Dodaj do ulubionych

A kogo lubicie czytać, tutaj na forum?

18.02.21, 10:30
Wątek pozytywnysmile
Ja nałogowo lubię czytać: bi_scotti, agonyaunt, szafireczek, miss_fahrenheit. I jeszcze parę innych...
Obserwuj wątek
    • padum Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:14
      Tkank.you - czasem mnie wkurza, ale ogólnie jest skarbnica wiedzy urodowej smile
      • homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:44
        asia, mashcaron plus jej wcześniejszy nick, daniela, cauli świetnie pisala, tesknie tu za nią,moze wroci?
      • petronella Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:11
        Ooooo nooo, za retinol z medika, w zyciu nie mialam tak pieknej cery🙂
        • brenya78 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:37
          Ja już się nie mogę doczekać końca karmienia na ten retinol z Medika 😄
          • claudel6 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 23:50
            którego stężenia używacie?
            • petronella Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.02.21, 20:53
              Zaczelam od 3, wypacioliłam już i nabyłam 6, obaczym co bedzie.
    • princy-mincy Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:55
      Beataj1 jeśli dobrze napisałam nick.
      Trafnie pisze iwoniaw, szarsz i lauren6.
      Lubię też morgen.
    • heca7 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:56
      Łatwiej było wymienić kogo nie lubię czytać wink Większość lubię i było by głupio gdybym kogoś pominęła. Jedynie wspomnę bo jest (chyba) nowa , magdallenac. Bardzo przyjemnie czyta się jej relacje ze śnieżnej Minnesoty smile
      • marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:02
        Magdallenac - też lubię. I umi - za szczegółowe przeanalizowanie sytuacji, ze wszystkich możliwych perspektyw smile
        • alina460 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:50
          Magdallena to i moje odkrycie. Bardzo pozytywne.
          Także Daniela. Fajne dziewczyny smile

Lubię też Bi_scotti za bycie pozytywną i lekką w wypowiedziach. I Hamerykankę za historie o wilkach.

Bardzo mądre wypowiedzi ma Nangaparbat.

Brakuje mi Cauli i Grrrru, które chętnie bym tu też dodała, ale ich już nie ma.
          • princesswhitewolf Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 10:45
            Wlasnie wlasnie, byly jakies wiadomosci od wilczkow ostatnio?
    • ponis1990 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 11:58
      Morgen lubię, kurę lubie i kilka innych gdzie teraz nie pamiętam tych nicków smile
    • scarlett74 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:04
      obecnie: mashcaron, verdana, daniela, thank you, magdallena,
      • scarlett74 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:04
        A i kurę
        • homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:00
          scarlett74 napisała:

> A i kurę

O tak, kura!
    • ludzikmichelin4245 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:06
      Kura, Daniela, Snake, Biscotti. Lubiłam też Potworię, ale dawno nie pisze.
      • potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:09
        Aaaaa, ludzie, ktoś mnie wymienił! Ludzik - 🤗❤️. Teraz chyba naprawdę przestanę pisać w obawie, że zmienisz zdanie 🙃.
        • totutotam.org Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 24.09.21, 16:17
          Potworia, jak Ty piszesz, to ja myślę, że to ja piszę. Może parę szczegółów bym zmieniła (i raz chyba mnie zawiodłaś wink, ale mnie to wielokrotnie uderzyło, stąd pamiętam Twój nick.
          Jak widzisz, coraz cięższy ten woreczek do dźwigania, pisz, oczywiście, pisz wink
    • fornita111 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:13
      "Dajcie mi duzo tego smazonego. Lubie ziemniaczki. Wszystko lubie."- mam do forum takie podejscie, jak Patrycja Borejko do jedzenia- wszystko lubie, uzalezniona jestem uncertain
      • little_fish Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:51
        To prawie tak jak ja. Nie lubię tych, którzy obrażają innych w wątkach.
        • znowu.to.samo Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 17:28
          O i ja tak mam
    • daniela34 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:31
      O rany, dużo ich. Zdecydowanie więcej jest takich, które lubię za całokształt, wdzięk i bezpretensjonalność, albo przynajmniej doceniam za poszczególne aspekty wpisów forumowych. Inaczej by mnie tutaj nie było, bo przecież mój status to pobyt tolerowany wink
      • nuka_2 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:42
        Asia, Daniela, kura za sposób patrzenia na świat , wyważone wypowiedzi i wiedzę związana z ich profesjami. Kilka dziewczyn z Warszawy i okolic m.in. za wyjaśnienie meandrow rekrutacji do szkół średnich i zdrowe podejście do ocen szkolnych
    • simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 12:56
      bi_scotti?-przeciez to belkot
      • paniusiapobuleczki Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:48
        A w życiu. Bardzo jasno wykłada kawę na ławę.
        • snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:22
          Może i coś wykłada. Najczęściej nie wiem jednak co, bo moje oczy nie chcą przebrnąć przez pierwszą linijkę. Codziennie czytam teksty w różnych językach, ale to uważam za robienie sobie jaj z czytelnika i nie mam ochoty współpracować.
      • tereso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:08
        Dużo osób lubię, nie wymieniam,. tylko tu w podwątku dotyczącym bi, bo zaczął się krytycznie- bardzo lubię, bardzo cenię. Podziwiam radykalne podejście do świata w powiązaniu z tolerancją i akceptacją. Plus wspominki muzyczne. Cohena piosenkę o demokracji puszczam sobie, jak tylko coś kiepsko idzie i od razu się czuję wzmocniona- a zanim Bi ją przypomniała, całkiem o niej zapomniałam.
      • potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:12
        Bi- scotti? Zdecydowanie top-5 najsympatyczniejszych i najbardziej zrównoważonych forumek. Spokój, życiową mądrość i duża życzliwość do świata.
        • leanne_paul_piper Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:17
          Ja też jestem team bi_scotti. Jeszcze jakby robiła akapity w swoich wypowiedziach, to byłabym wniebowziętasmile. Ta sama uwaga do iggy
          • decadent46 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:20
            Też jestem team bi_scotti oraz team igge smile

PS: Potworia, kto zajmuje pozostałe miejsca w top5?
            • potworia116 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 23:25
              Kura, Stephanie, Nanga i Daniela. A to dopiero kategoria życzliwość i zrównoważenie. Są również inne: kategoria czarny humor, kategoria zimny powiew rozumu, kategoria świetny styl, kategoria najlepszy poskramiacz trolli, kategoria spadłam-z-dziwnej- gwiazdki, kategoria umiem słuchać, kategoria dobry gust, kategoria berga, etc.
              • aguar Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 25.09.21, 19:00
                Piszecie, że Kura taka życzliwa, a wobec mnie popełniła kiedyś wpis typu "okropna jesteś" ale przy użyciu znacznie gorszych słów, zamiast merytorycznie napisać, że się z czymś nie zgadza. Tak mi się to jakoś wbiło w pamięć (nie że ona jedna do mnie w ten sposób).
                • kura17 Aguar 28.09.21, 10:34
                  > Piszecie, że Kura taka życzliwa, a wobec mnie popełniła kiedyś wpis typu
                  > "okropna jesteś" ale przy użyciu znacznie gorszych słów, zamiast merytorycznie
                  > napisać, że się z czymś nie zgadza. Tak mi się to jakoś wbiło w pamięć (nie że
                  > ona jedna do mnie w ten sposób).

Aguar, naprawde tak do Ciebie napisalam?? strasznie mi wstyd uncertain
                  jestes pewna, ze to bylam ja? bo pojawiala sie na forum kura o innym numerku.
                  ja bardzo staram sie unikac rozmawiania w taki sposob (jak mowisz - raczej pisze, z czym sie nie zgadzam). i o ile potrafie sobie jakos wyobrazic, ze w amoku (wlasnym) napisalam komus "okropna jestes", to juz to "uzycie znacznie gorszych slow" mi sie wydaje bardzo nieprawdopodobne - ja tam nie rozmawiam, naprawde. musialo sie ze mna cos bardzo zlego dziac.

w kazdym razie - jesli tak napisalam, to bardzo bardzo Cie przepraszam. absolutnie nie powinnam byla tego robic.
                  przykro mi.
              • bergamotka77 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 10:44
                potworia116 napisała:

kategoria berga, etc.

No właśnie, o wszystkich piszecie a to mnie czytacie wink
      • veryvery Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 23:22
        simply_z napisała:

> bi_scotti?-przeciez to belkot

Niestety, bo zdaje się mądrze pisze ale ja nie daję rady przebrnąć przez jej wypowiedzi więc zazwyczaj omijam
    • fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:03
      najbardziej lubię czytać jednorazowe nicki big_grin
      • marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:54
        smile
      • abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:03
        Utrwalona wieloletnią tradycją instytucja opisywania wstydliwych aspektów życia ematki pod jednorazowym nickiem jest po prostu wspaniała, cudowna, genialna. Pozwala zachować swój nieskazitelny wizerunek, a jednoczeście uzyskać adekwatną pomoc.
      • 1matka-polka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:18
        fitfood1664 napisał(a):

> najbardziej lubię czytać jednorazowe nicki big_grin

Taaa🙄
        • fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:55
          twoja niebywale elokfętna wypowiedź powaliła mnię na podłogę
          bosze jak rzyć
          • 1matka-polka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:11
            Przeciez ja ci przytakuje i razem z toba pograzam sie w odmetach ludzkiej schizofrenii🙄
    • abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:06
      Lubię bi_scotti, kurę, kosmosa pierzastego, pade i jeszcze kilka innych, których nicków teraz nie pamiętam.

Mam jakąś słabość do hrabiny. Irytuje mnie czasami straszliwie, ale pisze w sposób, który mnie ujmuje: jest barwna, żywiołowa i bardzo wyrazista.

Podziwiam Danielę i Snake za misję edukacyjną każdej z nich. Ja w większości ingoruję wątki, w których ktoś pisze glupoty z mojej branży. Nie chce mi się tłumaczyć na forum rzeczy, dla mnie oczywistych. Jestem pasożytem.
      • abecadlowa1 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:12
        I jeszcze niezmiennie bawi mnie szydercza woman_in_love
        • woman_in_love Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:31
          😘😘🌈🌈😘😘
          • homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:02
            woman_in_love napisała:

> 😘😘🌈🌈😘😘

Ja tez lubie Twoje komentarze ale takie rzyganie tecza raczej nie jest w Twoim stylu 😉
            • woman_in_love Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:09
              jestem tu na zastępstwie
        • snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:18
          O tak, nowa kreacja woman_in_love jest przezabawna. Sprowadzanie wszystkiego do absurdu jest w wielu tematach najlepszą reakcją.
      • marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:05
        Hrabinę - czytam.
    • beaucouptrop Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:30
      Lubię Lajtova za wkładanie kija w mrowisko i poczucie humoru. Potrafi reakcjami na swoje watki wyciągać z ematek to co zazwyczaj skrupulatnie ukrywają za forumowymi kreacjami.
    • milupaa Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:34
      Tylko bi_scotti 😁 mimo że czasem nie rozumiem co pisze, haha.
    • czerwonylucjan Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 13:50
      Memphis90 za swietne poczucie humoru i wiedze ogolna, triss za wiedze ogolna i przyziemnosc.
    • simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:04
      Lubie czytac Aline, Magdalene ze Stanow, Hamerykanke-podziwiam za hart ducha, wydaje sie byc taka wspolczesna pionierka, Daniele-ladny styl, kilka dziewczyn za porady medyczne, Hrabine-jest zdrowo popieprzonabig_grin ale ma fajnego pazura, ktorys z kosmosow (ale nie pamietam), sorejle i trampki.
      • fitfood1664 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:56
        o, fakt, bardzo lubię Hamerykankę, ta przynajmniej jeszcze nie spika jak dzika
        • majenkir Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:36
          Ciekawe co tam u niej w tym Texasie sad
    • maly_fiolek Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:12
      Astronomię33, ma cudowny styl, czego szczerze zazdroszczę. Bi-scotti i danielę za ciekawe posty, no i kosmos pierzasty. I jeszcze kilka innych smile.
      • marionetka.123 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:08
        Gastronomię? wink a nie, to Astrologia - fakt, lekkie pióro.
    • enigma81 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:25
      Mam nadzieję, że nie zrobię literówek w nickach: daniela, bi_scotti, czekolada72, magdallenac, morgen.stern, nangaparbat, snake.. To z nicków, które mi się zakotwiczyły w głowie.
    • leia33 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:45
      kosmos_pierzasty, snakelilith, heca7, bi_scotti, memphis90, hamerykanka - moje ulubienice. Przepraszam, ale może tutaj zapytam: co się stało z wątkiem "Która godzina"?
      • simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:06
        berga go rozwalilawink
        • gama2003 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:53
          Ależ skąd. Wątek odpoczywa.
          I wróci.

A co do wątku to lubię wiele nicków, wrodzona skleroza ostrzega przed próbą wymienienia. No i na podium mam liczną grupę, co się mają przepychać 😉 🏆🏆🏆

Nie lubię raptem paru, nie wygaszam, omijam wzrokiem.
    • snakelilith Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 14:55
      Lubię czytać sumire, olenę i lauren6. Ambiwaletny stosunek mam do triss_merigold6. W wielu rzeczach się z nią nie zgadzam, ale lubię jej pragamatyczne podejście do życia. Respektuję ludzi, którzy potrafią się przebić.
      Szarego kota, pierzasty kosmos i kilka innych, których nie potrafię poprawnie nazwać, bo rozpoznaję dopiero jak widzę, albo pojawiają się rzadziej, albo zmieniły nicka na nowy. Stare "kumpele", które czytam z sentymentu to pade i kura.
      W wątki hrabiny i bergamotty wchodzę jak w ogień, bo tam nigdy nie jest nudno. wink Kiedyś bawiły mnie wątki rickiego, ale stały się powtarzalne i nudne. Wchodzę też w wątki bywalca, uwielbiam gdy się kompromituje, a kompromituje się w każdym.
      • karme-lowa Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:14
        Lubię czytać Little_fish, Magdallenę, Danielę, Verdanę, Hamerykankę, Lauren, Panna Nasturcja.
    • kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:10
      bi_scotti - bo wydaje się osobą, która z optymizmem i serdecznością patrzy na świat, szkoda, że nie zakłada wątków, bo zapewne byłby bardzo ciekawe

snakelilith - za wiedzę i inteligencję, choć jej bezduszność wciąż mnie zadziwia, kobieta robot, ale coś za coś

kotejka - lubię czytać o jej rodzinie i obowiązkach domowych

edel - bo nie udawała słodkopierdzącej, ale sobie poszła może wróci
      • kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:12
        bergamotkę też zapomniałabym - z tą kobietą nie można było się nudzić
      • kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:15
        O kurcze, ale mnie podsumowalas 🤣 aż tak dużo o tym pisze? Mam taką koleżankę, która jak siądzie do wina, to zaczyna gadać o tym co dziś posprzątała, czym doczyscila fuge, a co będzie sprzątać jutro. Nie chciałam być do niej podobna 🤣🤣
        • simply_z Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:23
          omg..mnie takie osoby (jak twoja kolezanka) autentycznie nastawiaja depresyjnie . mialam kolezanka w pracy, ktora przez godzine potrafila opowiadac o nowym mopie.
        • kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:30
          No przez tyle lat się nazbierało a od dawien dawna Cię pamiętamtongue_out Kojarzysz mi się z idealną panią domu i mamą, z mopem ma to mało wspólnego bardziej z gotowaniem i prowadzeniem domu.
          • kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:35
            Od dawna. Trafiłam na forum kiedy mój syneczek miał pół roczku chorował na zum
            Rad szukałam
            Za. trzy miesiące syneczek kończy 18 lat,ma ponad 180, a ja dalej tu tkwię wink
            Później jeszcze 2 razy zmieniłam nick i urodziłam dwóch syneczkow. Za chwilę okaże się że więcej życia spedzilam z forum niz bez 🤣
            • kkalipso Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:43

Później jeszcze 2 razy zmieniłam nick i urodziłam dwóch syneczkow. Za chwilę okaże się że więcej życia spedzilam z forum niz bez 🤣

Jakby tak podliczyćsmile

Ja Cię pamiętam od pierwszego nicka.
    • kotejka Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:19
      Ja lubię znane nicki, ja ten z rejsu, co lubi muzykę, która zna
      Nowe oswajać, aż polubie, albo chociaż zacznę kojarzyć
      Nie muszę się zgadzac, żeby lubić i cenic
    • livia.kalina Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:24
      Mnóstwo,osób. Właśnie dla ludzi, z sympatii do nich, tu od lat przychodzę.
    • mja-15 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:26
      Nie zwracam na to w ogóle uwagi.
      W czasie śniadania lub obiadu, żeby nie zadławić się, gdy wpadnie jakiś złowieszczy mail, robię prasówkę i tu zaglądam, co ciekawego się pisze.
    • mashcaron Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 15:41
      Oj kurde, bardzo dużo :p Lubię Snejkową, dużo wyniosłam dla siebie z jej postów o odżywianiu i bardzo mi się jej rady sprawdzają. Lubię Danielę, bardzo lubię Kurę- jest taka ciepła, kochana i mądra wink wszystkie dziewczyny z godzin 😘 brakuje mi kalafiora...
      • homohominilupus Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 18.02.21, 16:17
        Jeszcze chat gris b lubię
        A co z bergą?!
      • pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:26
        O kurczę, przegapiłam taki wąteksmile
        Mogę się podpisać pod Mashcaronem i dodam jeszcze Chatgris, Aquę, Memphis, Magdallenę, Abecadłową, Kosmos pierzasty, Siwą faryzeuszkę (ale ona chyba jest z godzin?), Wapahę, Cosmetic wipes, Solejrolię (chciałabym mieć taką kumpelę), Potworię, Bialeem, Runny.babbit i wiele innych.
        • pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:41
          I jeszcze o Melisanie zapomniałam, i Ludziku, Karmelowej... Oj sporo tych, które lubię.
          • dominika9933 Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 21:59
            Daniela, magdallenac, annabolleyn, mashcaron, kura. Tyle pamiętam na teraz. Uwielbiam te dziewczyny, które mają fajne poczucie humoru, źle mi się czyta te, które kaleczą język, robią paskudne błędy, są niechlujne jezykowo (nie chodzi o bi_scotti, to inny poziom, lubię Ją tez bardzosmile. Pozdrawiam wszystkie.
            • pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 23.09.21, 22:01
              O, i jeszcze Annaboleyn. I Fragile, ale coś jej ostatnio nie widzę.
        • solejrolia Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 14:31
          Pade, miło mi smile
          https://3.bp.blogspot.com/-idjIwwPy4Rw/UKqcr-K1fHI/AAAAAAAAZ64/XsGRGDAbm2Y/s1600/milego+dnia+pozdrawiam+ruchomyuu.gif

ale przyznaję bez bicia- ostatnio na ematce nerwy mu puszczają, i średnio miły ze mnie rozmówca.
          (trolli wszelkich już poblokowałam, ale i tak muszę za radą jednej ematki zacząć parzyć sobie meliskę ....)
          • pade Re: A kogo lubicie czytać, tutaj na forum? 28.09.21, 16:11
            Nawet nie zauważyłam🙂
            Poza tym, mignęło mi gdzieś, że masz gorszy czas. To zrozumiałe, że nie tryskasz radością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka