januszekxxl 05.06.21, 23:24 Jak walczycie z pazurami u nóg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:26 Jeśli twoje pazury cię atakują, to rozważ konsultacje z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:28 cosmetic.wipes napisała: > Jeśli twoje pazury cię atakują, to rozważ konsultacje z psychiatrą. > Ale pytanie było inne. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:32 Ale lepszej odpowiedzi nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:47 cosmetic.wipes napisała: > Jeśli twoje pazury cię atakują, to rozważ konsultacje z psychiatrą. > Myślałem raczej o pazurach borsuczej: forum.gazeta.pl/forum/w,567,171638790,171638790,Kolor_paznokci.html?p=171638799 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Pazury u nóg 06.06.21, 07:08 skoro u nóg ma coś takiego jak na zdjęciu, t znaczy że jednak nie jest z tego samego gatunku, pozostaje pytanie, z jakiego jest gatunku? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 06.06.21, 12:12 iwles napisała: > To są nogi? > To są ręce. Ale jeśli ktoś lubi mieć takie szpony u rąk, to u nóg pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 07.06.21, 23:04 cosmetic.wipes napisała: > Wniosek z dupy. > Powinien ładnie pachnieć bo jadłem galaretkę o smaku poziomkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:30 Moje są spokojne, nie atakują. Na terapię agresji może je zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:43 Nie wygrasz. One rosną nawet po śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:49 abecadlowa1 napisała: > Nie wygrasz. One rosną nawet po śmierci Po śmierci to jest inne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 06.06.21, 00:01 lellapolella napisała: > Ale tylko dla pazurów. > No nie wiem czy tylko dla pazurów. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Pazury u nóg 06.06.21, 07:09 juz udowodniono że to bzdury, podobnie z włosami Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Pazury u nóg 07.06.21, 17:22 Nie znasz się. To jest obowiązkowy element każdej przerażającej historii o trupach, zombiakach i pochowaniu żywcem. Element dziedzictwa kulturowego. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 05.06.21, 23:57 mondaymorning1987 napisała: > Mam hybrydy na stopach To nie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 07.06.21, 00:32 mondaymorning1987 napisała: > Ale ładne Bez zdjęcia się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 06.06.21, 00:00 taki-sobie-nick napisała: > Niechętnie. A chętnie malujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pazury u nóg 06.06.21, 01:33 januszekxxl napisał: > Jak walczycie z pazurami u nóg? Wytrwale. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Pazury u nóg 06.06.21, 07:50 Mój mąż ma manję wycinania sobie do krwi Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Pazury u nóg 06.06.21, 23:44 Koleżanka z pracy walczyła publicznie w pracy przy biurku, używając narzędzia do obcinania pazurów. O prostu zdejmowała buty i cięła. Pazury strzelały na wszystkie strony. Nikt nie komentował, priorytetem było osłanianie kubków z kawą. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 07.06.21, 00:03 magda.z.bagien napisała: > Koleżanka z pracy walczyła publicznie w pracy przy biurku, używając narzędzia d > o obcinania pazurów. O prostu zdejmowała buty i cięła. Pazury strzelały na wszy > stkie strony. Nikt nie komentował, priorytetem było osłanianie kubków z kawą. Ja bym wolał chronić oczy niż kawę. Powinni wam kupić jakieś gogle albo okulary ochronne Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Pazury u nóg 07.06.21, 21:48 O zagwarantowac wczesniejsza emeryture za prace w szkodliwych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pazury u nóg 07.06.21, 00:03 Znienacka. Zasadzam się jak śpią i atakuję sekatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 07.06.21, 00:08 aandzia43 napisała: > Znienacka. Zasadzam się jak śpią i atakuję sekatorem. > Jest ryzyko że stopy się przestraszą i zaczną uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pazury u nóg 07.06.21, 00:37 aandzia43 napisała: > Nie, jesteśmy w zmowie. > A to co innego. Jeśli o nie dbasz to cię lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Pazury u nóg 07.06.21, 08:35 > Znienacka. Zasadzam się jak śpią i atakuję sekatorem. Andzia, Ty sie smiejesz, a u mojego syna dochodzi do podobnych akcji (tzn JA atakuje znienacka). on ma jakies zaburzenie sensorycznie wokol paznokci u nog (u rak mniej) i twierdzi, ze obcinanie go boli (wierze mu po latach doswiadczen) - wiec trzeba atakowac podstepnie ... w sumie cos moze byc na rzeczy, bo na przyklad mnie za dlugie (minimalnie!) paznokcie u nog zaczynaja ... swedziec u rak jest ok, u nog obcinam na bardzo krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pazury u nóg 07.06.21, 12:15 No, śmichy chichy, ale ludzie mają czasem takie miejsca na ciele że bez usypiacza czy hipnozy nie podchodź. Dopóki jest to fragment ciała hmm.. rzadko używany to ok (koleżanka ma na tułowiu miejsce którego dotknięcie powoduje ból i mdłości), ale juz nadwrażliwe dłonie czy skóra głowy upierdliwe są. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pazury u nóg 07.06.21, 23:20 Kura, ja bylam dlugo pania od obcinania pazgnoci u takich nieznoszacych tego okazow razy trzy - moja corka i dwa koty, a kazdy okaz nie znosi u przednich i tylnych lapek. Natomiast obiecalam/zycie mnie zmusilo do tego, ze nigdy nie zrobie tego znienacka, wiec dodatkowo przechodzilam przez dlugie pertraktacje/szeptanie do uszek/glaskanie po brzuszku. A to wszystko, zeby sprawa poszla SZYBKO😀 Dodam tez, ze jeszcze dobra chwile po kazdym obcinaniu wszystkie trzy osobniki na mnie patrzyly troche spode lba. I to jest prawdziwa walka😛 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pazury u nóg 07.06.21, 09:01 Nie walczę bo prawde mowiac zawsze mialam sliczne foremne rozowe paznokcie u nog. Taki dar od losu. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Pazury u nóg 07.06.21, 23:00 Nie walczę z pazurami, zawsze przed walką odpinam je i odkładam na bok, po walce przymocowuję od nowa Odpowiedz Link Zgłoś