daniela34 Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 14:32 Porządna ankieta, Saszo. Przy ankietach tu na emamie często autorzy zapominają o jakiejś opcji a Ty widzę- kompleksowo. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 14:34 daniela34 napisała: > Porządna ankieta, Saszo. Przy ankietach tu na emamie często autorzy zapominają > o jakiejś opcji a Ty widzę- kompleksowo. no ba! długo myślałam, żeby była obiektywna😉 Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 14:36 I jakie ładne ematkowe statystyki Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:16 no ale nie ma opcji: jestem po pierwszej dawce i planuję drugą, więc nie wiem, co zaznaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:51 stephanie.plum napisała: > no ale nie ma opcji: jestem po pierwszej dawce i planuję drugą, więc nie wiem, > co zaznaczyć Opcje 1. Masz szczepienie w pelni jedna dawka. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:26 Brakuje opcji: jestem zaszczepiona jedną dawką i czekam na drugą oraz chcę się zaszczepić i czekam na swoją kolejkę (może nie w Polsce, ale ematki zagraniczne jeszcze mogą taką opcję mieć) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:28 Jak Sasza pisze- musi podpaść pod opcję 1, bo się skończyły pola ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:34 Brakuje tez opcji "rozwazam ale moze za kilka lat". Ja sie w tej chwili nie waham, wykluczam zupelnie, ale jak sie w koncu zdecyduja czy Astrą mozna czy nie mozna i w jakim wieku oraz czy bedzie potrzebna trzecia czy siodma dawka, to rozwaze. Bo poki co w ciagu ostatniego tygodnia bylo info ze potrzebna bedzie trzecia dawka, a dzis czytam ze amerykanscy naukowcy mowia, ze absolutnie nie bedzie potrzebna, ze dwie wystarcza i to sprawia, ze chwilowo jest to opcja "po moim trupie". Rozwaze jak ustala jakas wersje, ktorej sie beda trzymac przynajmniej przez 20 dni roboczych. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:38 kalafiorowa.es napisał(a): > Brakuje tez opcji "rozwazam ale moze za kilka lat". Ja sie w tej chwili nie wah > am, wykluczam zupelnie, ale jak sie w koncu zdecyduja czy Astrą mozna czy nie m > ozna i w jakim wieku oraz czy bedzie potrzebna trzecia czy siodma dawka, to roz > waze. > Bo poki co w ciagu ostatniego tygodnia bylo info ze potrzebna bedzie trzecia da > wka, a dzis czytam ze amerykanscy naukowcy mowia, ze absolutnie nie bedzie potr > zebna, ze dwie wystarcza i to sprawia, ze chwilowo jest to opcja "po moim trupi > e". Rozwaze jak ustala jakas wersje, ktorej sie beda trzymac przynajmniej przez > 20 dni roboczych. > no to opcja że się wahasz🙂 żeby ustalić to, o czym piszą ci amerykanie potrzebna jest własnie 4 faza badań nad skutecznością tej szczepionki, która trwa, więc rzeczywiście na razie nic nie wiadomo. też o tym czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:22 No nie. Na dzien dzisiejszy "po moim trupie". Zrobimy nowa ankiete za jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:33 kalafiorowa.es napisał(a): > No nie. Na dzien dzisiejszy "po moim trupie". > Zrobimy nowa ankiete za jakis czas > dobra🙈🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:03 Brakuje opcji - jestem zapisana na szczepienie/jestem po 1 dawce i czekam na druga Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:54 To przeciez jest opcja 1. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:06 Up - zeby nie przepadlo Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:08 Niezdecydowanym polecam dwie grupy na FB (przeciwstawne oczywiście): 1/ Szczepienia - rozwiewamy wątpliwości 2/ Ogólnopolskie Stowarzyszenia Niezależnych Lekarzy. Tak dla porównania zawartości proponuję dołączyć do pierwszej i prześledzić zawartość i jednocześnie dla przeciwwagi poczytać i drugą grupę🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:00 O! Jestem w pierwszej i jakoś mi tych wątpliwości nie rozwiali. Zajrzę do drugiej Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:03 aguar napisała: > O! Jestem w pierwszej i jakoś mi tych wątpliwości nie rozwiali. Zajrzę do drugi > ej Dzięki. Kłamiesz, bo nowych członków przyjmują po kilkadziesiąt osób średnio co drugi dzień, co jest podawane do publicznej wiadomości. Jestem w tej grupie, administracja nie zamieściła listy nowych czlonków. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:08 Co????????????????? Nie jestem tam przeceż jako aguar i jestem w niej od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:20 No chyba wiem, że nie jesteś jako agular ale szczerze wątpię, ze w niej w ogóle jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:28 Np. teraz jest tam bardzo świeży post z opisanym badaniem na temat "Jak sobie radzą przeciwciała z surowicy od ozdrowieńców po różnych wariantach z neutralizacją wariantu Delta? Jak sobie radzą przeciwciała z surowicy od osób zaszczepionych dwoma dawkami Pfizera lub Astrazeneci?" Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:31 aguar napisała: > Np. teraz jest tam bardzo świeży post z opisanym badaniem na temat "Jak sobie r > adzą przeciwciała z surowicy od ozdrowieńców po różnych wariantach z neutraliza > cją wariantu Delta? Jak sobie radzą przeciwciała z surowicy od osób zaszczepion > ych dwoma dawkami Pfizera lub Astrazeneci?" Zgadza się. W takim razie „kajam się” i przepraszam. Przynajmniej czytasz różne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:35 Przeprosiny przyjęte Naprawdę wyjątkowo rzadko kłamię Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:41 aguar napisała: > Przeprosiny przyjęte Naprawdę wyjątkowo rzadko kłamię Ja to tylko mężowi. Co do grupy, to ja tam trafiłam jak już się zaszczepiłam, więc dla mnie to była formalność. A zaszczepiłam się nie dlatego bo wyczytałam 1000 naukowych rzeczy, które usilowałam czytać, ale niewiele rozumiałam🙈 ale dlatego, że uznałam, że statystycznie to bardziej boję się covida niż szczepionki, to raz, dwa, że jednak całe życie zdrowie moje i moich bliskich zależało od lekarzy, ufałam im, nawet nie sprawdzając co przepisuja, jakie maja skutki uboczne, czy dobrze dawkują, więc uznałam, że nie wnikając w szczegóły zaufam im przy okazji tej szczepionki. Odczuwałam potrzebę psychiczną, by na coś się zdecydować😉 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:21 Jeszcze możesz wejść na grupę STOP NOP. Zawsze jest jakaś alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:05 Ale tam rzetelne info jest w tej pierwszej. Drugiej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:08 alfa36 napisała: > Ale tam rzetelne info jest w tej pierwszej. Drugiej nie znam. Druga szczepień nie promuje🙈 Ale żeby ktos wyrobił sobie zdanie powinien obiektywnie zwizytować obydwie te grupy i samodzielnie wysnuć wnioski. szczepić-nie szczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:13 Ankieta szczegółowa, choć brakuje mi jeszcze jednego punktu "nie zdążyłam się zaszczepić przed złapaniem covida, czekam na możliwość zaszczepienia, zaszczepię się na pewno". To mój przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 15:18 jkl13 napisała: > Ankieta szczegółowa, choć brakuje mi jeszcze jednego punktu "nie zdążyłam się z > aszczepić przed złapaniem covida, czekam na możliwość zaszczepienia, zaszczepię > się na pewno". To mój przypadek Prostokąciki się skończyły w ankiecie🙈 Podciągnij sie pod opcję nr 1😅 Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:12 Nie ma odpowiedzi dla mnie. Ja nie jestem zaszczepiona, póki co w ogóle nie planuję, ale się nie zarzekam, że nigdy-nigdy. Na razie, z obserwacji swiata i własnego zdrowia uważam, że nie ma takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:19 To ja z podobnym podejściem zaznaczyłam trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:20 aguar napisała: > To ja z podobnym podejściem zaznaczyłam trzecie. Bo wtedy opcja 3. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 16:15 Przyjemna ankieta, przyjemne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 17:22 a gdzie: jestem w trakcie(między dawkami)? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Ankieta nt szczepień 13.07.21, 17:38 Punk pierwszy jestem inteligentna 83%, punkt jestem głupia 9% nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś