pani07 07.04.21, 12:27 To kolejna reklama tej firmy, przemawia do emam? Kupicie rajstopy tej firmy? Podobno dobra reklama zachęca do kupowania, dla mnie to już kolejna reklama tej firmy, która odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:30 Mocna. I dobrze! Wzorem innych reklam tej firmy- taka właśnie ma być, i taka jest. Przemawia, i to bardzo. Oczywiście, jeśli będę kupować rajstopy, i trafie na tą firmę, to kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:38 Czyli odbiór różny, dla mnie wykorzystanie samobójstwa do reklamy- nie przemawia." Zabiła się, no ale piękne rajstopy miała. Dobre i to." Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:41 A widzisz, ja to odbieram tak: Adrian kocha wszystkie kobiety, więc zwraca uwagę na ich problemy nie tylko tak przyziemne jak wybór rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Reklama rajstop 08.04.21, 15:40 E, nie kocha wszystkich. Szefowa firmy uwielbia Dudę, a co on chce kobietom robić to wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Reklama rajstop 08.04.21, 15:53 Dla mnie za hasłem "Adrian kocha wszystkie kobiety" pobrzmiewa "nawet..." Nie, nie kocha wszystkich, o czym raczył poinformować reklamą antyaborcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Reklama rajstop 08.04.21, 17:41 Firma nie kocha żadnych kobiet, bo brała udział w antyaborcyjnej nagonce Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Reklama rajstop 08.04.21, 23:26 Tego nie wiedziałam, nie znam tej firmy ani nie mam pojęcia kto wspiera jakie kampanie w pl a już tym bardziej nie mam pojęcia kto jest właścicielem jakiejś firmy rajstopowej i z kim sympatyzuje. Oceniałam tylko tą reklamę, bo innych wspomnianych w tym wątku nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:41 Poprzednie w większości do mnie przemawiały, choć ta "wdowia" już moim zdaniem była przegięciem. Tę uważam za wykorzystanie samobójstwa do tego, żeby sprzedać więcej rajstop. Nie podoba mi się. Natomiast rajstopy od nich czasem kupuję, jak trafiam na nie w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:45 Po ich kampaniach antyaborcyjnych przestałam nawet rozważać kupowanie tych rajtek. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Reklama rajstop 07.04.21, 12:54 Dla mnie przekaz jest jasny: te rajstopy zabijają. Poza tym firma lansuje się na ludzkim nieszczęściu pod osłonką troski o osoby z problemami. Gdyby tak naprawdę leżały im na sercu ludzkie tragedie, to zrobiliby coś innego niż głupawa reklama. Zresztą jest o tym artykuł. Ja na pewno nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 08.04.21, 00:04 Całkowita zgoda. Zaczęli od baby na wózku, to było OK. Potem była wdowa oparta o nagrobek, ubrana bardzo seksownie, w tym pończochy-kabaretki, w sam raz do żałobnego stroju [sarkazm] . Gugiel mi jeszcze pokazuje reklamę z przemocą domową. Teraz to. A won z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Reklama rajstop 09.04.21, 06:14 Nie, zaczęli od takiej grubej blondynki. Potem były starsze panie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Reklama rajstop 08.04.21, 17:39 ja też się tutaj podpiszę w punkt Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Reklama rajstop 07.04.21, 13:02 damartyn napisał(a): > A to reklama rajstop jest? Serio? Tak, serio. Dziś tak zobaczyłam i ruszyło mnie. Dla mnie działają jak antyreklama. Rajstopy kupuję rzadko, ale całkiem świadomie omijam tę firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Reklama rajstop 07.04.21, 13:07 Kurczę, myślałam, że to jakaś kampania społeczna w sprawie pomocy dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Reklama rajstop 08.04.21, 14:55 Nie, to jest reklama ukryta pod pozorami kampanii społecznej. Kobiety są im potrzebne po to, żeby nabijać producentowi kasę, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Reklama rajstop 08.04.21, 15:37 Sądziłam, że to kampania społeczna. Jeżeli reklama to jestem na nie. Nie rozumiem takiej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 08.04.21, 23:29 Szokujemy widza, żeby zapamiętał nazwę marki. Zasłaniamy się "zwracaniem uwagi na problem". Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Reklama rajstop 07.04.21, 13:08 Dla mnie przekaz reklamowy jest jasny - ta pani popełniła samobójstwo z powodu rajstop Adriana! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 07.04.21, 23:52 Uuuuu. Precz. Bojkotuję stanowczo. Mam nadzieję, że powstanie petycja przeciwko tej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 08.04.21, 00:00 I jeszcze do tego "kocha wszystkie kobiety". To jak kocha tę w reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Reklama rajstop 08.04.21, 00:00 Zakładałam o tym wątek kilka dni temu. Zdania były mocno podzielone: forum.gazeta.pl/forum/w,567,171506255,171506255,Czy_Adrian_tym_razem_przesadzil_.html Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Reklama rajstop 08.04.21, 01:15 Nie mogę się zdecydować czy mnie to mierzi za robienie sobie reklamy na sensacji i krzywdzie ludzkiej, czy popieram kampanie społeczna przy okazji reklamowania rajstop. No nie wiem po prostu 🙂 Wizualnie mnie nie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Reklama rajstop 08.04.21, 06:23 Adrian to znana firma i ich rajstopy kupuję od wieeelu lat. Ale "reklama" koszmarna. Raczej nie skojarzyłabym jej nawet z rajstopami, a z "reklamą społeczną". Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa93 Re: Reklama rajstop 08.04.21, 14:52 Mocna! Ta firma stosuje guerilla marketing, który ma być mocny i kontrowersyjny. Nie do każdego trafi, nie każdego przekona, innych odrzuci, jak w przypadku wszystkich innych reklam innych marek Marka Adrian słynie z tego typu reklam, dzięki czemu zyskuje ogromny rozgłos, a co za tym idzie, wielu klientów i sympatków Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Reklama rajstop 08.04.21, 15:21 O chyba mamy kogoś z Adriana na forum. Witamy witamy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Reklama rajstop 08.04.21, 15:41 monikaa93 napisał(a): > Mocna! Ta firma stosuje guerilla marketing, który ma być mocny i kontrowersyjny > . Nie do każdego trafi, nie każdego przekona, innych odrzuci, jak w przypadku w > szystkich innych reklam innych marek Marka Adrian słynie z tego typu reklam, > dzięki czemu zyskuje ogromny rozgłos, a co za tym idzie, wielu klientów i symp > atków Nie, u mnie od dawna zadziałała zupełnie inaczej- odrzuca i świadomie wybieram innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 08.04.21, 23:17 Jeśli Monika jest z Adriana, to właśnie strzelili sobie w stopę - guerilla marketing jest dla firm, których nie stać na marketing zwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Reklama rajstop 08.04.21, 20:07 Nie przemawia, bo zwyczajnie od czapy jest. Lubię reklamy nieoczywiste, oparte na skojarzeniach, a w tej się nic nie klei; czemu samobójczyni miałaby mi się z rajtkami kojarzyć? Pojęcia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 08.04.21, 22:51 Oparte na skojarzeniach to są raczej oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Reklama rajstop 09.04.21, 04:03 Oczywiste to są: "Masz coś na ból?" i częstujemy się tabletką😊 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Reklama rajstop 09.04.21, 22:55 Takie to są tragicznie nudne i aktorzy grają niemożliwie sztucznie. A te dialogi... Odpowiedz Link Zgłoś