barbarabasik 06.03.21, 08:38 Co ematka sądzi o powiększaniu ust? Dla mnie osobiście jest to ok i chyba najważniejsze aby to było estetyczne bo można przesadzić przez duże P i zrobić z siebie karykaturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonylucjan Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:44 Niemalze zawsze wygladaja na zrobione, nie wazne jaka technika powiekszone Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:47 Mogą wyglądać na zrobione ale bez jakieś przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:50 barbarabasik napisała: > Mogą wyglądać na zrobione ale bez jakieś przesady. Ni właśnie najczęściej jest to „z przesadą” jednak. Glonojady. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:53 Gdybym miała korygować sobie kształt ust, to najszybciej zrobiłabym sobie makijaż permanentny z cieniowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:53 Wstrzykiwanie sobie jakichś obcych substancji w tak wrażliwe miejsca wydaje mi się absurdalne, zwłaszcza kiedy ma się świadomość, że efekt z dużym prawdopodobieństwem może być karykaturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 08:56 Wydaje mi się że poprostu chcą takie mieć a później odwracają kota ogonem ze botok nie wchłania się tak jak powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:02 Powiekszanie ust ma to do siebie ze nie da sie uzyskac takiego efektu aby wygladal naturalnie. Angelina Jolie czy w Polsce Anna Dereszowska - obdarzone sa nietypowo duzymi wargami ktore wygladaja niesamowicie naturalnie i pieknie mimo dyspropocji. Tego efektu nie uzyska sie igla. Wypelnienie po prostu uwypukla inne czesci, robi sie kaczy dziub szczegolnie, ze nie wiedziec czemu kobiety ostrzykuja gorna warge ktora zaczyna wygladac jak dolna a powinna byc o wiele mniejsza. Tak czy siak / efekt zawsze ten sam. Kobiety robia to raz a pd drugiego dodaja i dodaja i zawsze przeoczaja moment kiedy jest do kitu. Ilekroc ogladam wfekty operacji czy zabiegow przed po - zawsze efekt jest wow. Usta zawsze wygladaja gorzej. No moze za poerwszym razem nie. Ale nasze celebrytki wydaja grube tysiace, maja najlepszych lekarzy - a wygladaja jak karykatury. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:05 Zgadzam się z tobą.... Wystarczy spojrzeć na celebrytki.... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:13 zuzanna_a napisała: > Powiekszanie ust ma to do siebie ze nie da sie uzyskac takiego efektu aby wygla > dal naturalnie. Angelina Jolie czy w Polsce Anna Dereszowska - obdarzone sa nie > typowo duzymi wargami ktore wygladaja niesamowicie naturalnie i pieknie mimo dy > spropocji. Tego efektu nie uzyska sie igla. Wypelnienie po prostu uwypukla inne > czesci, robi sie kaczy dziub szczegolnie, ze nie wiedziec czemu kobiety ostrzy > kuja gorna warge ktora zaczyna wygladac jak dolna a powinna byc o wiele mniejsz > a. > Tak czy siak / efekt zawsze ten sam. Kobiety robia to raz a pd drugiego dodaja > i dodaja i zawsze przeoczaja moment kiedy jest do kitu. Ilekroc ogladam wfekty > operacji czy zabiegow przed po - zawsze efekt jest wow. Usta zawsze wygladaja g > orzej. No moze za poerwszym razem nie. Ale nasze celebrytki wydaja grube tysiac > e, maja najlepszych lekarzy - a wygladaja jak karykatury. DZIÓB Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:24 Nie jestem fanką jakichkolwiek wstrzykiwań , kiedy widze taką kobiete mam wrażenie że to jakaś infantylna niedojrzała i zakompleksiona dziewczyna. Jeśli masz naprawde małe usta to może spróbuj permanentnym je podkreślić Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:25 Zamierzasz robić karierę w show biznesie? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:27 w królowych mafii 12 wystąpić zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:28 albo przynajmniej w królowych życia Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:31 Ale jeśli chodzi o kobietę mafi takie usta to konieczna konieczność... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:38 Tak jak piszą dziewczyny: natura to natura. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:41 Jest to jeden z tych zabiegów który w 99% wygląda źle. Zawsze jest efekt kaczego dzioba, zwłaszcza z profilu. Jeszcze jak robi się taka "dziurka" między górną a dolną wargą to już w ogóle paskudztwo moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:52 Nie podoba mi się, ale jedno, czego nie znoszę bardziej od karykaturalnych efektów: osoby które wygrały na loterii genowej i szejmują inne, które korzystają z zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 09:55 Coś w stylu: mam 173 cm wzrostu, rozmiar 36, duży biust i mały nosek i pałam oburzeniem, jak inni mogą nie akceptować swojego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:03 I duże usta oraz oczy. Swoją drogą, co za nudny wygląd 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:11 Ja dobrze zwróciła uwagę szmytka1.... Kobieta mafii Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:18 Tak to tez, sa tez nieladne panie, ktore mocno przezywaja, ze inne sa 'nastarane'przez co wygladaja na zaniedbane a im sie dbac o siebie nie chce (zapanowac nad wlosami, sylwetka, zrobic makijaz, ubrac sie ciekawie) Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:14 Ja od czasu do czasu rozważam delikatne powiększenie... Ale mam wokół siebie tyle pontonów, że przestaję wierzyć, że ktoś umiałby mi to zrobić minimalnie, żebym nie czuła się jak tyłek pawiana. Najgorsze są kosmetyczki, fryzjerki, stylistki wszelkiej maści, one chyba w ogóle nie mają umiaru. A efektem są zachwycone, polecają mi swoje ostrzykiwaczki, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:18 Słyszałam że najlepiej robić zabieg u faceta bo kobieta kobiecie potrafi z premedytacją i zazdrości spie....ć Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 10:37 To zobacz zdjecia niejakiego Postka - fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 11:35 A ja sobie wstrzyknęłam. I jestem bardzo zadowolona - wyglądam naturalnie, wszyscy mówią, że coś zmieniłam w wyglądzie, ale nie wiedzą co i jest to bardzo korzystna zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabasik Re: Powiększenie ust 06.03.21, 11:50 A nie odczuwasz efektu sztucznie nadmuchanych ust? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Powiększenie ust 06.03.21, 14:33 Koszmar, nie zrobiłabym sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia1984 Re: Powiększenie ust 06.03.21, 14:47 Najważniejsze jest samopoczucie właścicielki Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Powiększenie ust 06.03.21, 15:16 Jest teraz trochę technik i naprawdę miękkich wypełniaczy, którymi można osiągnąć tak naturalny efekt, że nawet specjalista nie jest pewnie czybyla tu jakakolwiek interwencja. Ale to trzeba CHCIEĆ mieć naturalny efekt. Wiele kobiet pi prostu przychodzi do gabinetu pi bardzo duże, widoczne wypełnienie. Często nie odmawiam, bo w końcu to ich twarz i ich estetyka, a wypełniacz można rozpuścić w kilka minut jak zmienią zdanie. Bardzo fajne, naturalne efekty można osiągnąć niekoniecznie za pomocą kwasu hialuronowego. Bywa, że waźniejsze jest zrewitalizowane okolicy ust, zmiana mimiki za pomocą botoksu, podkreślenie czerwieni wargowej. Dobrze też sprawdza się wstrzykiwanie fibryny. Odpowiedz Link Zgłoś