alessa28 Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 17:22 na Dzien Matki dostalam laurke i perfumy oraz moc calusow wiec rewanzuje sie -mloda dostala dwa cutetitos pizzaitos (hit wsrod dziewczynek w klasie) ,dostanie mikroskop (profesjonalny xd) poniewaz pasjonuje sie biologia i zwierzetami.Pojdziemy pewnie na podwojne lody i do zoo ale nie 1szego bo wtedy szkola organizuje atrakcje dla uczniow i bedzie chciala pobawic sie z kolezankami. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 17:29 Plecaki nowe na wycieczkę się przydadzą plus mile spędzenie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mannazmango Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 17:31 Kasa i Lego 18+ Marvel Venom. Myśle, że syn będzie mega zadowolony, zwłaszcza że czeka na premierę filmu Venom 2. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 17:39 Książki, ewentualnie jakaś atrakcja-wyjście gdzieś, ale to zależy od pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 17:40 nastolatki uszczęsliwa przelew z tytułem "na badanie kału" Jest kasa, jest żenujący dowcip z kupą, jest szczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 18:01 a ja owszem.... Mogłabym wpaść na pomysł biznesu, ślad nowego pierwiastka, albo chociaż na jakiegoś milionera, to nie... ale na takie idiotyzmy, prosze bardzo, wpadam co chwila Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 18:58 kamire12 napisała: > może mniejszym dzieciom łatwiej, ale nastolatkom? Nastolatki najbardziej cieszą się z pieniędzy, bo mogą sobie kupić, co chcą Moje w tym roku dostały dofinansowanie, jedna do Playstation (mieliśmy wcześniej tylko xboxa), druga do Nintendo Switch, a trzecia dostała tyle samo pieniędzy, co siostry, i za to kupiła sobie grę na laptop i jakieś wymarzone, a drogie koszulki. Oprócz tego jako wspólny prezent - dodatek do "Catanu", bo zdarza nam się jeszcze rodzinnie grać w planszówki, choć mniej niż, kiedy dzieci były młodsze. I jeszcze robimy wspólne wyjście do restauracji, co dziewczyny kochają i co jest zawsze bardzo chętnie przyjmowanym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 19:38 Mój nastolatek dostanie slodyczowy box - są różne. Do tego magnetyczna grę w państwa miasta i 100 zl Przedzkolaczka-ksiazki, strój kąpielowy i szkardztwo z reklamy pt smoczuś. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Dzień Dziecka 27.05.21, 23:55 Mojemu obiecałam, że kupię telerze z przegródkami, specjalnie dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Dzień Dziecka 30.05.21, 17:24 Z nastolatkami jest super łatwo, robię im przelew i są szczęśliwe. No, jeszcze jakieś słodycze dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett.o-hara Re: Dzień Dziecka 30.05.21, 18:28 Dostali już po dużej Milce i poszliśmy dziś do kina. Nachosy i Pepsi tylko na wynos, więc wzięliśmy do domu po seansie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś