Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

07.03.21, 22:30
Czy to zawsze wygląda nienaturalnie i czy widać w którym miejscu kończą się prawdziwe włosy, a zaczynają doczepione? Jaka metoda jest najlepsza? Myślałam o mikroringach albo kanapkowej, ale w sumie to nie mam specjalnej wiedzy w tym temacie. Chciałabym długość do połowy pleców, jakiego rzędu to mogą być koszty, na ile starcza? Słyszałam też, że bardzo niszczy własne włosy. Kto przedłużał i podzieli się doświadczeniami?
Obserwuj wątek
    • damartyn Re: przedłużanie włosów 07.03.21, 23:25
      Zajrzyj na Instagrama Justyny Mazur, polecanej tutaj autorki "Piąte nie zabijaj" , opowiada o przedłużaniu w jakimś salonie w Warszawa. Twierdzi , że warto. Koszt 3,5 tys. złotych.
      • asia_277 Re: przedłużanie włosów 08.03.21, 14:24
        strasznie drogo, a te włosy też jakieś nieszczególne, w stylu Olejnik. Dzięki za informację.
      • konsta-is-me Re: przedłużanie włosów 08.03.21, 16:37
        Czy to jest jakiś marketing szeptany o J.M??
        Słuchałam jej czasem ale teraz przestanę, bo wyłazi nawet w wątku o wlosach !!
    • konsta-is-me Re: przedłużanie włosów 08.03.21, 16:34
      Kanapkowa.
      Niszczy włosy po jakimś czasie, jeśli noszona długo, nie oszukujmy się.
      Za 3500 nie warto.
    • viewiorka Re: przedłużanie włosów 08.03.21, 20:56
      Nie mam doświadczenia z przedłużaniem włosów, ale moja koleżanka nosiła kiedyś doczepy (nie wiem jak teraz, bo się wyprowadziła). Kolor miała tak idealnie dobrany, że nikt się nie zorientował, dopóki nam nie pokazała. Dopinała je od spodu do swoich włosów. Koszt na pewno dużo mniejszy niż przedłużanie.
      • asia_277 Re: przedłużanie włosów 09.03.21, 17:38
        hej, a nie masz może jakiejś możliwości zapytać jakiej firmy, gdzie kupiła itd.? Jakby się przypadkiem udało, to będę bardzo wdzięczna.
        • padum Re: przedłużanie włosów 09.03.21, 17:46
          Cosmoshop ma fajne zestawy. Tez zdarzało mi się nosić. Z tym ze lepiej wyglądają na wycieniowanych włosach. Na ściętych prosto niestety ale widać, ze coś nie tak.
          • asia_277 Re: przedłużanie włosów 09.03.21, 17:55
            dzięki. A ile gramów tego trzeba kupić i jakiej długości, żeby mieć tak do połowy pleców? Trudno się to zakłada? Ostatnio strasznie mi się posypały włosy, do tego głupio się ścięłam, a wolno mi rosną.
            • padum Re: przedłużanie włosów 09.03.21, 18:10
              Długość 45 jest taka do łopatek. Zestawy maja 7 albo 8 taśm. W zupełności starcza. Czasem nawet wszystkich nie zakładałam. Zakładanie jest banalnie proste i szybko nabiera się wprawy.
              • padum Re: przedłużanie włosów 09.03.21, 18:13
                A i super jest to, ze można te włosy kręcić, prostować, myć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka