marionetka.123 18.02.21, 10:30 Wątek pozytywny Ja nałogowo lubię czytać: bi_scotti, agonyaunt, szafireczek, miss_fahrenheit. I jeszcze parę innych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padum Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:14 Tkank.you - czasem mnie wkurza, ale ogólnie jest skarbnica wiedzy urodowej Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:44 asia, mashcaron plus jej wcześniejszy nick, daniela, cauli świetnie pisala, tesknie tu za nią,moze wroci? Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:11 Ooooo nooo, za retinol z medika, w zyciu nie mialam tak pieknej cery🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:37 Ja już się nie mogę doczekać końca karmienia na ten retinol z Medika 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 23:50 którego stężenia używacie? Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.02.21, 20:53 Zaczelam od 3, wypacioliłam już i nabyłam 6, obaczym co bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:55 Beataj1 jeśli dobrze napisałam nick. Trafnie pisze iwoniaw, szarsz i lauren6. Lubię też morgen. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:56 Łatwiej było wymienić kogo nie lubię czytać Większość lubię i było by głupio gdybym kogoś pominęła. Jedynie wspomnę bo jest (chyba) nowa , magdallenac. Bardzo przyjemnie czyta się jej relacje ze śnieżnej Minnesoty Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:02 Magdallenac - też lubię. I umi - za szczegółowe przeanalizowanie sytuacji, ze wszystkich możliwych perspektyw Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:50 Magdallena to i moje odkrycie. Bardzo pozytywne. Także Daniela. Fajne dziewczyny Lubię też Bi_scotti za bycie pozytywną i lekką w wypowiedziach. I Hamerykankę za historie o wilkach. Bardzo mądre wypowiedzi ma Nangaparbat. Brakuje mi Cauli i Grrrru, które chętnie bym tu też dodała, ale ich już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 10:45 Wlasnie wlasnie, byly jakies wiadomosci od wilczkow ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:58 Morgen lubię, kurę lubie i kilka innych gdzie teraz nie pamiętam tych nicków Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:04 obecnie: mashcaron, verdana, daniela, thank you, magdallena, Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:00 scarlett74 napisała: > A i kurę O tak, kura! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:06 Kura, Daniela, Snake, Biscotti. Lubiłam też Potworię, ale dawno nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:09 Aaaaa, ludzie, ktoś mnie wymienił! Ludzik - 🤗❤️. Teraz chyba naprawdę przestanę pisać w obawie, że zmienisz zdanie 🙃. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 24.09.21, 16:17 Potworia, jak Ty piszesz, to ja myślę, że to ja piszę. Może parę szczegółów bym zmieniła (i raz chyba mnie zawiodłaś , ale mnie to wielokrotnie uderzyło, stąd pamiętam Twój nick. Jak widzisz, coraz cięższy ten woreczek do dźwigania, pisz, oczywiście, pisz Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:13 "Dajcie mi duzo tego smazonego. Lubie ziemniaczki. Wszystko lubie."- mam do forum takie podejscie, jak Patrycja Borejko do jedzenia- wszystko lubie, uzalezniona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:51 To prawie tak jak ja. Nie lubię tych, którzy obrażają innych w wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:28 O i ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:31 O rany, dużo ich. Zdecydowanie więcej jest takich, które lubię za całokształt, wdzięk i bezpretensjonalność, albo przynajmniej doceniam za poszczególne aspekty wpisów forumowych. Inaczej by mnie tutaj nie było, bo przecież mój status to pobyt tolerowany Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:42 Asia, Daniela, kura za sposób patrzenia na świat , wyważone wypowiedzi i wiedzę związana z ich profesjami. Kilka dziewczyn z Warszawy i okolic m.in. za wyjaśnienie meandrow rekrutacji do szkół średnich i zdrowe podejście do ocen szkolnych Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:56 bi_scotti?-przeciez to belkot Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:48 A w życiu. Bardzo jasno wykłada kawę na ławę. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:22 Może i coś wykłada. Najczęściej nie wiem jednak co, bo moje oczy nie chcą przebrnąć przez pierwszą linijkę. Codziennie czytam teksty w różnych językach, ale to uważam za robienie sobie jaj z czytelnika i nie mam ochoty współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:08 Dużo osób lubię, nie wymieniam,. tylko tu w podwątku dotyczącym bi, bo zaczął się krytycznie- bardzo lubię, bardzo cenię. Podziwiam radykalne podejście do świata w powiązaniu z tolerancją i akceptacją. Plus wspominki muzyczne. Cohena piosenkę o demokracji puszczam sobie, jak tylko coś kiepsko idzie i od razu się czuję wzmocniona- a zanim Bi ją przypomniała, całkiem o niej zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:12 Bi- scotti? Zdecydowanie top-5 najsympatyczniejszych i najbardziej zrównoważonych forumek. Spokój, życiową mądrość i duża życzliwość do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:17 Ja też jestem team bi_scotti. Jeszcze jakby robiła akapity w swoich wypowiedziach, to byłabym wniebowzięta. Ta sama uwaga do iggy Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:20 Też jestem team bi_scotti oraz team igge PS: Potworia, kto zajmuje pozostałe miejsca w top5? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 23:25 Kura, Stephanie, Nanga i Daniela. A to dopiero kategoria życzliwość i zrównoważenie. Są również inne: kategoria czarny humor, kategoria zimny powiew rozumu, kategoria świetny styl, kategoria najlepszy poskramiacz trolli, kategoria spadłam-z-dziwnej- gwiazdki, kategoria umiem słuchać, kategoria dobry gust, kategoria berga, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 25.09.21, 19:00 Piszecie, że Kura taka życzliwa, a wobec mnie popełniła kiedyś wpis typu "okropna jesteś" ale przy użyciu znacznie gorszych słów, zamiast merytorycznie napisać, że się z czymś nie zgadza. Tak mi się to jakoś wbiło w pamięć (nie że ona jedna do mnie w ten sposób). Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Aguar 28.09.21, 10:34 > Piszecie, że Kura taka życzliwa, a wobec mnie popełniła kiedyś wpis typu > "okropna jesteś" ale przy użyciu znacznie gorszych słów, zamiast merytorycznie > napisać, że się z czymś nie zgadza. Tak mi się to jakoś wbiło w pamięć (nie że > ona jedna do mnie w ten sposób). Aguar, naprawde tak do Ciebie napisalam?? strasznie mi wstyd jestes pewna, ze to bylam ja? bo pojawiala sie na forum kura o innym numerku. ja bardzo staram sie unikac rozmawiania w taki sposob (jak mowisz - raczej pisze, z czym sie nie zgadzam). i o ile potrafie sobie jakos wyobrazic, ze w amoku (wlasnym) napisalam komus "okropna jestes", to juz to "uzycie znacznie gorszych slow" mi sie wydaje bardzo nieprawdopodobne - ja tam nie rozmawiam, naprawde. musialo sie ze mna cos bardzo zlego dziac. w kazdym razie - jesli tak napisalam, to bardzo bardzo Cie przepraszam. absolutnie nie powinnam byla tego robic. przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 10:44 potworia116 napisała: kategoria berga, etc. No właśnie, o wszystkich piszecie a to mnie czytacie Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 23:22 simply_z napisała: > bi_scotti?-przeciez to belkot Niestety, bo zdaje się mądrze pisze ale ja nie daję rady przebrnąć przez jej wypowiedzi więc zazwyczaj omijam Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:03 najbardziej lubię czytać jednorazowe nicki Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:03 Utrwalona wieloletnią tradycją instytucja opisywania wstydliwych aspektów życia ematki pod jednorazowym nickiem jest po prostu wspaniała, cudowna, genialna. Pozwala zachować swój nieskazitelny wizerunek, a jednoczeście uzyskać adekwatną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:18 fitfood1664 napisał(a): > najbardziej lubię czytać jednorazowe nicki Taaa🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:55 twoja niebywale elokfętna wypowiedź powaliła mnię na podłogę bosze jak rzyć Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:11 Przeciez ja ci przytakuje i razem z toba pograzam sie w odmetach ludzkiej schizofrenii🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:06 Lubię bi_scotti, kurę, kosmosa pierzastego, pade i jeszcze kilka innych, których nicków teraz nie pamiętam. Mam jakąś słabość do hrabiny. Irytuje mnie czasami straszliwie, ale pisze w sposób, który mnie ujmuje: jest barwna, żywiołowa i bardzo wyrazista. Podziwiam Danielę i Snake za misję edukacyjną każdej z nich. Ja w większości ingoruję wątki, w których ktoś pisze glupoty z mojej branży. Nie chce mi się tłumaczyć na forum rzeczy, dla mnie oczywistych. Jestem pasożytem. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:12 I jeszcze niezmiennie bawi mnie szydercza woman_in_love Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:02 woman_in_love napisała: > 😘😘🌈🌈😘😘 Ja tez lubie Twoje komentarze ale takie rzyganie tecza raczej nie jest w Twoim stylu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:09 jestem tu na zastępstwie Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:18 O tak, nowa kreacja woman_in_love jest przezabawna. Sprowadzanie wszystkiego do absurdu jest w wielu tematach najlepszą reakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:05 Hrabinę - czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:30 Lubię Lajtova za wkładanie kija w mrowisko i poczucie humoru. Potrafi reakcjami na swoje watki wyciągać z ematek to co zazwyczaj skrupulatnie ukrywają za forumowymi kreacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:34 Tylko bi_scotti 😁 mimo że czasem nie rozumiem co pisze, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:50 Memphis90 za swietne poczucie humoru i wiedze ogolna, triss za wiedze ogolna i przyziemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:04 Lubie czytac Aline, Magdalene ze Stanow, Hamerykanke-podziwiam za hart ducha, wydaje sie byc taka wspolczesna pionierka, Daniele-ladny styl, kilka dziewczyn za porady medyczne, Hrabine-jest zdrowo popieprzona ale ma fajnego pazura, ktorys z kosmosow (ale nie pamietam), sorejle i trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:56 o, fakt, bardzo lubię Hamerykankę, ta przynajmniej jeszcze nie spika jak dzika Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:36 Ciekawe co tam u niej w tym Texasie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:12 Astronomię33, ma cudowny styl, czego szczerze zazdroszczę. Bi-scotti i danielę za ciekawe posty, no i kosmos pierzasty. I jeszcze kilka innych . Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:08 Gastronomię? a nie, to Astrologia - fakt, lekkie pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:25 Mam nadzieję, że nie zrobię literówek w nickach: daniela, bi_scotti, czekolada72, magdallenac, morgen.stern, nangaparbat, snake.. To z nicków, które mi się zakotwiczyły w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:45 kosmos_pierzasty, snakelilith, heca7, bi_scotti, memphis90, hamerykanka - moje ulubienice. Przepraszam, ale może tutaj zapytam: co się stało z wątkiem "Która godzina"? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:06 berga go rozwalila Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:53 Ależ skąd. Wątek odpoczywa. I wróci. A co do wątku to lubię wiele nicków, wrodzona skleroza ostrzega przed próbą wymienienia. No i na podium mam liczną grupę, co się mają przepychać 😉 🏆🏆🏆 Nie lubię raptem paru, nie wygaszam, omijam wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:55 Lubię czytać sumire, olenę i lauren6. Ambiwaletny stosunek mam do triss_merigold6. W wielu rzeczach się z nią nie zgadzam, ale lubię jej pragamatyczne podejście do życia. Respektuję ludzi, którzy potrafią się przebić. Szarego kota, pierzasty kosmos i kilka innych, których nie potrafię poprawnie nazwać, bo rozpoznaję dopiero jak widzę, albo pojawiają się rzadziej, albo zmieniły nicka na nowy. Stare "kumpele", które czytam z sentymentu to pade i kura. W wątki hrabiny i bergamotty wchodzę jak w ogień, bo tam nigdy nie jest nudno. Kiedyś bawiły mnie wątki rickiego, ale stały się powtarzalne i nudne. Wchodzę też w wątki bywalca, uwielbiam gdy się kompromituje, a kompromituje się w każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:14 Lubię czytać Little_fish, Magdallenę, Danielę, Verdanę, Hamerykankę, Lauren, Panna Nasturcja. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:10 bi_scotti - bo wydaje się osobą, która z optymizmem i serdecznością patrzy na świat, szkoda, że nie zakłada wątków, bo zapewne byłby bardzo ciekawe snakelilith - za wiedzę i inteligencję, choć jej bezduszność wciąż mnie zadziwia, kobieta robot, ale coś za coś kotejka - lubię czytać o jej rodzinie i obowiązkach domowych edel - bo nie udawała słodkopierdzącej, ale sobie poszła może wróci Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:12 bergamotkę też zapomniałabym - z tą kobietą nie można było się nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:15 O kurcze, ale mnie podsumowalas 🤣 aż tak dużo o tym pisze? Mam taką koleżankę, która jak siądzie do wina, to zaczyna gadać o tym co dziś posprzątała, czym doczyscila fuge, a co będzie sprzątać jutro. Nie chciałam być do niej podobna 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:23 omg..mnie takie osoby (jak twoja kolezanka) autentycznie nastawiaja depresyjnie . mialam kolezanka w pracy, ktora przez godzine potrafila opowiadac o nowym mopie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:30 No przez tyle lat się nazbierało a od dawien dawna Cię pamiętam Kojarzysz mi się z idealną panią domu i mamą, z mopem ma to mało wspólnego bardziej z gotowaniem i prowadzeniem domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:35 Od dawna. Trafiłam na forum kiedy mój syneczek miał pół roczku chorował na zum Rad szukałam Za. trzy miesiące syneczek kończy 18 lat,ma ponad 180, a ja dalej tu tkwię Później jeszcze 2 razy zmieniłam nick i urodziłam dwóch syneczkow. Za chwilę okaże się że więcej życia spedzilam z forum niz bez 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:43 Później jeszcze 2 razy zmieniłam nick i urodziłam dwóch syneczkow. Za chwilę okaże się że więcej życia spedzilam z forum niz bez 🤣 Jakby tak podliczyć Ja Cię pamiętam od pierwszego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:19 Ja lubię znane nicki, ja ten z rejsu, co lubi muzykę, która zna Nowe oswajać, aż polubie, albo chociaż zacznę kojarzyć Nie muszę się zgadzac, żeby lubić i cenic Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:24 Mnóstwo,osób. Właśnie dla ludzi, z sympatii do nich, tu od lat przychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:26 Nie zwracam na to w ogóle uwagi. W czasie śniadania lub obiadu, żeby nie zadławić się, gdy wpadnie jakiś złowieszczy mail, robię prasówkę i tu zaglądam, co ciekawego się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:41 Oj kurde, bardzo dużo :p Lubię Snejkową, dużo wyniosłam dla siebie z jej postów o odżywianiu i bardzo mi się jej rady sprawdzają. Lubię Danielę, bardzo lubię Kurę- jest taka ciepła, kochana i mądra wszystkie dziewczyny z godzin 😘 brakuje mi kalafiora... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 16:17 Jeszcze chat gris b lubię A co z bergą?! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:26 O kurczę, przegapiłam taki wątek Mogę się podpisać pod Mashcaronem i dodam jeszcze Chatgris, Aquę, Memphis, Magdallenę, Abecadłową, Kosmos pierzasty, Siwą faryzeuszkę (ale ona chyba jest z godzin?), Wapahę, Cosmetic wipes, Solejrolię (chciałabym mieć taką kumpelę), Potworię, Bialeem, Runny.babbit i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:41 I jeszcze o Melisanie zapomniałam, i Ludziku, Karmelowej... Oj sporo tych, które lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:59 Daniela, magdallenac, annabolleyn, mashcaron, kura. Tyle pamiętam na teraz. Uwielbiam te dziewczyny, które mają fajne poczucie humoru, źle mi się czyta te, które kaleczą język, robią paskudne błędy, są niechlujne jezykowo (nie chodzi o bi_scotti, to inny poziom, lubię Ją tez bardzo. Pozdrawiam wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:01 O, i jeszcze Annaboleyn. I Fragile, ale coś jej ostatnio nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 14:31 Pade, miło mi ale przyznaję bez bicia- ostatnio na ematce nerwy mu puszczają, i średnio miły ze mnie rozmówca. (trolli wszelkich już poblokowałam, ale i tak muszę za radą jednej ematki zacząć parzyć sobie meliskę ....) Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 16:11 Nawet nie zauważyłam🙂 Poza tym, mignęło mi gdzieś, że masz gorszy czas. To zrozumiałe, że nie tryskasz radością. Odpowiedz Link Zgłoś