Dodaj do ulubionych

Maja Bohosiewicz i pingwinek.

17.07.21, 13:27
Maja przy okazji, bo ja nie o niej, tylko o pingwinkuwink
W skrócie: zamieściła na Ig fotkę męża z psem, w tle masażer pingwinek. Zainteresowałam się, internety pokazują, że bezdotykowy i dmucha powietrzem w różnych trybach, zapewniając hmm... intensywne doznania. Ciekawa jestem tej zabaweczki. Czy któraś z Was używa i potwierdza?
Obserwuj wątek
    • rainbow_dash Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:01
      ha! Natrafiłam na to samo wczoraj i też googlowałam
      Podobno daje doznania minety. Mnie zastanowiło bardziej to, czy Tomasz nie umie w minety? wink
      PS wchodziłaś na ten linkowany profil coś tam o seksie? Mam przy okazji pytanie, zupełnie serio - po co używa się zatyczek analnych a głównie zatyczek szklanych? I chodzi się z tym w doopie, czy jak?
      • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:03
        No to primula temat na saturdayvibes rzuciła 😜
        Ps. Nie posiadam ale brzmi ciekawie
        • rainbow_dash Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:09
          odszukaj to story i wejdź w zalinkowany profil, tam to jest dopiero saturday vibe
          Oprócz tego, że jest całkiem spoko pod kątem edukacyjnym, to mega razi mnie ciągłe używanie "osoba z waginą" i "osoba z penisem" bożeeee
          Ale można poznać ciekawe gadżety, jak np wspomniane szklane butt plugs wink
          • snajper55 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:13
            rainbow_dash napisała:

> odszukaj to story i wejdź w zalinkowany profil, tam to jest dopiero saturday vi
            > be
            > Oprócz tego, że jest całkiem spoko pod kątem edukacyjnym, to mega razi mnie cią
            > głe używanie "osoba z waginą" i "osoba z penisem" bożeeee
            > Ale można poznać ciekawe gadżety, jak np wspomniane szklane butt plugs wink

A jak inaczej nazwać osobę z wagina?

S.
            • piekna_remedios4 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 21:08
              Kobietą?
              • snajper55 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 21:34
                piekna_remedios4 napisała:

> Kobietą?

Kobieta to byt bardzo różnie definiowany. Byty będące kobietami według niektórych definicji wcale nie muszą mieć waginy. Określenie osoba z waginą dobrze określa krąg osób zainteresowanych wibratorami.

S.
                • rainbow_dash Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:04
                  wg mojej definicji waginę ma kobieta, możesz se pisać co chcesz, ale do mnie te nowoczesne podziały nie trafiają i póki nie ma jasno określonej trzeciej czy czwartej płci to jest kobieta i mężczyzna
                  • livia.kalina Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 23.07.21, 10:15
                    A kim jest osoba i z waginą i z penisem?
              • m_incubo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:14
                Niestety, to już obraźliwe.
                Są osoby definiujące się jako kobiety, a nie mające waginy. Są jeszcze bardziej wrażliwe, niż katolicy na punkcie Maryjki z tęczową aureolą.
                • livia.kalina Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 23.07.21, 10:20
                  Dodam dla wszystkich ortodoksyjnych wielbicieli teorii o wyłącznie dwóch płciach, że tak ich stworzył ich własny bóg i jak by chciał inaczej to by wymyślił to inaczej i chyba nie wypada kłócić się ze swoim własnym bogiem?
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:12
          homohominilupus napisała:

> No to primula temat na saturdayvibes rzuciła 😜
          > Ps. Nie posiadam ale brzmi ciekawie
          >
          W ramach ugruntowywania cnót niewieścich😁
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:11
        Żaden facet nie umie jednocześnie w minetę i stosunek.
        Mam Magic Wand, ale to tradycyjne, dotykowe. Tego sonicznego jestem ciekawa.
        Z tym że teraz czytam że to ssące? To ssące czy dmuchające?
        Zatyczki analne są do potęgowania doznań. Tam jest dużo zakończeń nerwowych.
        • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:19
          primula.alpicola napisała:

> Żaden facet nie umie jednocześnie w minetę i stosunek.
          Ale dwóch to juz by rade dalo 🤭
          Btw masz chyba psychofana w osobie ojczulka. Przeczyta Twoj wątek i dozna wzmozenia. Ladnie to tak?
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:24
            Ta druga to może być i kobieta🤭
            Ojczulek to święty człowiek, on mnie wielbi za inne cnoty niewieście- wrażliwość, delikatność, urok, ciepło, łagodność charakteru; a nie że te zwierzęce instynkty😜
          • taniarada Nie masz bliższych w rodzinie 17.07.21, 14:53

> primula.alpicola napisała:
            >
            > > Żaden facet nie umie jednocześnie w minetę i stosunek.
            > Ale dwóch to juz by rade dalo 🤭
            > Btw masz chyba psychofana w osobie ojczulka. Przeczyta Twoj wątek i dozna wzmoz
            > enia. Ladnie to tak?
            >
            > Raz że nie jestem ojczulkiem .Drugie seks nie jest mi obcy i umie o nim rozmawiać bez kompleksów .Trzecie normalny facet obsłuży kobietę jednym ,albo drugim. Czwarte Primula jest tą kobietą ,którym grozi wyginiecie .I trzeba ją wspierać.Piąte i ostatnie jest tu jeszcze jedna wspaniała i mądra kobieta o podobnych cechach jak założycielka tego wątku .Ale nie zdradzę jej imienia .Zazdrość to też jeden z grzechów.
            >
            • homohominilupus Re: Nie masz bliższych w rodzinie 17.07.21, 14:54
              taniarada napisał:

> homohominilupus napisała:
              >
              > > primula.alpicola napisała:
              > >
              > > > Żaden facet nie umie jednocześnie w minetę i stosunek.
              > > Ale dwóch to juz by rade dalo 🤭
              > > Btw masz chyba psychofana w osobie ojczulka. Przeczyta Twoj wątek i dozna
              > wzmoz
              > > enia. Ladnie to tak?
              > >
              > > Raz że nie jestem ojczulkiem .Drugie seks nie jest mi obcy i umie o nim
              > rozmawiać bez kompleksów .Trzecie normalny facet obsłuży kobietę jednym ,albo
              > drugim. Czwarte Primula jest tą kobietą ,którym grozi wyginiecie .I trzeba ją
              > wspierać.Piąte i ostatnie jest tu jeszcze jedna wspaniała i mądra kobieta o pod
              > obnych cechach jak założycielka tego wątku .Ale nie zdradzę jej imienia .Zazdro
              > ść to też jeden z grzechów.
              > >

Ojej az mi klapki ze stop spadły 😉
              • taniarada Re: Nie masz bliższych w rodzinie 17.07.21, 15:02

> taniarada napisał:
                >
                > > homohominilupus napisała:
                > >
                > > > primula.alpicola napisała:
                > > >

> > >
                >
                >
                >
                > Ojej az mi klapki ze stop spadły 😉
                Wybacz lubię żarty i tematy erotyczne .Potrafię się śmiać i przepadam za kobietami dowcipnymi .Tylko bez złośliwości proszę moja droga.
              • primula.alpicola Re: Nie masz bliższych w rodzinie 17.07.21, 15:31
                O ja cię, wszystko mi spadłobig_grin
        • piekna_remedios4 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:02
          Ssące
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:32
            piekna_remedios4 napisała:

> Ssące
            >

Dzięki.
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:14
        Nie wchodziłam, zaraz zerknę skoro polecasz.
    • georgia.guidestones Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:25
      Womanizer i inne tego typu zabawki, trn sammechanizm byly juz na rynku wiele lat przed i jak juz ktos to ma, to wlasciwie bez sensu dublowac - chyba ze chce miec fajna ozdobe sypialni, kto bogatej jematce zabroni.
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:31
        To jestem zacofana, bo mam tylko tradycyjne wibrujące zabawki. Kupię sobie na imieniny😊
        Ozdoba sypialni..? Jednak schowam, bo córki będą wypytywać.
        • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 14:43

> To jestem zacofana, bo mam tylko tradycyjne wibrujące zabawki. Kupię sobie na i
          > mieniny😊
          > Ozdoba sypialni..? Jednak schowam, bo córki będą wypytywać.
          Nie musisz się przejmować nic co ludzkie nie jest nam obce . W telewizji i radiu co trzecia reklama to środki na erekcję żeby "konar płonął", a niektórych tutaj oburza masażer dla kobiet. Nie piszę o tym forum tylko o innych.
          • znowu.to.samo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 20.07.21, 21:11
            No dzięki wyguglowałam ciekawe czy będą mi teraz miesiącsmi latać reklamy😆
    • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:41
      Nie mam pingwina ale mam Lelo Sona Cruise. Powinni za to dac nobla.
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:46
        Guglam.
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:55
          Black_halo, widzę też wersję 2, znacząco droższą. Którą masz?
          • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:19
            Obie tak naprawde. Serio jest warta swojej ceny ale jesli sie wahasz to kup tansza. W Cruise dodatkowe 30 euro niekoniecznie uzasadnione jest jakas mega technologia kosmiczna ale ja jestem gadzeciara.

U Okuniewskiej uslyszalam, ze kazda kobieta powinna dostawac ta zabawke na osiemnastke w prezencie od prezydenta i calkowicie sie zgadzam.
      • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:51
        Mam i powiem szczerze że mnie z kolei nie oszołomił. Zdecydowanie bardziej cenię sobie tradycyjne wibracje z mocnym pier...nięciem, w tej kwestii z kolei polecam urządzenia z baterią ładowalną a nie na baterie paluszki, większego kopa mają. Sona Cruise jest fajny, ale żeby to jakieś super hiper odkrywcze... no nie wiem.
        • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:55
          Tak, ladowane urzadzenia maja duza przewage.

Sona to moje odkrycie wszechczasow, wszystkie inne zabawki moga sie schowac.
          • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:59
            Muszę popróbować w takim razie więcej, bo na razie leży trochę odłogiem.
            • ajr27 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:48
              Moja też, bo burczenie, które się z niej wydobywa rozśmiesza mnie tak, że o podnieceniu mowy nie ma😉
        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:58
          Przecież pingwinek ma ładowarkę
          No i on nie jest do użycia wewnętrznego - nie dziwię się ze za słaby skoro go sobie zaaplikowałas dowcipnie 🤣🤣
          • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:19
            Omarlam ! Nawet do glowy by mi nie przyszlo, ze tak mozna wink
          • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 08:23
            Mowa do mnie? Ja mówię o Lelo Sona Cruise 2 konkretnie, i nie, nie zaaplikowałam dowcipnie. Ogarnij drzewko i czytaj ze zrozumieniem. Pingwinka nie mam bo wydał mi się budżetową wersją Sona, więc po co mam dublować?
          • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:34
            I jeszcze dodam, bo widzę że czytanie ze zrozumieniem naprawdę leży i kwiczy.
            Ja nie twierdzę w żadnym momencie, że Sona jest za słaba. Przeciwnie, bywa wręcz za mocna, nie wiem jak to opisać. Tradycyjny wibrator, z tym że z tych mocniejszych i ładowanych (nie twierdziłam że Sona czy pingwinek nie są ładowane, zauważ), sprawdza się u mnie lepiej. I w ogóle nie mówię o aplikowaniu wewnętrznym, preferuję użycie zewnętrzne, w środku prawie nic mi nie robi, wolę tam żywą fujarkę. Wibrator wspomagająco albo w zabawie solo. Sony czasem używam, ale jakbym miała policzyć to pewnie Sona 10%, tradycyjny wibrator 90% przypadków. Rozważam zakup różdżki bo to w moim przypadku może być strzał w 10.
            Na szczęście jeszcze wolno mieć preferencje, nawet na ematce.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:41
              Chiraca - wyluzj wink
              • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:43
                To raczej ty wyluzuj. Wydurniłaś się z tym komentarzem i tyle. Może chociaż tyle dobrego, że poczułaś się przez chwilę lepiej, mnie to zwisa a tobie widać potrzebne? smile
                • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:52
                  totalnie błędnie odczytujesz komenatrze i zbyt powaznie podchodzisz do tego wątku wink peace wink
    • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:49
      Mam Używam Krzyczę i się Wiję
      suspicious
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 15:54
        Oooo!!! Wspaniale!
      • mrs.solis Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:03
        Hehehe, pod wplywem tego watku zlozylam juz zamowienie u meza 😊
        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:08
          Moja rada . Nie korzystac w domu gdy są dzieci. Urządzenie wydaje cichy warkot ( pod kołdrą może stłumiony no ale gorąco jest ) ale przede wszystkim niesamowite doznania i orgazmy. Wręcz do bólu. Ja po pierwszym razie długo bałam się skorzystać znowu big_grin Wariactwo, czyste wariactwo, czysta rozkosz - orgazm INNY od wszystkich innych ( dlatego my kobiety jesteśmy cudowne bo tak dużo mamy odcieni, faceci wszystkie mają choojowe tongue_out )- i tak jak pisałam - niekontrolowane totalnie zwierzęce krzyki
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:10
            Teraz mnie przeraziłaś.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:11
              big_grin
              ty się nie bój, ty kupuj i pozwól sobie na tę dzikość smile
              • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:14
                Już kupiłambig_grin
                Jak wrócę z urlopu, to będzie czekał mój prezent imieninowy ode mnie dla mnie.
                • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:15
                  big_grin
                  nie pożałujesz
                  odkryjesz nową siebie i już nie będzie takie samo
                • piekna_remedios4 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 21:14
                  Wzięłaś pingwina czy sonę? Daj znać jak było!
                  Trochę nie ogarniam po co by mi to miało być, bo seks mam mocno satysfakcjonujący a mąż to mistrz patelni ale tak tu zachwalacie, że chyba też nabędę
                  • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:57
                    Jak jest mistrzem patelni to pingwina też chwyci w dłoń i zrobi zeń użytek.
                    Ja tam uważam, że zawsze warto!
          • memphis90 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:13
            O czym wy w ogóle...? W googlu pokazało mi: link do piosenki ja sowa, odnośnik do Biblii tysiąclecia i poradnik dla matek krzyczących na dziecko...
            • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:14
              Coś Ty wpisała??
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:17
                < nie mogę opanować śmiechu >
            • arthwen Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:18
              Pewnie "Używam Krzyczę i się Wiję" wink
              • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:19
                big_grin
                • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:25

> big_grin
                  Chyba ustawie sobie w sygnaturkę
                  • memphis90 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:44
                    No tak. Myślałam, że reklamuje coś jeszcze lepszego niż pingwin... A wyszła mi Bibilia Tysiąclecia... big_grin
            • mrs.solis Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:21
              memphis90 napisała:

> O czym wy w ogóle...? W googlu pokazało mi: link do piosenki ja sowa, odnośnik
              > do Biblii tysiąclecia i poradnik dla matek krzyczących na dziecko...
              >
              😂😂😂
            • m_incubo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:26
              Płaczę 😂
          • hosta_73 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:14
            O kurde, nieźle zareklamowałaś.
            To zdecydowanie nie jest zabawka na lato w mieście. Okna pootwierane, słyszę nawet budzik sąsiada, z domu obok, a czasem nawet jak chrapie.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:25
              No tak,...... Przepona pracuje,struny głosowe takoż
              I pamiętajcie : nie używać gdy za ścianą są dzieci
      • beataj1 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:21
        Ooo, potwierdzam.

Kupilam go, przyłożyłam do ciała w ramach testów. Tak na sucho, szybko bez muzyczki, kwiatka i kocham cie wink

Moja reakcją była: łooohooohoooo

Dalej juz nie będę opisywać.
      • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 01:03
        wapaha napisała:

> Mam Używam Krzyczę i się Wiję
        > suspicious

🤔Ale że taki mały niepozorny 🐧i takie fajerwerki robi. Hmmmm🙈🙉🙊...ematka doprowadzi mnie kiedyś do bankructwa 😝
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 07:17
          Żeby tylko nie trafił potem do wątku "największe rozczarowania zakupowe z polecenia ematki" 😉
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 07:17
          Żeby tylko nie trafił potem do wątku "największe rozczarowania zakupowe z polecenia ematki" 😉
          • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:37
            Nie trafi-sam fakt zakupu świadczy że kobieta jest pewna siebie i swej seksualnosci , że wie jak i chce czerpać przyjemność z życia.
            P. S. 1. Podpowiedź - po orgazmie nie odsuwaj pingwinka, przytrzymaj go na chwilę. Orgazm wielokrotny murowany
            P. S. 2. Pingwinek ma szansę trafić do annałów forum tak samo jak baobab, szczotkowanie na sucho i podkład lavera
            P. S. 3 stosuje od jakiegoś czasu i jestem zachwycona - nie wiem czy było na forum - roler do twarzy. Poza relaksem i odprężeniem ujędrnia skórę i prasuje zmarszczki
            • ludzikmichelin4245 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:43
              Wapaha, a jak wykonujesz masaż? Ja mam kwarcowy.
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:49
                Wieczorem po nałożeniu kremu, zanim jeszcze się wchlonie. Robię ruchy od środka twarzy na zewnątrz. Najpierw jedna strona potem druga po ok 1,5min. Potem mała rolka boki od góry na dół przy uszach, podbródek, i linia żuchwy (w kierunku szyi) skrzydełka nosa i wielokrotne w kierunku zew po bruzdach przy wargowych. Mięśnie okrężne ust - na otwartych ustach. Delikatnie pod oczami! - też w kierunku od środa do zewnątrz i Powieki. Na koniec prasuje czoło - od góry na dół a potem wzdłuż. Całość trwa ok 5-7 min
                • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:38
                  No i proszę jak pięknie...pingwinek roller... twarz masaz piczka usta wargi uj tam dolne czy górne...wszak o przyjemność chodzi 😂🐧
                • ludzikmichelin4245 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:53
                  wapaha napisała:

> Wieczorem po nałożeniu kremu, zanim jeszcze się wchlonie. Robię ruchy od środka
                  > twarzy na zewnątrz. Najpierw jedna strona potem druga po ok 1,5min. Potem mała
                  > rolka boki od góry na dół przy uszach, podbródek, i linia żuchwy (w kierunku s
                  > zyi) skrzydełka nosa i wielokrotne w kierunku zew po bruzdach przy wargowych. M
                  > ięśnie okrężne ust - na otwartych ustach. Delikatnie pod oczami! - też w kierun
                  > ku od środa do zewnątrz i Powieki. Na koniec prasuje czoło - od góry na dół a p
                  > otem wzdłuż. Całość trwa ok 5-7 min

Dziękuję! A dlaczego boki od góry na dół?
                  • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 14:37
                    Bo tak wygodniej ( mniejsza rolka idealnie roluje wąski pasek od skroni przy uchu kąta żuchwy)
            • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:53
              wapaha napisała:

> Nie trafi-sam fakt zakupu świadczy że kobieta jest pewna siebie i swej seksualn
              > osci , że wie jak i chce czerpać przyjemność z życia.
              > P. S. 1. Podpowiedź - po orgazmie nie odsuwaj pingwinka, przytrzymaj go na chw
              > ilę. Orgazm wielokrotny murowany
              > P. S. 2. Pingwinek ma szansę trafić do annałów forum tak samo jak baobab, szczo
              > tkowanie na sucho i podkład lavera
              > P. S. 3 stosuje od jakiegoś czasu i jestem zachwycona - nie wiem czy było na fo
              > rum - roler do twarzy. Poza relaksem i odprężeniem ujędrnia skórę i prasuje zma
              > rszczki

Wapaha, to co w końcu polecasz do wicia się jak norka? Pingwinka czy lelo? Juz sie pogubiłam...😊
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:58
                A z tą norką to nie moja kwestia suspicious w życiu norki nie widziałam. Nutrie tak - ale też nie wijace sie
                Lelo nie znam - technologia taka sama. Pingwinek jest uroczy i jest niezła zmyłka suspicious
            • rainbow_dash Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:06
              ale do piczki? O_O
            • arthwen Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 18:57
              wapaha napisała:

> P. S. 3 stosuje od jakiegoś czasu i jestem zachwycona - nie wiem czy było na fo
              > rum - roler do twarzy. Poza relaksem i odprężeniem ujędrnia skórę i prasuje zma
              > rszczki

Ale to ujędrnienie i zmarszczki to tam na dole? wink
              • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 19:02
                Oszaleję z Wami🤣🤣
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 20:42
                arthwen napisał(a):

> wapaha napisała:
                >
                > > P. S. 3 stosuje od jakiegoś czasu i jestem zachwycona - nie wiem czy było
                > na fo
                > > rum - roler do twarzy. Poza relaksem i odprężeniem ujędrnia skórę i prasu
                > je zma
                > > rszczki
                >
                > Ale to ujędrnienie i zmarszczki to tam na dole? wink

Jeśli masz twarz na dole - to jasne, możesz spróbować 🤪🤣
                • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:17
                  Wargi ma, nosek ma, to może całą twarz da się skompletować
                  • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 09:57
                    W porę ugryzłam się w język bo chciałam napisać : koniecznie daj zdjęcia !
                    • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:54
                      Wiadomo, bez zdjęcia się nie liczy!
                    • arthwen Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 12:55
                      Zdjęcia dawała lajtowa, ja się wstydzę wink
                      • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 21:46
                        Ale co pokazała?? . 😮
                        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 20.07.21, 08:36
                          trampki-w-kwiatki napisała:

> Ale co pokazała?? . 😮
                          Kuciape
                          • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 23.07.21, 11:36
                            Nie wierzę...
    • cosmetic.wipes Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:09
      Swego czasu CHPD zaczęły tak masowo składać zamówienia na pingwina, że jeden z dystrybutorów bardzo przepraszał za opóźnienia w dostawach.
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:16
        Przez Maję i Wapahę znowu się wyprzeda cały zapas!
        • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:51

> Przez Maję i Wapahę znowu się wyprzeda cały zapas!

A żebyś wiedziała 😜
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:58
            Też kupiłaś, mała świnko!🤭
            • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:17

> Też kupiłaś, mała świnko!🤭

Jeszcze nie ale kupię bo mnie zainspirowalyscie 😊
    • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:19
      Ale weźcie baby jakieś linki dajcie albo co😁😁 bo mi wyobraźnia galopuje😆
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:22
        sensu.pl/satisfyer-pro-penguin-next-generation-bezdotykowy-masazer-lechtaczki?cd=11537928888&ad=116086426441&kd=&gclid=EAIaIQobChMI_6aDyqbq8QIVRNiyCh38wggcEAAYAiAAEgISG_D_BwE

A to poleca black_halo:
        sensu.pl/s?q=lelo+sona+cruise
        • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:23
          Primula niech ci allah w udanym seksie wynagrodzi😘😘
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:27
            Dziękismile Ale po co komu allah, skoro wymyślono technologię sonicznąbig_grin
            • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:34
              Zamówione u męża😁😁
        • hrabina_niczyja Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:49
          Eee, to ja jednak wolę kochanka 😄
          • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:06
            Hrabina, zaden kochanek nie da ci takiego orgazmu jak sona tongue_out
            • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:08
              No, a abstrahując już od orgazmu, czy lepszy seks z facetem, czy z soną? W końcu to też przytulanie, całowanie, cała otoczka...
              • hrabina_niczyja Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:16
                Oczywiście, że z facetem. Ale ja mało zabawkowa w tych sprawach po prostu jestem.
              • alicia033 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:28
                marta.graca napisała:

> czy lepszy seks z facetem, czy z soną?

jak się ma takiego pecha do facetów jak black_halo to pewnie sona lepsza.
                Na szczęście nie wszystkie los tak kopie, jak ją.
                • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:53
                  alicia033 napisała:

> marta.graca napisała:
                  >
                  > > czy lepszy seks z facetem, czy z soną?
                  >
                  > jak się ma takiego pecha do facetów jak black_halo to pewnie sona lepsza.
                  > Na szczęście nie wszystkie los tak kopie, jak ją.

Smiem twierdzic, ze jak sie ma taki chrakter jak twoj to sie za duzo orgazmow nie miewa, nawet przy uzyciu zabawek.
                  • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 23:05
                    black_halo napisała:

> alicia033 napisała:
                    >
                    > > marta.graca napisała:
                    > >
                    > > > czy lepszy seks z facetem, czy z soną?
                    > >
                    > > jak się ma takiego pecha do facetów jak black_halo to pewnie sona lepsza.
                    >
                    > > Na szczęście nie wszystkie los tak kopie, jak ją.
                    >
                    >
                    > Smiem twierdzic, ze jak sie ma taki chrakter jak twoj to sie za duzo orgazmow n
                    > ie miewa, nawet przy uzyciu zabawek.
                    >

To Marek z Rzeszowa o stu nickach co udaje kobiety również
                    • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:53
                      bywalec.hoteli napisał:

> black_halo napisała:
                      >
                      > > alicia033 napisała:
                      > >
                      > > > marta.graca napisała:
                      > > >
                      > > > > czy lepszy seks z facetem, czy z soną?
                      > > >
                      > > > jak się ma takiego pecha do facetów jak black_halo to pewnie sona l
                      > epsza.
                      > >
                      > > > Na szczęście nie wszystkie los tak kopie, jak ją.
                      > >
                      > >
                      > > Smiem twierdzic, ze jak sie ma taki chrakter jak twoj to sie za duzo orga
                      > zmow n
                      > > ie miewa, nawet przy uzyciu zabawek.
                      > >
                      >
                      > To Marek z Rzeszowa o stu nickach co udaje kobiety również

A to nie Marunio z samcow, co to jest utrzymankiem starszej pani?
              • cosmetic.wipes Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:53
                marta.graca napisała:

> No, a abstrahując już od orgazmu, czy lepszy seks z facetem, czy z soną? W końc
                > u to też przytulanie, całowanie, cała otoczka...
                >

Żeby życie miało smaczek raz pingwinek, raz chłopaczek.
              • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:00
                Jasne że z facetem, ale są takie dni, że żaden facet nie nadąży.
                No i żaden nie umie jednocześnie, powtarzam.
                • memphis90 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:48
                  >No i żaden nie umie jednocześnie, powtarzam.
                  Gdyby bóg był jednak kobietą, to umiałby...
                  • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 08:23
                    memphis90 napisała:

> >No i żaden nie umie jednocześnie, powtarzam.
                    > Gdyby bóg był jednak kobietą, to umiałby...
                    >

Stworzyłaby faceta z językiem tuż nad penisem..?
                    • arthwen Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 18:59
                      Albo penisa z funkcją ssania wink
                      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 19:04
                        Albo... faceta z penisem na czole!
                        • gama2003 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 19:48
                          Jak na czole ?
                          Na brodzie nie lepiej ?
                          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 20:04
                            Racjabig_grin
                          • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:51
                            Zależy od której strony patrzeć. Z perspektywy sześć na dziewięć to na czole.
                • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 08:30
                  Ale jak to nie umie jednocześnie? Przecież przy niektórych pozycjach możliwa jest penetracja plus palcówka.
                  • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 08:32
                    Miałam na myśli penetrację i cunnilingus.
                    • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 11:10
                      No faktycznie, choć pewną namiastkę może stanowić penetracja palcami lub innym przedmiotem przy cunnilingus.
              • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:14
                Cala otoczka tak, jest lepsza od kazdej zabawki i zadna zabawka tego nie zastapi. Ale do rozladowania napiecia Sona nadaje sie jak malo co tongue_out
                • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 01:20
                  Marek alicia033 fajnie ze masz szczescie do kochanków i wyprobowales sone a co na to twoja żona?
            • alicia033 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:27
              black_halo napisała:

> zaden kochanek nie da ci takiego orgazmu jak sona tongue_out

wypróbowałam sonę i jednak pozostaje mi tylko wyrazić ci współczucie z powodu braku szczęścia do kochanków.
      • mrs.solis Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:23
        allegro.pl/oferta/masazer-powietrzny-satisfyer-pro-pingwin-pingwinek-10452607025
      • georgia.guidestones Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:23
        lukrecja46 napisała:

> Ale weźcie baby jakieś linki dajcie albo co😁😁 bo mi wyobraźnia galopuje😆
        >
        A proszę www.easytoys.pl/satisfyer-pro-penguin-next-generation-pingwinek-p-31798/

Mozesz szukac tez pod haslem "womanizer", bedzie tego wiecej do wyboru.
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:28
          Chrzanię wybór, jak mam za duży, to dostaję paraliżu decyzyjnego i niczego nie kupuję.
          • georgia.guidestones Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:32

> Chrzanię wybór, jak mam za duży, to dostaję paraliżu decyzyjnego i niczego nie
            > kupuję.
            Mnie np wkurza szczoteczka soniczna do zębów, wiec wibratora sonicznego z polecenia od Black Halo bym sobie nie sprawila. Za te cene mozna miec dwa i pol pingwinka reklamowanego przez Maję.
            • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:35
              Wszak Pingwinek też soniczny?
            • chicarica Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:55
              To jest ta sama że tak powiem technologia, tylko Lelo z ciut wyższej półki.
            • black_halo Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:55
              A mozesz powiedziec dlaczego? Bo wlasnie rozmyslam nad zakupem szczoteczki ?
              • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:29
                Nie zastanawiaj się. Kup sobie tę szczoteczkę. Też byłam sceptyczna, dostałam na urodziny i teraz mam ją ze sobą wszędzie, bo zęby umyte inną szczoteczką wydają mi się brudne.
                • ludzikmichelin4245 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 23:02
                  Czytam co któryś wpis i zastanawiałam się przez moment o co nagle chodzi z tymi zębami big_grin
                  Ale w końcu vagina dentata znikąd się nie wzięła big_grin
                  • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:54
                    Tam wargi i tu wargi, tam jama i tu jama, więc no.
                    To jest rozmowa o technologii, za chwilę przejdziemy do masażerów stóp lub pleców.
    • mrs.solis Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:26
      Nie moglam sie powstrzymac
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:28
        big_grin Idealne!
    • mamaemmy Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 16:44
      Lepsza od pingwinka jest ta zabawka. Z aliekspress 🤣
      37,77 zł 36%OFF | Potężny wibrator łechtaczkowy, wibrujący język, do lizania łechtaczki, ssania sutków, obciągania, stymulator erotyczny, seks-zabawka dla kobiet, masturbator
      a.aliexpress.com/_vVsvIl
      • memphis90 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:50
        Od tego opisu to moja się tylko wciągnęła do środka i odmówiła wyjścia...
    • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 17:32
      Warto przeczytać co mówi specjalistka od gadżetów. Urządzenie miało zasysać wodę, ale zasysało i powietrze. Okazało się, że sprawdza się znakomicie. Wspomniana pani osiągała wielokrotne orgazmy i to dość szybko. Para opatentowała wynalazek, czyli w tym przypadku – pomysł na mechanizm ssący łechtaczkę. I tak powstał Womanizer, a potem podobne urządzenia – Satisfyery, Pingwinki, masażery soniczne Sona i wiele innych. Zwróciłabym uwagę na rozmiar żołędzi łechtaczki. Jeśli jesteś osobą z mniejszą łechtaczką, większość masażerów tego typu powinna się sprawdzić. Z kolei przy większej łechtaczce część masażerów może okazać się zbyt mała i zbyt ciasna, żeby stymulacja mogła właściwie zadziałać. To kwestia anatomii i tego jak dany gadżet jest zaprojektowany. Można zastosować jako rodzaj "miarki" opuszki palców. Jeśli mniej więcej wiemy, jakiej wielkości jest w porównaniu do nich nasza łechtaczka, możemy iść do dobrego sex shopu, gdzie klienci mogą oglądać, ale co ważniejsze – dotykać – gadżetów. Gdy łechtaczka jest wielkości niż np. opuszka palca wskazującego, a po włożeniu go do dyszla urządzenia czujemy opór materiału, prawdopodobnie nie jest to dla nas dobry wybór..Natalia Grubizna . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://natemat.pl/337629,satisfyer-womanizer-sona-czy-pingwinek-bezdotykowe-masazery-lechtaczki&ved=2ahUKEwiup8LXs-rxAhUIyYsKHWQCDjwQFjAGegQIBBAC&usg=AOvVaw0fxMrwOcdGs7QyqSSfaDtk&cshid=1626535900255
      • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:30
        Osoba od lechtaczki chyba nie używała tego gadżetu gdyż aczkolwiek ponieważ jak nawet sama instrukcja pokazuje otwór gębowy pingwinka przykłada się NAD lechtaczka, można też z boku a nie koniecznie wsadzać sobie lechtaczke do dziury 🤪
        Poza tym specjalistka nie dodała nic o 6 poziomach wibracji w zależności od wrażliwości i potrzeby bodźca ( mozna zmieniać, rozgrzać się na 1 skonczyc na 4)
        Wg mnie chuj nie specjalistka
        A ty Idź stąd. Zero kurwa wyczucia. Co za zjeb
        • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:36
          wapaha napisała:

> Osoba od lechtaczki chyba nie używała tego gadżetu gdyż aczkolwiek ponieważ jak
          > nawet sama instrukcja pokazuje otwór gębowy pingwinka przykłada się NAD lechta
          > czka, można też z boku a nie koniecznie wsadzać sobie lechtaczke do dziury 🤪
          > Poza tym specjalistka nie dodała nic o 6 poziomach wibracji w zależności od wra
          > żliwości i potrzeby bodźca ( mozna zmieniać, rozgrzać się na 1 skonczyc na 4)
          > Wg mnie chuj nie specjalistka
          > A ty Idź stąd. Zero kurwa wyczucia. Co za zjeb
          Nie wiem jestem specjalistą od damskich zabawek .Ja stosuję język .Nie przeczytałaś dokładnie tego artykułu .Jeśli chcialaś mi dokopać to ci się udało.Ja tylko wkleiłem linka .Primuli to ty nie dorównasz w kulturze ,zachowaniu i w innym .Nie jesteś tu cenzorem lub adminem .Raz że jestem bardziej doświadczony niż ty .Drugie nie zmieniam nicków .Gdzie na każdym portalu inny. .Miałem więcej kobiet niż ty wibratorów..Coś się do mnie przyjebała.Zazdrosna o koleżankę ?
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:39
            Omójboże wapaha widzisz toooo???
            • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 22:09

> Omójboże wapaha widzisz toooo???
              Nie mój Boże nie wzywaj Boga nadaremnie .Tyle co dojechałem 11 godzin w korkach deszczu i jestem zmęczony.A jutro rano do pracy..Wiem że to Twoja kumpela .To nie jest mój wpis tylko tej kobiety z artykułu co wkleiłem .Co się do mnie przywaliła .Ni z gruchy ni z pietruchy..Co jej się robi pod kopułą tych gęstych włosów.Specjalistka od damskich wibratorów..Ciekawe jak taka cwana czy umie facetowi dogodzić.Seks dla mnie nie jest tabu.Nie warto mnie czasami zaczepieć .I nie zasługuję na pogardę.Ty to co innego.Możesz mnie opluć.Ale reszta wara.Dobranoc.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:02

> Omójboże wapaha widzisz toooo???

widzę, śmieszny jest big_grin
              taki rikuś- donżuan z koziej wólki z brzuszkiem i mentalnie 60letni
              w sumie fajny big_grin big_grin big_grin
              Każdy cyrk ma jakieś małpy big_grin
              • taniarada Żałosne 19.07.21, 20:06
                wapaha napisała:

>
                > > Omójboże wapaha widzisz toooo???
                >
                >
                > widzę, śmieszny jest big_grin
                > taki rikuś- donżuan z koziej wólki z brzuszkiem i mentalnie 60letni
                > w sumie fajny big_grin big_grin big_grin
                > Każdy cyrk ma jakieś małpy big_grin
                Ja nie mam brzucha .Chcesz się dowalić ale nie masz do czego.Jesteś po prostu zazdrosna o Primulę .Fajna kobieta .Ona nikomu nie ubliży .Martwiłem się o nią gdy się žle czuła po szczepionce.Musiała by tobie uwierzyć że mam wobec niej złe zamiary .Zazwyczaj żadna kobieta mnie nie obraża.Najpierw poczytaj o mnie .Nawet bywalec hoteli się zdziwił .Spadaj .
                • wapaha Re: Żałosne 20.07.21, 08:37
                  🤣🤣🤣🤣
          • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:01
            Wiem, że nie jesteś specjalista
            Jesteś załosnym samotnym zjebem piszącym na babskim forum
            Nie chciałam dokopać tylko wykazać braki
            Primuli -ani nikomu innemu-dorównywać nie zamierzam- niby po co ?
            Skąd wiesz że nie jestem cenzorem ani adminem ? tongue_out
            Doświadczony jesteś- w pierdoleniu tanich rad-nick adekwatny
            Miałeś więcej kobiet niż ja wibratorów-ocho, syndorm rikiego ? tongue_out
            Przyjebałam się bo mogę
            Zazdrosna- lol big_grin Tyle kobiet miałeś a takiś durny big_grin
            • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 11:03
              kto taki? taniarada?
            • taniarada Żenada 19.07.21, 20:21
              wapaha napisała:

> Wiem, że nie jesteś specjalista
              > Jesteś załosnym samotnym zjebem piszącym na babskim forum
              > Nie chciałam dokopać tylko wykazać braki
              > Primuli -ani nikomu innemu-dorównywać nie zamierzam- niby po co ?
              > Skąd wiesz że nie jestem cenzorem ani adminem ? tongue_out
              > Doświadczony jesteś- w pierdoleniu tanich rad-nick adekwatny
              > Miałeś więcej kobiet niż ja wibratorów-ocho, syndorm rikiego ? tongue_out
              > Przyjebałam się bo mogę
              > Zazdrosna- lol big_grin Tyle kobiet miałeś a takiś durny big_grin
              Nawet cię nie znam i nie chcę znać.Pod tym nickiem piszę dużej niż ty masz lat. .Braki to nie był mój artykuł .Nie dziwie się że nie lubisz facetów .Pewnie nie masz żadnego.Za to masz wibrator nawiasem mogę ci kupić jaki tylko chcesz . .Żenada moja droga.I bądź łaskawa już więcej do mnie nie pisać pani adminko.
              • wapaha Re: Żenada 20.07.21, 08:37
                🤣🤣🤣🤣
                • taniarada Re: Żenada 20.07.21, 21:12
                  wapaha napisała:

> 🤣🤣🤣🤣
                  Czego rechotasz .Że nie poważam cię jako kobiety .Sama na to zasłużyłaś.Swój nick powinnaś zakopać pod drzewem ze wstydu..Że rozmawiasz na poczcie z Primulą to upoważnia cię do atakowania mnie.Ja też rozmawiam z wieloma ludźmi na różnych portalach i na priv .Oraz z kobietami.Nikt mnie do tej pory nie obraził jak ty .Primula to wspaniała kobieta ma córkj ma męża .To nie jest może normalne i nie jest to portal randkowy ,ale odrobina filtru nikomu nie zaskoczyła Długo będę musiał przez ciebie jej zaufanie odzyskać .Spadaj.
                  • taniarada Re: Żenada 20.07.21, 21:25
                    Nie zaszkodziła.
                  • silenta Re: Żenada 20.07.21, 22:03
                    Rozmawiasz z ludźmi oraz z kobietami?
                    • wapaha Re: Żenada 21.07.21, 09:04
                      Nie pisz z głupkiem bo jeszcze pomyśli że ktoś go bierze na serio.
                  • primula.alpicola Re: Żenada 21.07.21, 15:42
                    Ja z Tobą nie flirtuję i nie musisz "odzyskiwać mojego zaufania".
                    • taniarada Re: Żenada 21.07.21, 19:56

> Ja z Tobą nie flirtuję i nie musisz "odzyskiwać mojego zaufania".
                      Ty dziecko drogie odpoczywaj ja sobie dam radę z tymi czarownicami.Mnie nie trzeba się wstydzić mnie trzeba szanować .W wątkach politycznych i religijnych atakowaly mnie kobiety ,ale nigdy w takim .I kto niby inteligentna kobieta ,wysportowana pisze do mnie zjebie.Półświata zwiedziłem ,pracuję, trzymam formę i dietę .A takie coś mnie obraża.Wybieram kobiety co mają poczucie własnej wartości ,nie są wulgarne i opryskliwe .Ty jak nawet rzucisz bluzga to brzmi to uroczo.Pozdrówka.
    • melisananosferatu Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:23
      Okuniewska polecala kiedys leloo. Jeszcze nie kupilam😀
    • swiecaca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 18:43
      spodobał mi się komentarz z allegro: "żona wije się jak wściekła norka" big_grin ;-D
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:02
        Wapaha prawdę rzekła😅
        • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:19

> Wapaha prawdę rzekła😅

Ej ale nic o norce nie wspominała 😄
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:37
            Ale o wiciu! Ej, a może to Wapahy chłop pisał ten koment?🤔
            • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 21:08

> Ale o wiciu! Ej, a może to Wapahy chłop pisał ten koment?🤔

O nie! Biedna wapaha, jeśli to prawda to się zarumieni 😳
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 21:58
                Zarumieni? suspicious

Nie wiem jak wija się norki i chyba nie chce wiedzieć skąd to wie Pan od tego komentarza 😁

Dla twierdzących ze maja super seks, mistrza patelni itd. TO COŚ INNEGO - i na tym polega urok -nie lepsze nie gorsze ale inne. Dające pole do popisu i używanie 2w1 (penetracja wubratorem plus pingwin lub penetracja przez partnera plus pingwin)
                • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:35
                  wapaha napisała:

>
                  >
                  > Dla twierdzących ze maja super seks, mistrza patelni itd. TO COŚ INNEGO - i na
                  > tym polega urok -nie lepsze nie gorsze ale inne. Dające pole do popisu i używan
                  > ie 2w1 (penetracja wubratorem plus pingwin lub penetracja przez partnera plus p
                  > ingwin)

No dokładnie. To coś nowego, innego- kiedy tego próbować? Jak się bawić to po całości. Mistrz patelni też skorzysta😁
                  • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 08:25
                    Zgadzam się. Podobnie z prysznicem, doznania zupełnie inne niż z mężczyzną. Nie do zastąpienia, po prostu inne.
                    • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 07:10

> Zgadzam się. Podobnie z prysznicem, doznania zupełnie inne niż z mężczyzną. Nie
                      > do zastąpienia, po prostu inne.
                      Prymulcia ale masz te koleżanki .Rozumiem wszystko ale chamstwa nie .Nie. odbiorę im Ciebie .Ale kto wie może
                      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:49
                        Czekaj, ale co ma prysznic wspólnego z koleżankami, bo nie nadążam?
    • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:19
      Wy zboczuchy 🧐
      A może raczej zboczuszyce 🤔
      • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:20
        Nic, co ludzkie, nie jest ematce obce smile a swoją drogą, masturbacja to chyba nie zboczenie?
        • taniarada Same plusy 17.07.21, 19:29
          marta.graca napisała:

> Nic, co ludzkie, nie jest ematce obce smile a swoją drogą, masturbacja to chyba n
          > ie zboczenie?
          >
          Onanizm sprawia, że możemy zapobiegać pewnym problemom natury zdrowotnej, od zapalenia pęcherza moczowego po cukrzycę typu 2: – W przypadku kobiet masturbacja może zapobiegać infekcjom szyjki macicy i zakażeniom układu moczowego – przekonują Anthony Santella oraz Spring Chenoa Cooper z University of Sydney. Onanizm może przynieść jeszcze więcej korzyści:

redukuje stres, obniża poziom kortyzolu i zmniejsza napięcie nerwowe,
          ułatwia zasypianie,
          poprawia nastrój, podnosi poziom endorfin i wspomaga pracę układu odpornościowego,
          nie stwarza ryzyka zachorowania na którąś z chorób wenerycznych, jak to się dzieje w przypadku przygodnego seksu,
          zmniejsza ryzyko raka prostaty – udowodniono, że wytrysk nasienia 5 razy w tygodniu redukuje to ryzyka aż trzykrotnie,
          zmniejsza bóle menstruacyjne,
          poprawia ciśnieni krwi, zwiększa natlenienie organizmu,
          wzmacnia mięśnie dna miednicy.
        • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:35
          Jak nie, przecież oślepnąć można i włosy na rękach rosną 🙄
          • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:39
            A więc dlatego mam wadę wzroku wink
            • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:41
              🙈
              • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:55
                😁
              • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:39
                Smuteczek z tym Jezuskiem.
            • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:47
              Ja mam -5,5... 😂
              • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:44
                thank_you napisała:

> Ja mam -5,5... 😂

Usmażysz się w piekle grzesznico😂😂
        • lukrecja46 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:35
          marta.graca napisała:

> a swoją drogą, masturbacja to chyba n
          > ie zboczenie?
          >

No jezus na to patrzy i ręce usychają- nie wiedziałaś?
          • marta.graca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:38
            Jeśli patrzy, bardziej by się zgorszył tym, co z mężem wyprawiamy bez ślubu kościelnego 🤣
          • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:41
            lukrecja46 napisała:

> marta.graca napisała:
            >
            > > a swoją drogą, masturbacja to chyba n
            > > ie zboczenie?
            > >
            >
            > No jezus na to patrzy i ręce usychają- nie wiedziałaś?
            > Jezus też się onanizował jak nie miał Marii Magdaleny blisko siebie .
            >
      • melisananosferatu Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:43
        Zborszuczyce😀
        • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:56
          melisananosferatu napisał(a):

> Zborszuczyce😀

😂
    • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:50
      Jezusie, obejrzałam przez was połowę jutjuba na temat tych satisfajerów i teraz mam kociokwik, bo nie wiem który kupić!!!
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 19:55
        No właśnie, paraliż decyzyjny.
        Ale mówisz, ze na yt jest pokazane zastosowanie??
        • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:02
          No wiesz, tak bez demonstrowania w miejscu przeznaczenia (niestety, ale jakbym poszukała na jakimś pornhubie to bym pewnie znalazła). Nawet pani Gadżet o tym opowiadała.

W każdym razie już zamówiłam smile
          • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:22
            Nie że niestety bym znalazła, tylko niestety nie znalazłam. Ale jak bym poszukała gdzie indziej, to bym znalazła.
        • pampelune Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 20.07.21, 20:14

> No właśnie, paraliż decyzyjny.

Ha, ja właśnie miałam ten paraliż od paru miesięcy, bo już mi gdzieś indziej pingwina zachwalano, a jak już przeczytałam o nim na ematce to uznałam: To Ten Moment!
          Przyszedł dziś – i stanowczo polecam ヽ(♡‿♡)ノ
          • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 20.07.21, 20:58
            kiss
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 20.07.21, 21:04
            Super, nigdy dość uciechy w życiu😜
      • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:09
        Jezusa to Ty w te zberezieństwa nie mieszaj 🙄
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:11
          Ty tak serio, borsuczyca?
          • borsuczyca.klusek Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:12
            Nie 😁
            • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:21
              Ufffff!
        • alicia033 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:17
          borsuczyca.klusek napisała:

> Jezusa to Ty w te zberezieństwa nie mieszaj 🙄

Albowiem?
          Gdyby akurat nie postanowił zawisnąć na krzyżu za odkupienie wymyślonych przez swojego ojca grzechów ludzkości to tej całej atolskiej zwłaszcza szopki by nie było.
          • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 20:22
            alicia033 napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
            >
            > > Jezusa to Ty w te zberezieństwa nie mieszaj 🙄
            >
            > Albowiem?
            > Gdyby akurat nie postanowił zawisnąć na krzyżu za odkupienie wymyślonych przez
            > swojego ojca grzechów ludzkości to tej całej atolskiej zwłaszcza szopki by nie
            > było.
            >
            > Ala to nie jest wątek religijny lub o grzecznych dziewczynkach.Nie musisz być taka poważna.
            >
            >
    • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 22:53
      jak wyglada to cos? 😂
      • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 08:18
        Jeny, odcięli ci internety?
        • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:18

> Jeny, odcięli ci internety?
          Nie, wole tutaj zapytac.
          Wszak rozmawiam z przyjaciółmi, czyż nie?
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:57
            "Wszak rozmawiam z przyjaciółmi, czyż nie?"
            Nie.

Wypad stąd, to jest wątek dla osób z łechtaczkami.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:00

> "Wszak rozmawiam z przyjaciółmi, czyż nie?"
              > Nie.
              >
              > Wypad stąd, to jest wątek dla osób z łechtaczkami.
              Lowju❤️🤣
            • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:10

> "Wszak rozmawiam z przyjaciółmi, czyż nie?"
              > Nie.
              >

No właśnie mialsm pisać ze nomen omen stosunkowo malo tu forumowych zyebow. Może świadome swojej seksualnosci kobiety ich przerażają?
              Ale wiecie co, ja tu kiedys mialam wątek założyć o kulkach gejszy noszonych podczas biegania ale sie zawstydziłam a tu proszę jaki wątasek.
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:17
                Czemu podczas biegania? Ich nie powinno się nosić długo. Maks 10-12min i to też nie na początku przygody
                • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:43
                  wapaha napisała:

> Czemu podczas biegania? Ich nie powinno się nosić długo. Maks 10-12min i to też
                  > nie na początku przygody

Ależ nie, profesjonalistka radzila na trening, poczytałam też trochę o tym.
                  • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 14:38
                    Pierwsze słyszę i nie zdecydowałabym się
              • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 11:46
                O ematko..😂😂😂...kulki gejszy podczas biegania....taki motyw był w jakimś filmie/serialu niedawno ogladanym....bodajże Jennifer aniston tam grała...uśmiałam się nieźle 😂...
                Kulki miały też tu swój wątek kilka lat temu...poszukaj, chyba że warto założyć nowy...
                I na stronie pingwinka też oferują...możnaby w pakiecie zamówić....na urlop jadę A tam mnóstwo ustronnych plaży 😜
                • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 15:24
                  beata985 napisała:

> O ematko..😂😂😂...kulki gejszy podczas biegania....taki motyw był w jakimś fil
                  > mie/serialu niedawno ogladanym....bodajże Jennifer aniston tam grała...uśmiałam
                  > się nieźle 😂...
                  > Kulki miały też tu swój wątek kilka lat temu...poszukaj, chyba że warto założyć
                  > nowy...
                  > I na stronie pingwinka też oferują...możnaby w pakiecie zamówić....na urlop jad
                  > ę A tam mnóstwo ustronnych plaży 😜
                  >

Ale jeśli chodzi o wzmocnienie / ćwiczenie miesni dna miednicy to sa wlasnie polecane podczas ruchu, cwiczen fizycznych lub spacerów.
              • fifiriffi Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 07:38

>
                > > "Wszak rozmawiam z przyjaciółmi, czyż nie?"
                > > Nie.
                > >
                > > Wypad stąd, to jest wątek dla osób z łechtaczkami.
                >
                > No właśnie mialsm pisać ze nomen omen stosunkowo malo tu forumowych zyebow. Moż
                > e świadome swojej seksualnosci kobiety ich przerażają?
                > Ale wiecie co, ja tu kiedys mialam wątek założyć o kulkach gejszy noszonych pod
                > czas biegania ale sie zawstydziłam a tu proszę jaki wątasek.
                >
                >

Ale jak do biegania?
                Muszę pomyśleć w takim razie. Na ultra się nada ? tongue_out
                • homohominilupus Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 09:55
                  fifiriffi napisał:

> >
                  > >
                  >
                  >
                  > Ale jak do biegania?
                  > Muszę pomyśleć w takim razie. Na ultra się nada ? tongue_out
                  >

Oj chyba nie. Nie powinno się ich nosić dłużej niż 1 h o ile pamiętam.
            • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 17:40

A czemu? Może zonie kupię jak polecacie
              • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:36
                A nie boisz się, że stanie się seksualnie samowystarczalna i już cię nie dopuści aż do śmierci?

Dobra, żarcik. Kup jej, takie rzeczy pobudzają seksualność. I Wonder Wand do kompletu też jej spraw.
                • bywalec.hoteli Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 01:16

> A nie boisz się, że stanie się seksualnie samowystarczalna i już cię nie dopuśc
                  > i aż do śmierci?
                  >
                  > Dobra, żarcik. Kup jej, takie rzeczy pobudzają seksualność. I Wonder Wand do ko
                  > mpletu też jej spraw.

Nie, aż tak się nie boje, z drugiej strony ona nigdy (chyba 😂) nie używała żadnych gadżetów.
                  • trampki-w-kwiatki Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:37
                    Każdemu jego porno. Życie bez zabawek jest jak tort bez czostku.
                    Po prostu nudne.
              • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:37
                bywalec.hoteli napisał:

>
                > > Wypad stąd, to jest wątek dla osób z łechtaczkami.
                >
                > A czemu? Może zonie kupię jak polecacie
                Żonie to ty dobrze zrób .
    • snajper55 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 17.07.21, 23:50

> Maja przy okazji, bo ja nie o niej, tylko o pingwinkuwink
      > W skrócie: zamieściła na Ig fotkę męża z psem, w tle masażer pingwinek.

A ja myślałem, że się w tym wątku znęcacie nad pewną reklamą batonów, w których występuje pingwinek. big_grin big_grin big_grin

S.
      • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:40
        snajper55 napisał:

>
        > > Maja przy okazji, bo ja nie o niej, tylko o pingwinkuwink
        > > W skrócie: zamieściła na Ig fotkę męża z psem, w tle masażer pingwinek.
        >
        > A ja myślałem, że się w tym wątku znęcacie nad pewną reklamą batonów, w których
        > występuje pingwinek. big_grin big_grin big_grin
        >
        > S.
        Ty ostatnio za dużo myślisz .Zwłaszcza o mnie.Już cię nie kocham .Możesz sobie znaleźć kobietę.
    • kafana Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 01:03
      Jest bardzo spoko.
      • bovirag Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 09:51
        Lelo ora3 to dopiero jest zabawka! Kazdy pingwinek sie przy niej chora w piasek!
        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:00
          bovirag napisała:

> Lelo ora3 to dopiero jest zabawka! Kazdy pingwinek sie przy niej chora w piasek
          > !
          Dzizas.
          Tu nie ma kwestii :lepsze, gorsze
          Każda zabawka daje inne doznania
          • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:47
            wapaha napisała:

> bovirag napisała:
            >
            > > Lelo ora3 to dopiero jest zabawka! Kazdy pingwinek sie przy niej chora w
            > piasek
            > > !
            > Dzizas.
            > Tu nie ma kwestii :lepsze, gorsze
            > Każda zabawka daje inne doznania
            Facet ci jest całkowicie zbędny .Szczytujesz tylko zabaweczkami .Nikt cię nie przytuli .Nie powie że cię kocha.Ba górne partie ciała zaniedbane .Smutne twoje życie.
            • ludzikmichelin4245 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:50
              Za to ciebie tak często ktoś kocha, że aż spędzasz życie na forum dla mamusiek, dziadu.
              • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 22:13
                ludzikmichelin4245 napisał(a):

> Za to ciebie tak często ktoś kocha, że aż spędzasz życie na forum dla mamusiek,
                > dziadu.
                Czy mnie kocha ,czy nie kocha to nie twoja sprawa babo.
            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 19.07.21, 10:04
              oczszzzzywieeeście big_grin
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 10:59
          Ładne, ale cena paskudna.
          • taniarada Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:51

> Ładne, ale cena paskudna.
            Ty się moja Droga nie przejmuj ceną .Podaj mi na priv numer konta.Ja Ci przeleję .Stać mnie .Co ja zrobię z tą kasą .Do grobu sobie nie wezmę.
    • ponis1990 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 18.07.21, 21:43
      Ech, najpierw CHPD zachwalają, teraz też ematka... bedę musiała zakupić ;p
    • swiecaca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 22.07.21, 11:12
      kupiłam i mam problem z uruchomieniem - czy daje się go włączyć dopiero jak jest w pełni naładowany? poradźcie
      • pampelune Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 22.07.21, 11:36
        swiecaca napisała:

> kupiłam i mam problem z uruchomieniem - czy daje się go włączyć dopiero jak jest
        > w pełni naładowany? poradźcie

Czy musi być w pełni to nie wiem. Ale trzeba nacisnąć biały przycisk na dole i przytrzymać dłużej.
        Uważam, że jego rzekoma intuicyjność to jego największy, a właściwie jedyny, minus – tym samym przyciskiem się też wyłącza, jak się go dłużej przytrzyma, i zwiększa natężenie, jak się przytrzyma krótko. No i jak bardzo chcę zwiększyć natężenie, to przez przypadek wyłączam... Ale mam go dopiero 3 dni, pewnie się zaraz nauczę.
        Enjoy!
        • swiecaca Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 22.07.21, 11:51
          No dobra, udało się włączyć. skuteczność pingwinka jest zadziwiająca... w 20 sekund dał radę...
          • pampelune Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 22.07.21, 23:15
            swiecaca napisała:

> No dobra, udało się włączyć. skuteczność pingwinka jest zadziwiająca... w 20 se
            > kund dał radę...

👍👍👍
    • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 25.08.21, 23:58
      No więc dziołszki...zamówiłeam kilka gadżetów..między innymi 🐧😉🙈
      No i jakieś niemrawe te sprzęty...A chciałam wypróbować...myślicie że po podladowaniu dadzą radę i będę się wić 🙈😂
      Docencie że ie zmieniłam nika...mam nadzieję że się to na mnie nie zemści w przyszłości...że nie mam tu ukrytej znajomej...😳😜
      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 16:17
        Doceniam😁 naładowałaś.
        Ja też nie zmieniłam nicka zakładając wątek, zupełnie nie dostrzegam powodu do wstydu czy tam zakłopotania.
        Pingwina anulowałam i wzięłam Lelo Sona Cruise 2, fajne to!
        • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 18:10
          Naładowałam i kurde kupa...nie daje rady 😳😜 tylko walczy...
          Gdzie są dziewczyny pingwinkowe co to się wiją z rozkoszy..???.albo ja jestem jakaś felerna albo 🐧😳
          Jak tu się zaraz żadna nie wypowie to uprzedzam założę nowy wątek...
          • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 18:15
            No na mnie też specjalnego wrażenia nie robi, po prostu każdy jest inny i zapewne kręci nas zupełnie różny rodzaj stymulacji.
            • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 18:17
              Bardziej do stymulacji piersi się nadaje, łechtaczka jest w większości wewnątrz i dlatego mnie te stymulatory zewnętrzne słabo kręcą.
              • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 19:18
                O widzisz...spróbuję...Ale już ogarnęłam...U mnie budowa nieco inna niż u Ciebie 😉
                • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 19:50
                  Niemozliwe, ze inna smile
                  • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 19:52
                    🤦‍♀️😜
                    • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 20:13
                      No tak wyglada budowa kobiety - na zewnątrz jest raptem kilka procent łechtaczki, cała reszta jest wewnątrz. smile
                      • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 20:18
                        To ja należę do tych kilku procent..😜...szczesciara czy kwestia wieku...

Ps. Czekam teraz na wątek " czy wibrator można w zmywarce?"😂😂
                        • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 20:44
                          Nieee, na pewno masz tam „macki”, tak to można opisac, ze łechtaczka wyglada jak krzew okalający przednia sciane pochwy, a to co na zewnątrz to taki malutki kwiatuszek na czubku.

Czerpanie satysfakcji z niej to to innego.
                          • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 20:49
                            Brakuje tylko hasła " wrzuć zdjęcie "😂
                            • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 20:59
                              Mówisz - masz tongue_out

https://www.miastokobiet.pl/wp-content/uploads/2020/07/anatomia-łechtaczki-miasto-kobiet.jpg

Wewnątrz ciała znajdują się:

• trzon łechtaczki, czyli zagięta podstawa Y. Ma on od 2 do 4 centymetrów długości i połączony jest wiązadłem z kością łonową.

• korzeń – punkt, gdzie trzon łączy się z odnogami. To właśnie tutaj zbiegają się części, które w czasie pobudzenia napełniają się krwią i nabrzmiewają, czyli są zdolne do erekcji. To miejsce bardzo ważne dla odczuwania przyjemności, ponieważ znajduje się tuż pod skórą (powyżej ujścia cewki moczowej).

• odnogi, czyli zewnętrzne ramiona odwróconego Y (niektórzy porównują tę strukturę do ptasiego mostka). Mają od 5 do 9 centymetrów długości i schodzą w dół, w stronę wejścia do pochwy, mniej więcej pod wargami sromowymi większymi.

• opuszki przedsionka – wewnętrzne ramiona Y. Mają od 3 do 7 centymetrów długości i znajdują się po obu stronach przedsionka pochwy.
    • tol8 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 15:46
      Mam
      Jest wart zakupu
      • georgia.guidestones Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 16:11
        tol8 napisała:

> Mam
        > Jest wart zakupu
        >
        W mops przyznają zasilki na wibrator?
        • silenta Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 16:14
          Może w pracy komuś zwinęła z torebki.
          • thank_you Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 26.08.21, 18:17
            Jakbyś brała papier toaletowy z pracy, to tez by Ci starczyło. tongue_out
    • atenette Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 10:39
      Dostałam w prezencie tego pingwinka i zero reakcji. Tyle się o nim nasłuchałam, że zastanawiam się czy on nie jest zepsuty. Czy po włączeniu go czuć jakikolwiek powiew powietrza albo zasysanie jak przyłoży się go np. do ręki? Myślałam że będzie coś czyc a tu zupełnie nic tylko słuchać jak wibruje.
      • thea19 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 11:29
        Przyłóż do łechtaczki, wtedy zadziała. Ręka orgazmów nie osiąga.
        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 12:19
          thea19 napisała:

> Przyłóż do łechtaczki, wtedy zadziała. Ręka orgazmów nie osiąga.

tylko najpierw musisz go pogłaskać- po główce i dac buziaka w dziubek - inaczej nie ruszy
        • atenette Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 13:32
          No chyba nie myślisz, że próbowałam dojść dmuchając w rękę smile)) Próbowałam na wszystkie sposoby i kompletnie nie czuję nic. Czy możesz mi odpowiedzieć, jeżeli go masz, czy czuć jakikolwiek powiew powietrza, ssanie, albo cokolwiek, bo ja sobie go mogę godzinę trzymać nad łechtaczką i nie czuję zupełnie nic.
          • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 13:38
            Kombinuj...miałam ten sam problem na początku...
            Doładuj go przede wszystkim i nie nad tylko przyłoż...
            😉
            • atenette Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:04
              jak przyłożę to nie ma problemu, ale wtedy działa wibracja, a chyba nie o to w nim chodzi, bo jak sama nazwa wskazuje to ma być "air pulse" czyli jakiś air powinien być smile. A teraz hit - mąż sprawdził go przykładając do promienia świecy i płomień nawet nie drgną, więc gdzie ten air? smile)) abo mój jest zepsuty
              • lumeria Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:50
                atenette napisała:

> jak przyłożę to nie ma problemu, ale wtedy działa wibracja, a chyba nie o to w
                > nim chodzi

Właśnie o to chodzi.

Ten "air puff" daje takie poczucie pykania w delikatne miejsce - ale musi się trochę zassać, stad ta okrągła dziurka-dzióbek. smile
              • beata985 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:50
                atenette napisała:

> jak przyłożę to nie ma problemu, ale wtedy działa wibracja,

To przyłóz inną częścią...Nie paszczą...I zobacz czy efekt będzie ten sam
          • thea19 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:42
            mój żadnym powietrzem nie dmucha no i 10-20s i jestem zrobiona
            • atenette Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:48
              A przykładasz czy trzymasz nad? Jak przykładam to tak samo jak Ty, ale nad to nie ma żadnego efektu.
              • thea19 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:51
                nie patrzę, przykładam i przesuwam aż będzie fajnie. Czasem jak trafi na jakieś zakończenie nerwowe, to faktycznie się wiję samoczynnie.
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 15:20
                atenette napisała:

> A przykładasz czy trzymasz nad? Jak przykładam to tak samo jak Ty, ale nad to n
                > ie ma żadnego efektu.

może przełącz na mocniejsze wibracje ?
                tym samym przyciskiem, który się włącza-przytrzymaj dłużej, jest chyba do 8 prędkości
                • atenette Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 15:57
                  Próbowałam na najmocniejszym. Efekt jest i to super, ale musi dotykać. Serio bez dotyku to jest w stanie coś zrobić? Nie chce mi się wierzyć.
                  • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:01
                    A ja lubię tylko ten lekki tryb, mocniejsze bolą. A to cholerstwo samo zmienia na mocniej, whyyyy?
                    • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:01

> A ja lubię tylko ten lekki tryb, mocniejsze bolą. A to cholerstwo samo zmienia
                      > na mocniej, whyyyy?

jako samo zmienia ??
                      • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:04
                        No, nagle i niespodziewanie zaczyna być szybsze (i głośniejsze).
                        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:06

> No, nagle i niespodziewanie zaczyna być szybsze (i głośniejsze).

pingwinek ??
                          nie zauważyłam
                          może nie dochodze do tego momentu khy khy
                          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:12
                            Nie, Lelo Sona Cruise 2.
                            • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:15
                              a to nie wiem
                              pingwinka masz bodajże 1 -8 i sama ustalasz moc wibracji
                    • thea19 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 17:48
                      mój sam zmienia na słabsze. łajdak
                  • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:01
                    Dotykać łechtaczki konkretnie czy dotykać okolic czy dotykac w ogóle ?
    • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 11:37
      Przeczytałam ten wątek jeszcze raz i płaczę ze śmiechubig_grin
      • extereso Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:07
        Ty zamiast płakać trochę się powij. Albo Powidz czy się wijesz rzeczywiście.
        • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 15:20
          extereso napisała:

> Ty zamiast płakać trochę się powij. Albo Powidz czy się wijesz rzeczywiście.

eejże ejże
          wicie to moje, powinnam prawa autorskie rościć suspicious
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:03
          Wapaha się wijebig_grin
          Ja, po prawdzie, to robię to dla swojego kobiecego zdrowia. Jeden-dwa orgazmy dziennie działają doskonale na mięśnie dna macicy, a wiadomo jakie to ważne.
          Nie rozumiem, dlaczego ten prozdrowotny sprzęt nie jest refundowany przez NFZ. Bardzo nalegam, zwłaszcza, że zgubiłam Lelo i muszę kupić nowąsad
          • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:08

> Wapaha się wijebig_grin
            > Ja, po prawdzie, to robię to dla swojego kobiecego zdrowia. Jeden-dwa orgazmy d
            > ziennie działają doskonale na mięśnie dna macicy, a wiadomo jakie to ważne.

Ja nie używam tak czesto-zauwazyłam że rozleniwia ( zaraz wpiszę sie do wątku o lenistwie ) i potem trudniej mi dojśc w standardowy sposób

> Nie rozumiem, dlaczego ten prozdrowotny sprzęt nie jest refundowany przez NFZ.
            > Bardzo nalegam, zwłaszcza, że zgubiłam Lelo i muszę kupić nowąsad

jak
            można
            zgibić
            wibrator

?

!
            • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:19
              Można go zostawić w wynajętym mieszkaniu, podłączonego do ładowania, a potem dzwonić żeby wysłali, ale jakaś łajdaczka go na pewno ukradła, bo "niczego pani nie zostawiła" sad(((
              • wapaha Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 17:21
                o kurwa
                ale żenada uncertain
                nie zgubiłaś tylko podle cię okradziono

współczuję
                <głask głask >
          • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 08.04.22, 20:29
            "mięśnie dna macicy"

O rany. Mięśnie dna MIEDNICY, oczywiście.
        • simply_z Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 16:05
          bozesz swiety, przeczytalam possij.
    • cudko1 Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 11.02.22, 14:46
      kupilam i ja suspicious

jutro test wink
      • medory [...] 08.04.22, 18:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • primula.alpicola Re: Maja Bohosiewicz i pingwinek. 08.04.22, 20:28
          Ić z mojego wątku, spamerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka