asikalika 03.03.21, 21:32 e-mamy - szukam dobrego terapeuty dla par, a w necie opinie to głównie reklamy. Czy może mi któraś polecić (będziemy chcieli sesje online) gdzie możemy się udać? Jesli ma to znaczenie, to dla starej pary z małymi dziećmi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joszka30 Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 03.03.21, 22:55 Www.psychoterapeucipar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 04.03.21, 01:07 a miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 04.03.21, 01:09 A, czyli to tylko reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 04.03.21, 01:10 Jak nie ma miasta, znaczy że Warszawa. To takie miasto domyślne. Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 04.03.21, 06:28 Z drugiej strony, chodzi o sesje online. Miasto mało ważne, czyli. Odpowiedz Link Zgłoś
asikalika Re: Terapia dla par - szukam polecanych terapeuto 04.03.21, 07:53 mamtrzykotyidwa napisała: > a miasto? Miasto nie ma znaczenia, chcemy terapię online.. Tu, gdzie mieszkamy nie ma tego, czego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama