ichi51e 25.05.21, 21:32 hit czy kit? www.plotek.pl/plotek/7,154063,27124894,big-cyc-wraca-do-hitu-makumba-teraz-wykonuja-go-afrykanskie.html#s=BoxOpImg8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia_ogoniok_102 Re: makumba powraca 25.05.21, 21:45 Nigdy nie myślcie że czegoś się nauczyliśmy jako społeczeństwo. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: makumba powraca 25.05.21, 23:11 Moze chca walczyc z uprzedzeniami: Zeby studiowac w waszym pieknym kraju Skinheadzi mi tu jednak zyc nie daja Ja uczyc się ciezko waszego jezyka I dostac raz w zęby gdy isc po ulicach Polacy rasisci kazdy to powie I nikt tu nie lubic czarny człowiek tylko nie wiem, czy to aktualne w ogole jest i czy nie poglebi antagonizmow dopiero ale gdyby sie tak czepiac to i Odarpiego i Anaruka i Murzynka Bambo tez by trzeba bylo wywalic. Ot, polski folklor. Czarm\nych ludzi tu nie widziano, Eskimoskow tez. Zostalo w tych tekstach. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: makumba powraca 25.05.21, 23:26 Powiedz mi, do cholery, że ja nie wyczułam sarkazmu w twoim poście... Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: makumba powraca 26.05.21, 00:40 Ale co nie tak? Bardzo blyskotliwy tekst. Makumba mowi w bezokoliczniku a Polacy go bija Ten tekst demokratyczny jest, wszystkich tak samo traktuje Odpowiedz Link Zgłoś