stara_i_brzydka 24.05.21, 20:02 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,27122702,nieoficjalnie-roman-protasiewicz-trafil-w-stanie-krytycznym.html#s=BoxMMtImg1 Kurcze, taki młody chłopak 😔 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bistian Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:06 Dogadał się Łukaszenka z Putinem Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:09 Na to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:09 To jest przerażające co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:09 Koszmar. Szkoła moskiewska. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:10 Brak słów, porwali chłopaka z samolotu w biały dzień, na oczach tylu ludzi i nikt nic nie mógł zrobić, bezsilność wobec reżimów jest przerażająca. Oczywiście ewentualne sankcje wobec Łukaszenki to będzie śmiech na sali. A o jego dziewczynie coś wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:11 I reszcie? Bo podobno 5 pasażerów samolotu "zaginęło". Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:13 daniela34 napisała: > I reszcie? Bo podobno 5 pasażerów samolotu "zaginęło". Resztę czeka to samo albo są gdzieś zamknięci w "podziemiach" do przesłuchania. Dlatego napisałem, że się dogadali Łukaszenka z Putinem Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:17 bistian napisał: > daniela34 napisała: > > > I reszcie? Bo podobno 5 pasażerów samolotu "zaginęło". > > Resztę czeka to samo albo są gdzieś zamknięci w "podziemiach" do przesłuchania. Gazeta pisała, że to mogli być agenci śledzący Protasiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:20 Też możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:36 szpil1 napisała: > Gazeta pisała, że to mogli być agenci śledzący Protasiewicza... Gdyby pilot nie posłuchał, to by się zmienili w terrorystów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:21 A ta "reszta" to nie byli przypadkiem agenci rosyjscy? Pytam, bo coś takiego mi minęło w wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:24 stara_i_brzydka napisał(a): > A ta "reszta" to nie byli przypadkiem agenci rosyjscy? Pytam, bo coś takiego mi > minęło w wiadomościach. No właśnie, tak było podawane w wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:28 Możliwe. Ja tylko czytałam zebfakuje 5 pasażerów łącznie. Całkiem możliwe, że to była "eskorta" Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 23:01 daniela34 napisała: > I reszcie? Bo podobno 5 pasażerów samolotu "zaginęło". Wysiadło 6 osób - on, jego dziewczyna i 4 Rosjan, najprawdopodobniej agentów, którzy go wcześniej śledzili. Odpowiedz Link Zgłoś
fe5bkn Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:11 a przecież marszałek Senatu Stanisław Karczewski mówił że łukaszenko to taki miły i ciepły czlowiek - hartman.blog.polityka.pl/2021/05/23/nie-da-sie-naprawic-kosciola-polemika-z-ks-prof-wierzbickim/?nocheck=1 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:15 No. Do rany przyłóż a zakażenie murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:42 daniela34 napisała: > No. Do rany przyłóż a zakażenie murowane. Do rany może nie ale do łopaty tak.Z tym kim rozmawiasz ma ciągle pomysła na nowe zaje nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:17 Zgodnie z aktualizacją rodzina nie potwierdza tej informacji. Twierdzą, że to może być fake news. A swoją drogą to co robi tzw. społeczność międzynarodowa? Są jakieś reakcje UE, Stanów Zjednoczonych? Bo oprócz bełkotu Dudziaczka nic mi się nie rzuciło w oczy i uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:23 Obawiam się kiddy, że oprócz wyrażenia oburzenia nikt nic dla tego chłopaka nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:25 stara_i_brzydka napisał(a): > oprócz wyrażenia oburzenia nikt nic dla tego chłopaka nie > zrobi. Też tak myślę, się pooburzają, pogadają, paluszkiem pogrożą i sprawa się rozejdzie po kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ależ się zrobi 24.05.21, 20:55 szpil1 napisała: > stara_i_brzydka napisał(a): > > > oprócz wyrażenia oburzenia nikt nic dla tego chłopaka nie > > zrobi. > > Też tak myślę, się pooburzają, pogadają, paluszkiem pogrożą i sprawa się rozejd > zie po kościach. Spoko, ja nie watpię.. Będzie siarczysta_kredowa odpowiedż. No chyba, że zabraknie kolorowej kredy w junijnych magazynach. (nie wiem czy oberMagazynier tusk uzupełnił zapasy po ostatnich ubytkach magazynowych). Ale niejaki szczerba jest chętny (i w gotowości czuwa) uzupełnić zapasy kredy z Doliny Nidy. Kredy (klasy prima sort) mamy w Polszcze dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:01 Nie dotarło , tani załgany trollu? Wypad z tą ruską propagandą. Ślinić się też idź gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:04 Zaczynam się o Ciebie martwić taniarada. Leki bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:29 stara_i_brzydka napisał(a): > Zaczynam się o Ciebie martwić taniarada. Leki bierzesz? Calkiem dobrze moja droga.Ośmieszam te wasze jęczenie na necie.Unia nałożyła sankcje na Białoruś .Ale kiedy w końcu Unia nałoży sankcje na Izrael? W końcu to co zrobiła Białoruś, to w porównaniu z tym co wyczynia Izrael, to zwykła, nie warta wzmianki błahostka. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:37 O proszę, Łukaszenka ciepły człowiek, co, tani trollu? Ile kopiejek za wpis wpadło? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:50 mdro napisała: > O proszę, Łukaszenka ciepły człowiek, co, tani trollu? Ile kopiejek za wpis wpa > dło? > Gdzie ja taki wpis zrobiłem Masz coś z deklem . idą po ciebie uciekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 22:45 Nie, to część ruskiej propagandy, chodzi o oddalenie Polski od UE. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ależ się zrobi 24.05.21, 23:09 chicarica napisała: > Nie, to część ruskiej propagandy, chodzi o oddalenie Polski od UE. > Nie wiem moja droga skąd Ty czerpiesz wenę .Wkurzył mnie ten Twój dialog z S .Zanim wyjechalem z Polski to zabralem ze sobą znaczek i legitymacje Solidarności.I bardzo mnie wkurza jak teraz ciężko jest.A jak było wcześniej.Trzeba iść na wybory.Tylko co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Ależ się zrobi 25.05.21, 08:26 Sasza, ty musisz zacząć po polsku pisać, bo ja nic nie rozumiem z tego waszego kremlowskiego dialektu. Litery może i polskie, ale składnia i słowa nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Ależ się zrobi 25.05.21, 21:13 Pije za dużo. I za wcześnie zaczyna. 21.00, a ta/to już prdli jak kowal w gorączce... 🍻🍺🍻 Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:25 stara_i_brzydka napisał(a): > Obawiam się kiddy, że oprócz wyrażenia oburzenia nikt nic dla tego chłopaka nie > zrobi. Tak czy siak, FSB nie wypuszcza ludzi porwanych w takich okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:33 To brutalne co teraz napiszę, ale dla tego chłopaka już niewiele chyba da się zrobić. Ale dla innych, którzy są jeszcze na wolności można i należy zrobić co tylko się da. Ale to by trzeba nie być miękiszonem. Mówię tu o głowach państw i decydentach mających międzynarodowa siłę przebicia. Twardą sankcją byłoby wspomniane gdzieś omijanie przestrzeni powietrznej białoruskiej, na tym traci się miliony, a to jedna z niewielu dziedzin której Rosja nie może zrekompensować Białorusi. Embarga gospodarcze, eksportowe-importowe niestety Rosja może dywersyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:40 Też mam wrażenie że już po nim ☹️ i wydaje mi się że niestety nikt nic nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jakaś Ty naiwna 24.05.21, 20:48 jasnoklarowna napisała: > To brutalne co teraz napiszę, ale dla tego chłopaka już niewiele chyba da się z > robić. Ale dla innych, którzy są jeszcze na wolności można i należy zrobić co t > ylko się da. Ale to by trzeba nie być miękiszonem. > Mówię tu o głowach państw i decydentach mających międzynarodowa siłę przebicia. > > Twardą sankcją byłoby wspomniane gdzieś omijanie przestrzeni powietrznej białor > uskiej, na tym traci się miliony, a to jedna z niewielu dziedzin której Rosja n > ie może zrekompensować Białorusi. Embarga gospodarcze, eksportowe-importowe nie > stety Rosja może dywersyfikować. Jak Merkel z Putinem trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Jakaś Ty naiwna 24.05.21, 22:05 Z Putinem, załgany pseudozakonniku, to trzyma twój guru Kaczyński. A ty wiernie powielasz kremlowski przekaz. Na flaszkę brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jakaś Ty naiwna 24.05.21, 22:39 mdro napisała: > Z Putinem, załgany pseudozakonniku, to trzyma twój guru Kaczyński. A ty wiernie > powielasz kremlowski przekaz. Na flaszkę brakuje? > Mozesz się ode mnie odwalić.Co ci się robi pod kopułą. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Jakaś Ty naiwna 24.05.21, 22:42 To ty, tani trollu, obśliniony dziadygo, przeczepiłeś się tutaj, gdzie nikt cię nie chce widzieć. Jak więc tą flaszką? Ile kopiejek wpadło za ten wyśmiewający pobitego chłopaka wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 21:19 kiddy napisała: > > A swoją drogą to co robi tzw. społeczność międzynarodowa? Są jakieś reakcje UE, > Stanów Zjednoczonych? Bo oprócz bełkotu Dudziaczka nic mi się nie rzuciło w oc > zy i uszy. W Brukseli trwa unijny szczyt, zobaczymy co uradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 21:26 Obawiam się że nic 😕 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 21:30 Dokładnie tak. Jakiś tam protokół obrad podpiszą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 21:35 Zapewne wyrażą zaniepokojenie 🙄. To jest bardzo niebezpieczny precedens, bo wygląda na to, że można zatrzymać samolot pasażerski, wysyłając za nim myśliwiec, po czym wywlec z tegoż samolotu dowolnego pasażera i wywieźć go w siną dal. Dziś Protasiewicz, a jutro albo za 10 lat? Reakcja świata powinna być silna i jednoznaczna, bo to po prostu jest w naszym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 21:39 Masz 100% racji. Ale nie sądzę żeby politycy cokolwiek poza paroma ostrożnie ostrymi słowami wygłoszonymi tonem tragiczno-grozacym zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 08:06 Może się mylę, odnoszę wrażenie, że zrobią. Żeby było jasne, dodam, nie z powodu Protasiewicza. Protasiewicz tu przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 09:41 UK chyba mocno sie zaangazowala w ten konflikt, obawiam sie ze UE wyrazi glebokie zaniepokojenie i wrzuci pare sankcji ekonomicznych, a po pol roku wszystko wroci do stabilizacji , bedziemy udawac ze Rosja to demokratyczny kraj i wcale nam nie zagraza . Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 20:57 No brak przelotów, zakaz wlotu do UE to są odczuwalne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 26.05.21, 19:11 Nieznaczącej w obecnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:24 Przerażające po prostu 😢😢😢 Odpowiedz Link Zgłoś
fe5bkn Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:43 Na Białorusi też jest KGB - tak mają napisane na szyldach budynków , znajomy będąc turystycznie w Mińsku z 2 lata temu był tymi szyldami zdziwiony , powiedziałam jemu że Białoruś to w końcu WNP i przestał się dziwić , niezorientowany naiwniak jakiś to białoruskie KGB współpracuje z rosyjskim KGB , to prawie jedna i ta sama struktura . - hartman.blog.polityka.pl/2021/05/23/nie-da-sie-naprawic-kosciola-polemika-z-ks-prof-wierzbickim/?nocheck=1 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:48 KGB w Rosji już nie ma, teraz jest FSB. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 08:08 A w PISie ABW i ABC. Taka lokalna specyfika. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 20:56 fe5bkn napisał(a): > Na Białorusi też jest KGB - tak mają napisane na szyldach budynków , znajomy bę > dąc turystycznie w Mińsku z 2 lata temu był tymi szyldami zdziwiony , powiedzia > łam jemu że Białoruś to w końcu WNP i przestał się dziwić , niezorientowany na > iwniak jakiś > to białoruskie KGB współpracuje z rosyjskim KGB , to prawie jedna i ta sama str > uktura . > > > - > hartman.blog.polityka.pl/2021/05/23/nie-da-sie-naprawic-kosciola-polemika-z-ks-prof-wierzbickim/?nocheck=1 Jestem pod wyrażeniem umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:13 Widzialyscie filmik z wypowiedzią Protasewicza? Jest opuchnięty, ma siniaki i mówi, że wszystko w porządku. To jest przerażające co robią z ludźmi. Inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:17 Widziałam.. Walczy o życie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:43 stara_i_brzydka napisał(a): > Widziałam.. Walczy o życie. Nikt go nie zabije .Wspomnisz moje słowa .W internecie pojawiły się komentarze, że Pratasiewicz „jest zakładnikiem”. Białoruskie władze często publikują nagrania, na których aresztowane osoby „przyznają się do winy”, kajają się i wyznają, że zrozumiały swoje błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:37 dominika9933 napisała: > Widzialyscie filmik z wypowiedzią Protasewicza? Jest opuchnięty, ma siniaki i m > ówi, że wszystko w porządku. To jest przerażające co robią z ludźmi. Inni ludzi > e. Jest film i ma siniaka .I kłopoty z sercem.To wypowiadamy wojnę .Szable w dłoń i na koń. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 11:08 Tak. Średnio im zależy, żeby ukryć ślady bicia, chłopak jest tak opuchniety, że widać, co przeszedł. Zestawienie tej opuchnietej twarzy z tekstem, który on przekazuje, jest malabryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:15 Na Gazecie jest artykuł i filmik. Żyje dzieciak. Ciekawa jestem czym mu zagrozili. Ciechanouskiej zagrozili zabiciem męża... Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:33 Szczerze myślę, że dla niego już nie ma ratunku. Skurw...two. Mam nadzieję, że nadejdzie dzień, w którym Łukaszenkę dopadnie sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:45 stara_i_brzydka napisał(a): > Na Gazecie jest artykuł i filmik. Żyje dzieciak. Ciekawa jestem czym mu zagrozi > li. Ciechanouskiej zagrozili zabiciem męża... twitter.com/i/status/1396900282093686788 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:51 Chyba mu zatapetowali siniaki na twarzy jakimś dermacolem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Widzialaś 24.05.21, 23:02 chicarica napisała: > Chyba mu zatapetowali siniaki na twarzy jakimś dermacolem. > Jeden siniak .Opuchnięty to on nie jest .Dobrze odżywiony. Nie zabiją go bo za duży szum się zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Widzialaś 25.05.21, 08:28 Tak. Przytył w dwie godziny na tym białoruskim wikcie. Weź ty się saszka pierdolnij w tej pusty ruski trollowski łeb a potem wypierdalaj z tego forum, trollu za kopiejki. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Widzialaś 25.05.21, 11:09 Kilka minut temu wyświetlil mi się artykuł, że Protasiewicz nagrał się, i mówi że został zmuszony do poprzedniego nagrania a w tej chwili już nie ma tego artykułu. Widziała któraś z Was? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:44 A tymczasem okazuje się, że: Bliscy opozycyjnego dziennikarza twierdzą, że Protasiewicz starał się o azyl w Polsce, ale mu go odmówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Piszesz bzdury 24.05.21, 22:48 mdro napisała: > A tymczasem okazuje się, że: Bliscy opozycyjnego dziennikarza twierdzą, że Protasiewicz starał się o azyl > w Polsce, ale mu go odmówiono. > I jeszcze się mnie czepiasz. Protasiewicz przez pewien czas pod koniec 2019 mieszkał również w Polsce, gdzie studiował i przez pewien czas współpracował z telewizją Biełsat. Na Litwie mieszkał od jesieni ubiegłego roku.Co za pierdoły . Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Piszesz bzdury 24.05.21, 22:52 Czytać też nie umiesz, nie tylko pisać, żałosny trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 22:59 mdro napisała: > A tymczasem okazuje się, że: Bliscy opozycyjnego dziennikarza twierdzą, że Protasiewicz starał się o azyl > w Polsce, ale mu go odmówiono. > Gdybyś nie była taka durna toby byś weszła na forum Kraj i przeczytała moje posty.Opozycja i ludzie z Białorusi mieli go na widelcu jak latał z kałachem razem z synem.Wystarczyło go tylko dobić. Ale twoja nienawiść do mnie ci przysłania oczy.Drugie nie umiesz czytać ze zrozumieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 24.05.21, 23:04 Dotrze wreszcie, że nikt nie będzie szukał twoich wpisów? No nie masz nic do powiedzenia, jesteś żałosnym, skamlącym, załganym trollem obrażającym ludzi walczących o życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 08:17 oko.press/roman-protasiewicz-bez-azylu/ Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 10:10 Właśnie czytam, że jedna z posłanek Lewicy postanowiła w tej sprawie zająć się komentowaniem... ciuchów dziewczyny, która wystąpiła do nas z dramatycznym apelem. Dekolt się tej wyroczni mody kurczę nie podoba i insynuuje. Strażniczka patriarchatu zakichana. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 10:30 To ta pani od dramy z pieskiem natemat.pl/284389,zukowska-o-psie-jaruzelskiej-chcial-zgwalcic-moja-sunie-nasikal-do-butow Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Roman Protasiewicz w stanie krytycznym 25.05.21, 10:33 Ogórek 2.0... Odpowiedz Link Zgłoś