 20:44
      Nie ma mowy. Te falsety śnią mi się po nocach wink I te ich gacie tak obcisłe, że chyba je musieli zakładać na leżąco tongue_out Jak ich widzę to czuję się molestowana big_grin
      • homohominilupus Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 21:36
        Uwielbiam Stayin' alive i How deep is your love🤩
        A czy oni nie zginéli jakoś tragicznie?
        • heca7 Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 21:41
          Nie. Dwóch zmarło w wyniku choroby (rak i zawał jelita).
        • nickbezznaczenia Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 21:43
          Nie. Bliźniacy zmarli na raka a Barry wciąż żyje.
          Najmłodszy0 Andy zmarł najwcześniej z powodu zawału serca, bo nadużywał tego i owego.
          • aqua48 Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:03
            Uwielbiałam Bee Geesów, pewnie że będę oglądać. Byłam przecież w kinie na filmie "Klub Samotnych serc sierżanta Peppera" jako nastolatka.
            • nickbezznaczenia Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:04
              Cześć rówieśniczkosmile
            • kochamruskieileniwe Re: Film biograficzny o Bee Gees 05.02.21, 08:50
              Matko, miałam przyjaciółkę, która kochała sie w Peterze Framptonie. Ileż razy ona mnie wyciągnęła do kina na Orkiestrę ....

A jak weszła do kin Gorączka - wiekszośc dziewczyn z klasy ćwiczyła układy taneczne z filmu....
              • abasia0 Re: Film biograficzny o Bee Gees 05.02.21, 09:09
                A ja na Gorączkę poszłam na pierwsze wagary 😀
          • annajustyna Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:21
            Z bliźniaków Robin na raka, a Maurice po operacji serca. Kocham Robina za "Juliet" 😍
      • kochamruskieileniwe Re: Film biograficzny o Bee Gees 05.02.21, 08:47
        falsetem zaczeli śpiewać po kilku latach.Płyty z przełomu lat 60. i 70. bardzo lubię.
        Barry "odkrył" falset gdzieś ok. roku 1975 r (pierwsze próby falsetu - Nights on Broadway).

Ale fakt, spodnie uwidoczniające każdy szczegół "walorów" z teledysku Stayin' Alive jest hmmm... "niezapomniany" big_grin
    • koko8 Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:37
      Pod warunkiem, że dostanę od dystrybutora lub producenta zadośćuczynienie za estetyczny dyskomfort, wtedy obejrzę.
      • bylam.stara.mostowiakowa Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:44
        A wiecie że ich matka która miała 5 dzieci przeżyła 3 z nich?
        • annajustyna Re: Film biograficzny o Bee Gees 04.02.21, 22:56
          No tak... Jeszcze jest siostra.
          • abasia0 Re: Film biograficzny o Bee Gees 05.02.21, 06:16
            " I Started a Joke " to mój ulubiony numer, jeszcze może " Spirits" i te genialne fleciki.
            Można ich lubić lub nie ale talentu muzycznego nie można im odmówić. Nie wiedziałam tylko, że tyle piosenek napisali dla innych wykonawców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka