kkalipso 24.05.21, 21:55 Jak Wam się podoba? Dlaczego ona to sobie robi? www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,27121620,lewandowscy-ochrzcili-dziecko-ania-cala-na-bialo-pokazala-piekne.html#e=RelRecImg2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis1121 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:02 Bardzo mi się podoba, sukienka z klasą. Natomiast myślę, że Lewandowscy się rozwiodą jak sława minie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:03 myslisz ze anka puści takiego Midasa jak Robert? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:06 Ja tam klasy nie widzę- i ten dekolt 😒. Za to uważam że parą są zgraną nie tylko miłość ich łączy ale i przyjaźń. Dadzą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:08 generalnie się sparowali jak oboje byli początkującymi sportowcami bez kasy, ze słabym wyglądem zewnętrznym, może nawet anka miała większe osiągnięcia w sporcie od roberta. Czy są zgrani? kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:08 Robert i Ania zaplusowali u mnie po tym artykule, że są wierzący i praktykujący i nie wstydzą się tego Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:13 Niech sobie będą kim chcą i wierzą w co chcą tylko dlaczego z jednej strony deklarują zagorzałych katolików a z drugiej jakby się wstydzili że dzieci ochrzcili. Bo że ochrzcili to na 99% prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:19 A to, że się "jakby wstydzili" to z czego wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:37 W sumie racja - bo oczywiście wstydzić się nie ma czego ale Anka jako atencjuszka pierwszej klasy z jednej strony chroniąca wizerunek dzieci z drugiej pozwalająca na publikowanie w prasie rodzinnych zdjęć z uroczystości - zostawia nas teraz z wielkim znakiem zapytania. Wiem w tym szaleństwie jest metoda kasa kasa więcej kasy .... Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:04 Ach, cóż my zrobimy teraz z tym wielkim znakiem zapytania? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:05 A musimy coś robić? Bo ja mam zamiar olać Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:16 Oj męcząca jesteś. zostawia nas teraz z wielkim znakiem zapytania co było celowe żeby o niej gadać, jak nie kumasz to już nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:19 kkalipso napisała: > Oj męcząca jesteś. zostawia nas teraz z wielkim znakiem zapytania co by > ło celowe żeby o niej gadać, jak nie kumasz to już nie mój problem. > > Rozbroiłaś mnie tym wyjaśnieniem😂😂. Dobranoc 😚. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:31 kkalipso napisała: > Mózg mnie od ciebie zabolał. Dobranoc. > Odeśpij, jutro wrócisz do formy😚. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Kreacja AL 25.05.21, 21:37 >Robert i Ania zaplusowali u mnie po tym artykule, że są wierzący i praktykujący i nie wstydzą się tego już to widze jak Robercik leci co niedziela na msze... Chyba że wozi ze soba kapelana i podręczną kapliczkę, w końcu chyba go stać. ps. nie lubie ich, sa tak samo irytujący jak majdanowie..Człowiek na żadną gazetę nie może wejść bo ciągle foty lewych albo białej skarpety - znaczy, rekawiczki. I kiedy które bąka pusciło i po czym Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kreacja AL 25.05.21, 21:49 Lewandowscy w przeciwieństwie do Majdanow osiągneli cos w sporcie i nie są znani z tego ze są znani. Zobacz ile Anka ma medali w karate. Bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Kreacja AL 26.05.21, 00:00 przesada??? a, przepraszam, o czym jest ten wątas? O CHRZCINACH u lewych! i jej kiecce i białych skarpetkach. A nie o "osiągnięciach". Przy czym Robus to i "robi w sporcie" ale anusia to juz dawno przestała i osiagniecia ma ŻADNE. Chyba że masz na mysli batoniki dla fitnesek Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:03 Ciekawy dekolt Taki w sam raz na chrzest. O samej idei chrztu się nie wypowiem, bo nadal staram się szanować wybory iprzekonania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:05 Charles: It is dangerous! You know, there's nothing more off-putting in a wedding than a priest with an enormous erection, yech! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Kreacja AL 26.05.21, 01:24 Nosz kurna, 3 razy ogladalam... Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:06 O co ci chodzi właściwie? Przez ciebie przeczytałam jakiś idiotyczny artykuł o tum czy ich córka została ochrzczona czy tez może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:09 Czego nie rozumiesz? Pytam czy kreacja ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:11 Nie rozumiem zainteresowania, a AL nic mi nie mówiło. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:18 Dokładnie Armię Ludową miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:19 i tak dobrze, że nie jej idolka Rozenkowa Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:30 Raz czy dwa powiedziałam o niej coś pozytywnego kiedy całe forum kpiło z niej nieubłaganie i okazało się że jestem jej fanką - nie, nie jestem. Przestań mnie obgadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:12 No mimo kasy i możliwości brak jej gusty, według mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:15 No to pytaj, dlaczego ona tobie to robi 😀, bo sama wydaje się dość zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:38 Ja podobno Ance zazdroszczę, bo napisałam kiedyś że nadal jest przaśną dziewczyniną bez gustu, która niezbyt elokwentnie się wypowiada. Anna jest teraz bogata, stać ja na popchnięcie urody do przodu, dobrego fryzjera i zatrudnienie stylistki oraz bardzo drogie ciuchy. Niestety, nadal nie widzi, kiedy stylistki wciskają jej szkatadzienstwa, które nijak nie pasują do okazji. No, tego się nie da kupić za pieniądze. Gustu znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:50 A płaczliwe wytrząsanie się nad cudzą kiecką z czyjejś prywatnej uroczystości dowodzi bezwzględnie klasy, gustu i życiowego spełnienia😁. Och niestety, ach dlaczegóż, uch, jak ja ich wprost nie cierpię, fuj wiejskość, pfe przaśność, o mekku mekku a gdybyż, no grecki chór małomiasteczkowych gosposi z pretensjami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:59 Nie zrobiłam zdjęć zza krzaka tylko są na głównej. Po co ty wchodzisz w takie wątki jak ci ciśnienie skacze? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:10 Ale mi nie skacze. Świetnie się bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:21 Cieszę się że sprawiam Ci radość w sumie mogłabyś robić coś innego, ale fajnie zostań zostań ciekawa jestem do czego jesteś zdolna 🤔żeby obrzydzić wątek który cię totalnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:31 Ależ ty zaczęłaś od tak szczerego zasmucenia sytuacją biednej AL, że chciałam cię troszkę rozweselić 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:10 Nikt płaczliwie niczego nie roztzrząsa, tylko zdjęcia sa wszędzie a sama Anka wrzuca swoich zdjęc po kokardy. "Och niestety, ach dlaczegóż, uch, jak ja ich wprost nie cierpię, fuj wiejskość, pfe przaśność, o mekku mekku a gdybyż, no grecki chór małomiasteczkowych gosposi z pretensjami" obetrzyj ślinę z brody, bo się zapluwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 12:45 kornelia_sowa1 napisała: > > obetrzyj ślinę z brody, bo się zapluwasz. > Ach, ten styl, gust i klasa, której nie da się kupić za pieniądze 😂. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Kreacja AL 25.05.21, 13:55 Ach, zatem zwrócenie ci uwagi, ze się zapluwasz, to brak klasy? Przeciwnie, chce ci pomóc, bo sobie nie radzisz z emocjami Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 14:13 kornelia_sowa1 napisała: > Ach, zatem zwrócenie ci uwagi, ze się zapluwasz, to brak klasy? > > Przeciwnie, chce ci pomóc, bo sobie nie radzisz z emocjami Ależ przeciwnie, onieśmielasz klasą🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kreacja AL 29.05.21, 00:44 Ciśnienie ci nie skacze, ale personalnie dowalić musisz? 🤔 i od razu się lepiej poczułaś, prawda? 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:00 Ale jakiej "okazji"? Przyjęcia w ogrodzie? Fajnie wyglądają, a sukienka całkiem OK. Po histerycznej zapowiedzi spodziewałam się jakichś brokatów i cekinów w połączeniu z lamparcim wzorem Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:00 "Dlaczego ona to sobie robi?" to forma mogąca dotyczyć np. samookaleczania, w odniesieniu do stroju to spora przesada, chyba że faktycznie strój rażąco niekorzystny, typu osoba z nadwagą w skąpych, przyciasnych ubraniach podkreślających niedostatki figury. Tu taki przypadek nie zachodzi. Gdybyś chciała po prostu spytać o opinię, to byś ograniczyła się do pierwszego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kreacja AL 29.05.21, 00:49 Ty też nie przeginaj. Następna gotowa wychowywać publicznie kkalipso, bo ma inne zdanie niż ty. I to jest zachowanie z klasą! 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:16 Nie lubię ich. Nie cierpię wprost. Nie znam powodu. Aczkolwiek przyczyną może byc uroda obojga, zwłaszcza jego. Jest takim wiejskim chłopokiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:20 A co ci zrobili wiejscy chłopcy, że ich tak wprost nie cierpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:54 A nic Ale Lewandowski jest tak nie w moim typie, jest tak paskudny i ma urodę koniuszego, że przez to go nie lubię. Ot tyle Choć brzydkich ludzi lubię. Ale Lewandowski jest brzydki inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:57 Ale co, łazi za tobą, żaby do piórnika i nie przyjmuje, że nie jesteś zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:46 prawdę mówiąc też ich nie lubię i na swój sposób jest mi wstyd, mimo wszystko w jakiś tam sposób rozsławia trochę nasz kraj, gra dobrze, zarobił uczciwie..ale jakoś tak bliżej mi do Błaszczykowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Kreacja AL 26.05.21, 01:35 > mimo wszystko w jakiś tam sposób rozsławia trochę nasz kraj on nie rozsławia naszego kraju, dla "naszego kraju" to raczej niewiele zrobił. Oczywiscie, jak cała druzyna (niemiecka) pracuje, żeby "lewemu" podać pilke na buta to on ja wrzuci do bramki. W Polsce cała druzyna nie pracuje na lewego, raczej kazdy na siebie . Moze gdyby oni wszyscy byli docenieni - a nie tylko lewy, któremu wkopuje sie gałę na czubek lewego buta - to inaczej by to wygladało. Ale tak? haruje cała druzyna a laury zbiera "lewy". też bym się wqwiła z letka Tak czy inaczej w Polsce to on za wiele nie zrobił, nawet przeciwnie. Co widac po pozycji naszej reprezentacji. Jednym słowem - sam lewy to może sie bujać...bez "usłuznych" kolegów to nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kreacja AL 25.05.21, 06:07 No przecież nie o to chodzi nie cyrkuj.... potworio Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:12 Po prostu nie lubi tego typu urody i się tu tym podzieliła. Mnie brzydzą i odrzucają długowłosi mężczyżni. I blondyni. A długowłosi blondyni już całkiem Sama nie wiem czemu, ale autentycznie mnie brzydzą Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kreacja AL 25.05.21, 08:59 A wiesz, coś w tym jest. Lewandowski w teorii powinien podobać się kobietom, bo twarz ma nieszpetną, ciało wysportowane. Dla mnie też jest aseksualny. Coś może jest na rzeczy z tą wiejską urodą. AL przed zrobieniem też była bardzo przaśna. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 10:01 Nie znosisz, a wprost nie cierpisz wszystkich, których typ urody ci nie leży? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kreacja AL 25.05.21, 10:44 Zapewniam, ze wielu kobietom sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:41 Fajnie wyglada, nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 22:53 biala_ladecka napisała: > Fajnie wyglada, nie wiem o co chodzi? > No przecież o to, że ematka wyglądała by lepiej i bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:04 Nie, o to że jak można marnować taki potencjał urodę/wypracowaną figurę/młodość/swobodę finansową/ sławę i przy tym wszystkim ubierać się tak tragicznie no kufa.... Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:11 Ale jej się podoba i jej otoczeniu też. Mnie zresztą tez, fajny ma dekolt ta kieca Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kreacja AL 25.05.21, 07:59 O mój bosze....... czyli cały problem ze nie jak milijon dolarów wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Kreacja AL 24.05.21, 23:18 potworia116 napisała: > > > No przecież o to, że ematka wyglądała by lepiej i bardziej. Gdyby byla taka bogata jak Anna Lewandowska Pan Bog sie pomylil, powinien dac bogactwo ematce, a nie tym, ktorzy sa bogaci. Ematka spozytkowalaby te pieniadze o niebo lepiej. Wygladalaby jak boginii. Mieszkalaby jak najlepsi architekci wnetrz tej planety. A tak to niestety moze sobie tylko pokrytykowac innych Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 00:01 Oooo, jakby Pan Bóg mi dał takie pieniądze, to najpierw bym w niego uwierzyła, a potem przybiegła bym na ematkę pokazać jak bardzo mam w trompce jej opinię na temat mojego wyglądania Może też z fejkowego konta publikowałabym oburzone posty na temat mojego bezguścia i przaśności Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kreacja AL 25.05.21, 01:30 Alez niektorzy tych Lewandowskich nie znosza😂😂😂Mogli by to zalozyc, tamto zalozyc, innych stylistow zatrudnic, zwolnic fryzjera...Prawda jest taka, ze oni maja tak zwane fuck you money i oni nic juz nie musza, NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Kreacja AL 25.05.21, 07:01 Nic szczególnie tragicznego nie widzę w tej sukience. Dziewczyna zgrabna, sukienka dobrze uszyta i dopasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Kreacja AL 25.05.21, 07:24 Mnie wisi lans obojga,ale KASY zazdroszczę😭😭😭 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kreacja AL 25.05.21, 09:00 Spoko sukienka, co z nią nie tak? Garsonkę miała założyć na przyjęcie w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Kreacja AL 25.05.21, 10:40 > Spoko sukienka, co z nią nie tak? No ma dziwaczny dekolt, który mnie się w sumie też nie podoba. Z tym że na większości zdjęć Lewa stoi bokiem i tego dekoltu nie widać, dopiero na fotce z mamą i teściową można sobie obejrzeć. Ona jest szczupła i ma wyraźny odstęp między piersiami, a ten dekolt podkreśla efekt pasa startowego przez środek klatki piersiowej. Z jednej strony dzięki temu nie szczuje cycem, ale z drugiej wygląda - przynajmniej dla mnie - trochę nienaturalnie. Natomiast poza tym detalem sukienka jest bardzo ładna i pasuje do przyjęcia w ogrodzie, niezależnie od tego czy to chrzciny czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:17 katriel napisała: > > Spoko sukienka, co z nią nie tak? > > No ma dziwaczny dekolt, który mnie się w sumie też nie podoba. Z tym że na więk > szości zdjęć Lewa stoi bokiem i tego dekoltu nie widać, dopiero na fotce z mamą > i teściową można sobie obejrzeć. Ona jest szczupła i ma wyraźny odstęp między > piersiami, a ten dekolt podkreśla efekt pasa startowego przez środek klatki pie > rsiowej. Z jednej strony dzięki temu nie szczuje cycem, ale z drugiej wygląda - Pas startowy przez środek klatki piersiowej? A to mnie się dostało ze obleśnie pisze o MM (nadwaga, loczki) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:24 Ja też mam odstęp między piersiami i taką sukienkę bez problemu bym założyła. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:26 To ty? O bogini, ale z ciebie pierwszorzędna dupa😊 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kreacja AL 25.05.21, 12:04 potworia116 napisała: > To ty? O bogini, ale z ciebie pierwszorzędna dupa😊 To tez ale nie wiedziałam że odstep miedzy piersiami to coś wstydliwego, co należy zasłaniać i ma nawet nazwę 'pas startowy' Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 12:48 Katriel się pozajączkowało, pas startowy jest trochę niżej😏 Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:24 Super jest ten dekolt, najfajniejszy w całej kreacji . Ja bym sobie w ogóle górę od tej kiecy chętnie wzięła, nosiłabym do garniturowych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:46 Właśnie kobieta z małymi, zgrabnymi piersiami może sobie pozwolić na taki dekolt i nie wygląda to wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Kreacja AL 25.05.21, 10:39 Sukienka jak sukienka, ale jak czytam wypowiedz: „Cieszę się, że jestem wychowana na religijnym kręgosłupie moralnym” to neurony mi obumierają. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:11 Nie wiem, co ona sobie robi, ale wygląda OK. Wolę taką naturalność niż te wszystkie wąskonose, wysokopoliczkowe klony z zadartymi do góry brwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kreacja AL 25.05.21, 11:49 Nie widziałaś jej naturalnych zdjęć sprzed ślubu. Dziewczyna jest zrobiona. Podejrzewam, że po prostu w DE mają lepszych specjalistów od polskich, którzy wszystkie policzki i nosy robią na to samo kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Kreacja AL 25.05.21, 12:04 Ale niech się robi, na razie udaje jej się zachować urok naturalności. To wielki plus w porównaniu z wieloma innymi gwiazdeczkami, które się masowo ekstremalnie naciągają i pompują. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 12:52 ewiedzma napisała: > Fotografka super wygląda. To samo pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinasok Re: Kreacja AL 25.05.21, 13:22 Dekolt w tej sukni nie pasuje . Natomiast zwrócily moją uwagę mamy, na taką kasę jaką posiadają ich dzieci to słabo wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kreacja AL 25.05.21, 13:56 marcelinasok napisała: > Natomiast zwrócily moją uwagę mamy, na taką kasę jaką posiadają ich dzieci to s > łabo wyglądają. Też to zauważyłam. Ta starsza potrzebuje wysmuklić trochę owal twarzy i przydałby się jej porządny fryzjer. Zastanawia mnie też dlaczego dzieci nie są pod opieka dietetyka i nie ćwiczą- zero zarysu mięśni. Młodsza dziewczynka już wkrótce będzie potrzebować korekty powiek i wycięcia torebek tłuszczowych z policzków. Mam nadzieję, że rodzice nie będą z tym zwlekać. O ortodoncie to już w ogóle nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kreacja AL 25.05.21, 14:35 magdallenac napisała: > marcelinasok napisała: > > > > Natomiast zwrócily moją uwagę mamy, na taką kasę jaką posiadają ich dziec > i to s > > łabo wyglądają. > > Też to zauważyłam. Ta starsza potrzebuje wysmuklić trochę owal twarzy i przydał > by się jej porządny fryzjer. Zastanawia mnie też dlaczego dzieci nie są pod opi > eka dietetyka i nie ćwiczą- zero zarysu mięśni. Młodsza dziewczynka już wkrótce > będzie potrzebować korekty powiek i wycięcia torebek tłuszczowych z policzków. > Mam nadzieję, że rodzice nie będą z tym zwlekać. O ortodoncie to już w ogóle n > ie wspomnę. Matko, przez chwilę myslalam, że piszesz poważnie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kreacja AL 25.05.21, 14:41 No wiesz...Posiadanie kasy zobowiązuje do posiadania idealnych dzieci 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kreacja AL 25.05.21, 17:58 Śmiejcie sie a oni mieli taka zasadę ze w polskiej prasie nie pokazywali dzieci (i tez na insta tak umiarkowanie) w zwiazku z tym opinia w necie jest ze dzieci sa... brzydkie i dlatego sie nimi nie chwala... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kreacja AL 25.05.21, 18:11 Wiem, nawet byl dlugasny watek na forum o tym. Tzn o brzydocie corki Lewandowskich. Dziwi mnie, ze ci ludzie wzbudzaja az tyle negatywnych emocji. No owszem, jest im czego zazdroscic, ale poza tym sa tacy raczej nudni i zachowawczy w swoim wizerunku celebryckim. Tymczasem kazda wpadka "by Ann" jest przezywana i komentowana z jakas wrecz ekstatyczna nienawiscia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kreacja AL 25.05.21, 19:01 Bo to nasi polscy bogacze, zagramanicznym by się chyba więcej wybaczyło, a nie takiej przaśnej dziewce z krzywym uśmiechem i głupkowatemu z wyglądu kopaczowi. Przez to, że oni wyglądali kiedyś bardzo przeciętnie, a tak się wybili, Polacy nie mogą tego ścierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kreacja AL 25.05.21, 19:14 A ja myslalam, ze takie kopciuszki to wlasnie wzbudzaja wieksza sympatie, niz idealy Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Kreacja AL 25.05.21, 18:08 Ej czy ja zle rozumiem czy marcelinie chodzi o matki bogaaatych dzieci, ze babcie takie nie nastarane i niedofinansowane przez syna/zięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kreacja AL 25.05.21, 18:12 Też mam problem z podmiotem i dopełnieniem w tym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kreacja AL 25.05.21, 13:46 Koszmarnie wygląda. Chudy blady mostek. Jak jakas... wygłodzona kura Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Kreacja AL 25.05.21, 21:52 ciuchu nawet spoko, chociaż brakuje mi, żeby byli bardziej opaleni i mieli złote łańcuchy i sygnety no ale te ikonki od mamuni? tu już porzygałam się Odpowiedz Link Zgłoś