patir23 08.05.21, 22:35 Czy ktoś posiada coś? Pierwszy raz bym coś zsmawiala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitupitt Re: Biżuteria Ania Kruk 08.05.21, 23:26 Posiadam kilka par kolczyków-sztyftów, parę bransoletek sznurkowych. Jakość i wykonanie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 07:16 Tak, jedne kolczyki-wkretki. Wszystko ok. Dostałam w prezencie; nawet często noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 08:10 Mam kolczyki z perłami i często kupuję tam na prezent dla nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 09:02 Nic nie kupowałam ale przeglądałam kilka razy i mam niestety wrażenie, że mają kilka modeli "inspirowanych" wzorami innych marek🥴 Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 12:03 Mam łańcuszek. Super jakość, świetne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 12:09 Kupilam dziewczynie syna kolczyki, koła. Takie z ... chyba angielskim zapięciem, czyli w połowie koła byl zawias. Doskonale wykonane. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 12:16 mam tej marki pozłacany łańcuszek, który ściera się. mam również kolczyki, które są bardzo ładne i nic się z nimi nie dzieje, ale... są plastikowe. nie są to drogie rzeczy, więc nie mam jakiegoś wielkiego bulwersu, ale na pewno nie kupię tam już więcej przez neta, bez możliwości osobistego pomacania. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 12:19 Ładne, ale jakości nie pochwalę. Warstwa złocenia szybko się ściera. Więcej nie zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 12:22 A znasz biżuterię pozłacaną, z której warstwą złota się nie ściera? Bo ściera się w Yes, w tous ... chyba wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 14:13 Święta racja, w Pandorze tez sie ściera☹️ Musiałoby być wykonane ze złota, żeby się nie ścierało. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Biżuteria Ania Kruk 09.05.21, 14:20 W Maty się nie ścierało, ale chyba nie ma ich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś