Dodaj do ulubionych

Chyba jednak to Zbyszek odszedł...

01.04.21, 13:44
Jeśli to prawda, to Monisie sporo kosztował ten romans.
Dzieci dorosły, to będzie nowa pani, która nie będzie musiala spłacić jego zobowiązań
www.pudelek.pl/zbigniew-zamachowski-zostawil-monike-dla-innej-kobiety-to-utytulowana-aktorka-polaczyla-ich-milosc-6624304395901888a
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 13:52
      Odlot.
    • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 13:53
      Niezła wolta. Albo potwierdzenie mądrości ludowej, że jak raz zdradzi to i drugi raz zdradzi.
      • morekac Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:28
        W tym przypadku: i trzeci.
        • heca7 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:44
          Chyba nawet czwarty wink Bo MZ mówiła w jakimś wywiadzie, że on dwa lata przed nią miał już jakiś romans.
    • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 13:58
      To był z jej strony idiotyzm wyciągać Zamachowskiego z rodziny i nakłaniać do ślubu. Było oczywiste, że to się tak skończy.
    • lauren6 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 13:58
      Może to news primaaprilisowy? Aż trudno uwierzyć, że kolejna naiwna do płacenia alimentów tak szybko się znalazła.
      • hanusinamama Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:25
        Tu juz pawie dorosłe dzieci są
        • cruella_demon Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:27
          Prawie jak Żywiec. Prawie robi różnicę😂😂
          • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:44
            Jednak do końca płacenia alimentów bliżej niż dalej.
        • iberka Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 01:48
          Ale to nie znaczy, że na dorosłe płacić nie będzie musiał
    • poczkodovana Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 13:59
      Az smiechlam jak to przeczytalam.
      Tzn. nie zlosliwie, bo akurat Monika wzbudza moja sympatie.
      Tylko z tego, ze sa chlopy Co sie nie zmieniaja.
      I kobiety co sie pakuja w zwiazki z takimi.
    • lilia.z.doliny Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:00
      O kurła
      Ma rozmach
      • riki_i Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:29
        lilia.z.doliny napisała:

> O kurła
        > Ma rozmach

Cicha woda brzegi rwie wink
    • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:07
      Nie do wiarybig_grin Co ten facet w sobie ma..?
      No dobra, ale przynajmniej nie poszedł do 30 lat młodszejwink
      • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:59
        przecież to żart
        • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:17
          Jeśli tak, to Muskała powinna pudelka zaorać w sądzie.
          • ginger.ale Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:39
            primula.alpicola napisała:

> Jeśli tak, to Muskała powinna pudelka zaorać w sądzie.

Raczej by nie pojechali wprost po czyimś nazwisku, jeśli to nieprawda. Pozwalaby ich za szarganie jej nazwiska i zarzucanie złego gustu.
            • black.emma Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 07:49
              ginger.ale napisała:

> i zarzucanie złego gustu.

big_grin
        • sofia_87 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:37
          Niekoniecznie
    • beataj1 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:07
      Jeżeli to prawda, to pokazuje jak bardzo jestem naiwna.
      Jak związał się z Moniką pomyślałam sobie - nie, to niemożliwe by gość zrobił taką akcję, nie wygląda na takiego. Przy 4 dzieci?

Teraz po przeczytaniu newsa pomyślałam sobie - serio - najpierw narobił takiej wiochy a teraz robi kolejny strzał. Niemożliwe.

Za chwile wyjdzie, że w ogóle nie znam się na Zbyszkach...
    • savignonblanc Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:07
      Bo zdecydowanie wydaje się bardziej pasować do Muskaly temperamentem. Bardzo ją lubię i wierze, ze tym razem się uda.
      • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:13
        A ja jej życzę płomiennego romansu, który szybko skończy bez żalu i po którym znajdzie sobie kogoś, na kim będzie mogła polegać. Zamachowski najwyraźniej nie nadaje się na partnera.
        • savignonblanc Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:21
          Szczerze? Monika robi wrażenie, ze mogłaby wykastrować każdego faceta. Słuchać jej ciężko, czytać tez.
          Musi poszukać kogoś kto tez (tu zacytuje Dode) patrzy na mikrofon jak dziwka na fi..a.
          Związek tak głośnej osoby z typem cichego intelektualisty mogło się równać tylko klęsce.
          • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:24
            "Związek tak głośnej osoby z typem cichego intelektualisty mogło się równać tylko klęsce."

Zgadzam się, ale jednak to przetrwało 10 lat i to z ciężkim tematem finansów w tle. Jakieś spoiwo musiało być.
            • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:45
              Spoiwem był szum jaki wokół tego związku zrobiła Monika na początku. Ciężko się przyznać, że w tym jest się naiwną pensjonarką. 10 lat w ich wieku to jest mgnienie oka.
              • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:48
                Nie pozbawiaj mnie złudzeńwink
                Sądziłam, że dzika, ognista namiętność!
                • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:55
                  Moim zdaniem nic takiego po nich nie było widać od samego początku. On się wydawał średnio entuzjastyczny, a dla Moniki to był projekt. Myślę, że marzyła sobie, że on przy niej rozkwitnie, że będą razem kosić kokosy na reklamach jak Rozenek i Majdan. Nie wyszło.
            • aandzia43 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:36

> "Związek tak głośnej osoby z typem cichego intelektualisty mogło się równać tyl
              > ko klęsce."
              >
              > Zgadzam się, ale jednak to przetrwało 10 lat i to z ciężkim tematem finansów w
              > tle. Jakieś spoiwo musiało być.

Kryzys wieku średniego i potrzeba zaznania spektakularngo i głośnego uwielbienia. Monika jest w tym dobra.
          • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:51
            Ale to przecież nie pierwsza jego żona i nie pierwsza zdrada.
          • bylamnarandce Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 17:03
            oj prawie mi żal Zbyszka! jeszcze napisz ze ta hetera go zaciagnęła pod ołtarz, biedny nie mogl sie wycofac jak mu taka "kastrująca" kazała...Zawsze, zawsze w tej kulturze znajdzie sie wytlumaczenie dla faceta.
            • savignonblanc Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:46
              Nie, nie zawsze. Ale tu od początku było widać, ze Monika ciągnie Zbyszka jak takiego polglupka trochę. I ze nim dyryguje.
              Żaden facet tego na dluzsza metę nie jest w stanie znieść.
              • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:13
                Ale to nie jest okoliczność łagodząca, że się dał jej wciągnąć w tą zabawę w celebryckie małżeństwo.
                • savignonblanc Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:17
                  Ależ oczywiście, ze nie. Nie mogłabym być z kimś tak spolegliwym i nijakim.
                  • m_incubo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 03.04.21, 17:36
                    No spolegliwy to on akurat wcale nie jest, chyba, że używasz słowa w potocznym, błędnym znaczeniu.
              • m_incubo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 03.04.21, 17:34
                Bardzo wątpię. Ten facet to prawdopodobnie niezły manipulant, nie wierzę absolutnie, że taki jest biedny ciągany, przestawiany, wyjmowany ze związków jak biedny misio. To kuty na cztery nogi doopek.
      • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:22
        "Jest czuła i subtelna, o czym przekonał się, gdy opiekowała się nim, kiedy dopadł go koronawirus."

Może o to chodzi. Chłop się starzeje, to i obsługi i czułości potrzebujewink
      • morekac Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:30
        Ale jemu czy jej? Bo pan z opisów to mało zachęcający jest, chyba że ktoślubi robić za służbę.
    • azalee Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:10
      No, no, kto by pomyslal ze ze Zbyszka taki ogier big_grin
    • ginger.ale Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:16
      Ja to się jednak na Zbyszkach nie znam, nie wiem co on takiego w sobie ma, że 4-tą chętną znalazł. Fizycznie mnie odrzuca.

A do Moniki wróciła karma ... Pamiętam jak odbiła ZZ żonie i jeszcze chodzili na jej (ex) przedstawienia i siadali w pierwszych rzędach.

Ciekawe czy nowa Pani też będzie taka hojna (alimenty)? Choć chyba drugiej tak naiwnej nie znajdzie.
      • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:22
        Jeszcze Agnieszka Glińska była po drodze.
    • arwena_11 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:18
      No cóż, jak się bierze recydywistę to trudno się dziwić, że idzie dalej big_grin

Mnie tylko dziwi, co one w nim widzą.
      • iwles Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:59

U niej to też nie była premiera.
    • woman_in_love Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:20
      1.04 przypominam hehe
      • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:25
        Wqrwiłabym się na miejscu Muskały.
        • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:16
          Dokładnie. Świństwo roku by to było.
    • znowu.to.samo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:27
      Ale ale! Nowa pani ma 51lat. Jak ja ten wiek wygląd rewelacja
      • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:28
        Czekamy na wpis: "Pffff, moja 89-letnia babcia lepiej wygląda" wink
        • magdallenac Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:26

> Czekamy na wpis: "Pffff, moja 89-letnia babcia lepiej wygląda" wink
          Moja 95 letnia babcia lepiej wyglada.
          • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:27
            Bez zdjęcia się nie liczywink
            • magdallenac Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:17

> Bez zdjęcia się nie liczywink

Nie chce denerwowac ematek. Babcie do 90 roku zycia prosili o dowod w monopolowym😉
              • kaka-llina Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 09:12
                Moja 92 letnia babcie prosza o dowód w komunikacji publicznej bo nie wierzą, że może juz jeździć bez biletu (za kazdym razem, nie pamietam od ilu lat sie nie płaci 76? jakoś tak)
                • znowu.to.samo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 10:04
                  😆
                • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 12:21
                  Super, mamy nowe kryterium młodości, jak już to z alkoholem przestanie działać. "A mnie proszą o dowód w tramwaju, bo nie wyglądam na emerytkę" big_grin
    • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:29
      prima aprlis smile
      • 35wcieniu Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:39
        Akurat nie.
        • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:49
          myślę, ze jednak tak. smile
          • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:58
            Pudelek by się nie wypłacił za taki numer.
          • 35wcieniu Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 08:01
            Myśleć możesz co chcesz. Nie tak się tworzy dziennikarskie żarty. Redakcje które próbowały numerów z żartami wymieniający ludzi z imienia i nazwiska mogą coś na ten temat powiedziec.
            • 35wcieniu Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 08:01
              wymieniając*
      • lauren6 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:59
        Jeśli to żart to po pudlu został podchwycony przez kolejne serwisy internetowe. Mało prawdopodobne.
    • mama-ola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:32
      Bardzo lubię Muskałę jako aktorkę i dlatego mam nadzieję, że to nieprawda.
      • ginger.ale Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:17
        mama-ola napisała:

> Bardzo lubię Muskałę jako aktorkę i dlatego mam nadzieję, że to nieprawda.

Ja też 🙄
        • kaka-llina Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 09:15
          Jestem z Łodzi, Muskałe kiedys znałam osobiście. Prawda czy nieprawda nie wiem. Zbyszka jako aktora lubięe, Monika zrobiła wielki show a on na to poszedł, nie pamietam żebym wczesniej wiedziała cokolwiek o jego życiu prywatnym. I nie nie bronie go absolutnie ale to własnie Monika budzi we mnie gorsze odczucia niz on.
    • pani07 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:37
      Ale co te kobiety w takim Zbysiu widzą? Nie wiem. Ani urokliwy, ani przystojny, ani sensownym mężczyzną się nie wydaje.
      • 35wcieniu Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 14:49
        Nie tylko urokliwi, przystojni i seksowni bywają w związkach.
        • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:53
          >Nie tylko urokliwi, przystojni i seksowni bywają w związkach.

oczywiście. Z tym, że raczej rzadko w kolejnym 4. czy 5.
          Pan byle jaki z reguły jest szczęśliwy w jedynym zwiazku. Szcześliwy, że w ogole sie dało.
          Zbynio nie tylko jest mało atrakcyjny fizycznie ale i po tym, co wyczyniał to i jako człowiek, jest mało atrakcyjny. Np. zero odpowiedzialnosci za powite niebożątka i straszne ochy i achy, że musi placic "takie" alimenty. No przepraszam ale dla mnie facet, który zostawia 4 niesamodzielnych (czyli bez mozliwości zarobkowania) dzieci to nie jest mężczyzna tylko f....
          Juz nie wspomne o żonie, którą na lata całe udupił w domu, by w końcu porzucić jak zużyta ścierke. To nie jest fair. Dla mnie ktos taki nie jest człowiekiem tylko zwierzem, który kieruje sie wyłącznie instynktami, czyli fiu..m.
          Ja to na takiego "Zbynia" nawet splunąc bym nie chciała gdyby robił mi "awanse", Jest nieodpowiedzialny, nie mozna na nim polegać, o urodzie nie wspomne (dla kogo tu tracic głowę???)
          • arwena_11 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 16:42
            Dzieci żal - ale żony w ogóle. Przecież do niej karma wróciła. Sama była tą drugą. I to chyba wyjęła Zbysia pierwszej żonie po śmierci ich dziecka, jak się teraz okazało.
            • lauren6 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 16:46
              Dokładnie tak. Najbardziej żal pierwszej żony zostawionej po śmierci syna. Reszta pań to ochotniczki.
              • arwena_11 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 16:51
                Zgadzam się. Nie wiem jak można w takiej sytuacji zostać pocieszycielką misia. W chwili, kiedy małżeństwo przeżywa chyba najcięższe chwile i o kryzys nie trudno - wchodzić między nich - to zwykłe sq...wysyństwo. Nie ma usprawiedliwienia.
            • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:42
              >żony w ogóle. Przecież do niej karma wróciła. Sama była tą drugą

no tak. Tylko tu nie chodzi o zonę a o Zbynia.
              Tak samo wujowo zachował się w stosunku do pierwszej, jak i, po wielu latach i zrobieniu 4 dzieci, drugiej zony.
              Jednym słowem - dla mnie to nie facet, nawet spojrzeć na cos takiego bym nie chciala.
              Gdyby to chociaż przystojne było...ale to pokurcz jakis, podstarzały
              • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:46
                Na tych zdjęciach na Pudlu jest jeszcze ubrany jak ostatnia fleja. Plamy na swetrze, wyświecone spodnie, ogólne wrażenie mocno nieciekawe.
          • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:54
            ta udupion żona ponoć też zaczęla z nim romans jak był w poprzednim małżeństwie
            • ginger.ale Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:19
              Karma wraca i wraca, tylko czemu ex żonie, a gościu skacze z gałęzi na gałąź i ma full serwis. Nie pojmuję tych kobiet.
              • arwena_11 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:35
                Bo on to taka pacynka - która go wyjmie, ta ma. To one sobie misia wyrywają. A jemu się to podoba.
            • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:44
              z drugiej strony to ciekawe, że każda z was od razu "wiesza psy na żonach" a żadna nie widzi kretyna zbysia...
              • arwena_11 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 22:00
                Bo to właśnie Zbysio. Mały chłopiec, którego panie przestawiają po szachownicy.
      • greenteafig Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 17:54
        > Ale co te kobiety w takim Zbysiu widzą? Nie wiem. Ani urokliwy, ani przystojny,
        > ani sensownym mężczyzną się nie wydaje.

Prawda? Monika, Agnieszka Glińska, Gabriela Muskała to są fajne, atrakcyjne babki, każda ma jakieś atuty. Zbyszek musi być świetny w łóżku lub mieć fenomenalny bajer, innego wytłumaczenia nie widzę.
        • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:13
          Ok, załóżmy, że jest super w łóżku. Ale aby doń dotrzeć trzeba już być pid urokiem, prawda?
          • greenteafig Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:22
            No to ma dobry bajer. Chyba że to taki facet, który pozwala kobiecie rządzić w domu i sobie matkować, a wiele kobiet 40+ to lubi. Przypomnę chociażby ematki piszące z rozanieleniem o wysyłaniu swoich misiów z listą na zakupy. Albo i bez listy, a wtedy hihihi, te głuptaski zawsze się pomylą.
            • ginger.ale Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:26
              Nkewyględny i humorzasty z wielkimi zobowiązaniami finansowymi, co kto lubi.
        • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:46
          >Zbyszek musi być świetny w łóżku

tiaaa...pod warunkiem, że nie zgniecie kobiety swoim grubym cielskiem...
          Żeby "być świetnym w łóżku" to najpierw nieodzowny jest jakikolwiek fizyczny pociag do onego (podstarzałego grubasa)
          • lauren6 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:48
            On nie jest gruby. Jest niski i bezkształtny, ale gruby nie jest.
            Od czasu ojcostwa pana Kalisza i późnego ojcostwa JKM wolę się nie zastanawiać co pociąga łóżkowo niektóre kobiety. Dla mnie to niepojęte, ale o gustach podobno się nie dyskutuje.
            • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 01:40
              > On nie jest gruby. Jest niski i bezkształtny, ale gruby nie jest.
              >Od czasu ojcostwa pana Kalisza i późnego ojcostwa JKM wolę się nie zastanawiać co pociąga >łóżkowo niektóre kobiety. Dla mnie to niepojęte, ale o gustach podobno się nie dyskutuje.

no ogolnie, a nawet nie, to masz racje. Szczególnie jeśli zaczne czytać od "pana kalisza"
              • greenteafig Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 06:23
                Chciałabym przypomnieć, że taki Michał Wiśniewski ma piątą żonę. Chociaż raczej są to panie innego sortu niż partnerki Zbyszka. Inny celebryta, którego poznałam osobiście, też ma już którąś z kolei, a ani ładny, ani mądry. Ale ma gadkę, bajer i sprawia wrażenie bezpretensjonalnego faceta. Idealny kumpel do wyjścia na piwo, widocznie u niektórych kobiet to się jakoś przekłada na inne atuty. 🤷‍♀️
                • turzyca Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 10:26
                  >widocznie u niektórych kobiet to się jakoś przekłada na inne atuty.

Ostatnio byłam na placu zabaw ze znajomą i jej córką, ojciec córki wpadł na ten plac zabaw coś tam zostawić. Zadbany bardzo, schludny, sylwetka więcej niż świetna. Oni są po rozwodzie, pierwszy raz faceta widziałam. I w momencie gdy go zobaczyłam, zanim się zorientowałam, kto to jest, całe życiowe doświadczenie mi wrzeszczało, że ten facet to nie jest kandydat na partnera. Do łóżka może, jako ONS, ale ze starannym zabezpieczeniem, żeby tylko z tego dzieciaka nie było. I STI.
                  A oni małżeństwem byli i dziecka się dorobili. Różne ludzie mają upodobania.
                  • greenteafig Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 10:56
                    Czyli wszytsko jest relatywne i mumin do zaopiekowania też znajdzie swoje, matkujące mu chętne. Natomiast wszystkie znane mi fanki takich nieboraków gustują w nich dlatego, że właśnie mogą rzadzic, matkować i ustawiać faceta według siebie plus są małe szanse, że nieborak będzie sobie poczynał na boku. Bo najczęściej nie wie, nie umie i ryzyko nie dla niego. Zbyszek jest tu nietypowy.
                  • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 03.04.21, 16:21
                    >całe życiowe doświadczenie mi wrzeszczało, że ten facet to nie jest kandydat na partnera. >Do łóżka może, jako ONS, ale ze starannym zabezpieczeniem, żeby tylko z tego dzieciaka nie było.

no ale akurat zbynio to ani do łóżka, ani na ojca dzieci...
                    Czyli, zero przyjemnosci z macho i zero wsparcia z tatusia
              • znowu.to.samo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 11:10
                Jeśli chodzi o Kalisza to jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.
          • greenteafig Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:20
            No to ja już nie wiem, znajdźcie lepsze wytłumaczenie. suspicious
        • turzyca Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:56
          > mieć fenomenalny bajer,

Nie zapomnajmy proszę, że to całkiem dobry aktor jest, Kieślowski, Wajda to go nie dla ładnej buźki angażowali.
          Pytanie brzmi, ile czasu można utrzymać grę pozorów.
          • vre-sna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:27
            Praca zawodowa to jedno, a drugie to jakim jest sie czlowiekiem w codziennym zyciu.
            Gacet zostawia rodzine z czworgiem dzieci i uwaza, ze ma prawo do spelnienia w milisci zycia
            Ale u niego ten zyciorys nie potwierdza ani stalosci w uczuciach ani stabilnosci
            To juz bardziej Wojewodzki w tym wszystkim wychodzi na normalniejszego - nie plodzi dzieci przynajmniej.
            • turzyca Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 11:01
              >Praca zawodowa to jedno, a drugie to jakim jest sie czlowiekiem w codziennym zyciu.
              >Gacet zostawia rodzine z czworgiem dzieci i uwaza, ze ma prawo do spelnienia w milisci zycia
              >Ale u niego ten zyciorys nie potwierdza ani stalosci w uczuciach ani stabilnosci

Ale to nie zmienia faktu, że życie zawodowe czy też predyspozycje niezbędne, żeby uprawiać z sukcesami życie zawodowe, dają mu podstawy do dobrego bajeru, do dobrego podrywu, do tego żeby kobietę oczarować.
          • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 01:43
            >nie zapomnajmy proszę, że to całkiem dobry aktor jest,

no proszę...chcialabys sie puscicić ze Shrekiem? bo to "dobry aktor jest"?
            Dobry aktor a dobry kochanek nie jest tożsame...Przynajmniej dla mnie
            • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 07:39
              Widać gra przed nimi Alaina Delona.
              • chatgris01 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 07:48
                Alaina Delona się nie da zagrać, Alainem Delonem trzeba być cool
                Fizycznie najbardziej, i to bywa nie do przeskoczenia. Jeśli już kogoś gra, to prędzej biednego niezaradnego misia, którym się trzeba zaopiekować.
                • znowu.to.samo Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 11:06
                  Widać że gra tego misia dość skutecznie
            • turzyca Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 10:59
              >no proszę...chcialabys sie puscicić ze Shrekiem? bo to "dobry aktor jest"?

Puścić czy związać? Bo to jednak dwie różne kategorie.
              A poza tym za stara jestem, żeby nie mieć wątpliwości, że i w jednym i w drugim wypadku mogę być zainteresowana kimś, kto poza tym nie spełnia części moich kryteriów. W przypadku związku, jak już sprawdziłam, cenię przymioty ducha nad "typ fizyczny", w przypadku ONS i ogólnie krótkich podrywek cenię napięcie na płaszczyźnie nad przymioty ducha i typ fizyczny, czyli inaczej mówiąc, facet musi być dobry w te klocki i to w sposób, który mnie odpowiada.
              • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 11:02
                A skąd można wiedzieć, że facet dobry, jeśli to ONS?
              • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 03.04.21, 16:28
                >W przypadku związku, jak już sprawdziłam, cenię przymioty ducha nad "typ fizyczny"

bardzo cie przepraszam ale jakie on ma "przymioty ducha" skoro spuszcza juz 3 żonę? w tym jedną po utracie wspólnego dziecka a druga wychowujacą 4 wspolnych dzieci.
                Dla mnie taki człowiek nie ma ŻADNYCH przymiotow duchowych. Co najwyżej mogłabym polecieć na fzyczne (gdyby piorun mnie strzelił) ale tych też BRAK!
      • szansanalans Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 22:27
        Nazwisko.I tu jest siła przebicia na rynku miernot.
    • fornita111 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:00
      To musi byc prima aprilis! No bez jaj, ze kolejna glupia na kluska poleciala! surprised
      • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 18:55
        też tak myślę smile to żart
        • allijja Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:53
          myslę że za taki żart to gazeta wylądowałaby w sądzie, jednak...
          • vivi86 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 07:41
            powiedzą, że kontratyp, że tradycja itp.
            • 35wcieniu Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 08:05
              Faktycznie argument xD
              Żyjesz pod kamieniem że nie wiesz jak się kończyły tego typu próby?
    • nangaparbat3 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:02
      Myślałam że Zbyszek Ziobro z rządu sad
      • fornita111 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:03
        big_grin
      • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:24
        nangaparbat3 napisała:

> Myślałam że Zbyszek Ziobro z rządu sad
        >

O święta naiwności😜
      • sofia_87 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:36
        Przepraszam, nie pomyślałam, że daje komuś nadzieję.
        Potraktuj to jako prima aprilis
    • lilia.z.doliny Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:23
      No, przy Zamachowskim to trochę juz tych karm ro rozmaitych bab powracałobig_grin
      I nie koniec jeszcze...

Jak znam neurozy Moniki Milion Nazwisk Zamachowskiej, to poznamy szczegóły szczególiki i szczególątka tego przeminęło z wiatrem
      • vre-sna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:32
        A byc moze nie, na razie milczy
        Moze ma jeszcze nadzieje na powrot big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 19:44
          Albo chce książkę napisać by chociaż w części zwróciła się jej inwestycja w Zbyszka. Będzie mogła zmonetyzować wszystkie pikantne szczegóły pod warunkiem, że na tę chwilę będzie trzymać karty przy orderach.
          • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:12
            Eee... Jakież to ekscytujące sekrety może mieć do odkrycia, żeby ludzie mieli się rzucić na jej książkę? Że Zbyszek pierdzi przez sen i w czasie wytrysku krzyczy "o mamuniu"?
            • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:25
              Wszystko zależy od marketingu, jeżeli się zareklamuje jako kobieta niezłomna co to zawsze wstaje po tym jak dostała od życia w łeb, to kto wie. Myślę, że wbrew pozorom wiele kobiet może się z Moniką identyfikować.
            • sofia_87 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:25
              To by była świetna książka dla odchudzających się, kilka stron zamiast posiłku 😀
            • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:36
              Nie takie "książki" celebryci sprzedawali...
              • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:48
                Moją ulubioną z tej kategorii to książka Czesi z Klanu pod tytułem jak zostać sławną.
                • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:56
                  Ale Ty to przeczytałaś???
                  • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:05
                    Oczywiście, że nie 😁 Ale sam pomysł uważam za uroczy.
                    • primula.alpicola Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:07
                      gama2003 mówi, że niezła.
                      I Chmielewska chwaliławink
                      • gama2003 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:12
                        No jak Chmielewska pochwaliła to poczułam się jeszcze lepiej 😉
                        Chyba biedna Czesia z góry dostała łatkę nieczytalnej. Szkoda.
                • gama2003 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:02
                  Ale czytałaś ? Bo ja dawno temu w wakacje, przypadkowo. I to nie jest o autorce.
                  Całkiem śmieszny paszkwil na srodowisko.
                  Byłam mile zaskoczona, nie jest to literatura wysokich lotów, ale jedno z lepszych ,,dzieł,, celebrytów. Serio.
                  • borsuczyca.klusek Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:06
                    O widzisz to mnie zaskoczyłaś.
                    • gama2003 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 21:10
                      Serio
                      Lekkie, ale da się przeczytać do końca. Czego nie mogę powiedzieć o chyba niczym z wypocin tego środowiska. Choć może 10 tego typu książek wpadło mi w ręce. A Powierza w nich nr1. i nie wiem czy nie jedyna przeczytana go końca.
                • annajustyna Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 07:42
                  🤯 To może ja też jaką napiszę...
            • tt-tka Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 02:05
              spanish_fly napisała:

> Eee... Jakież to ekscytujące sekrety może mieć do odkrycia, żeby ludzie mieli s
              > ię rzucić na jej książkę? Że Zbyszek pierdzi przez sen i w czasie wytrysku krzy
              > czy "o mamuniu"?

Sadze, ze przeciwnie smile
              Jaki to nieudalota, a tak swietnie udawal udalote. I ze tego nie umial, z tamtym sobie nie radzil i nie dawal z siebie zrobic czlowieka sukcesu, a przeciez ona by sobie z tym spiewajaco poradzila, gdyby on nie stawial biernego oporu.
              • spanish_fly Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 02.04.21, 02:12
                Nadal nie widzę w tym materiału na bestseller.
      • madi138 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 20:23
        Obstawiam wywiad u Oprhy big_grin
    • memphis90 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:40
      Co to za twór "utytułowana aktorka"?
    • jednoraz0w0 Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 15:51
      Otworzyłam wątek z nadzieją, że od dziś Polska bez Ziobry, ech....
    • bylamnarandce Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 16:55
      Zdrajca bedzie zdrajcą...Tak to juz jest
    • mdro Re: Chyba jednak to Zbyszek odszedł... 01.04.21, 16:57
      Myślałam, że Ziobro z rządem się pożegnał big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka