Dodaj do ulubionych

magiczna gąbka?

20.07.21, 21:27
zachęcona jakimiś filmikami na youtube jaka to ta magiczna cudotwórcza jest, kupiłam i mam i stwierdzam, że nie ma żadnej rewelacji. Może nie taką kupiłamsad macie doświadczenie w magicznych gąbkach?
Obserwuj wątek
    • jakis_wolny Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:31
      Oczywiście, że mam. Wyszorowalam nią ściany u dziecka w pokoju, a myślałam, że czeka mnie malowanie. Pięknie można domyc nią buty, zmyć ślady lakieru do paznokci i wiele innych rzeczy
      Nie wyobrażam sobie bez niej sprzatania.
    • araceli Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:32
      A jak i do czego użyłaś?
      • panna_lila Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:43
        najpierw test ściany, bo akurat jakiś fresk niewiadomego pochodzenia się pojawił - tu sobie nie poradziła.
        Później czyszczenie białych sportowych butów - tu było lepiej, ale taki sam efekt uzyskałabym zwykłą gąbką sad
        • araceli Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:48
          A zmoczyłaś i odcisnęłaś przed użyciem?
          • panna_lila Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 22:02
            tak
    • woman_in_love Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:37
      ale użyłaś do wc czy do makijażu?
    • annia_ko Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:38
      ona działa jak gumka do ścierania. Trzeba bardzo uważać na ścianach - na moich kolorowych zostawiła paskudne ślady.
      • panna_lila Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:47
        no właśnie ta youtuberka mówiła, że to polega na tym, że ona ma moc "ścierania" i że od razu oczywiście nic się nie zetrze, ale trzeba uważać.
    • 35wcieniu Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:39
      Mam doświadczenie ale też się nie jaram. Czasami się przydaje ale bez przesady, moge bez niej żyć.
    • liliawodna222 Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 23:43
      Używam jej bardzo rzadko. W moim przypadku najlepiej sprawdza sie w przedpokoju, gdzie na ścianach najczęściej pojawiaja sie zabrudzenia. Na ogół jest ok, ale faktycznie trzeba uważać, żeby nie starła farby.
      • ajaksiowa Re: magiczna gąbka? 21.07.21, 08:33
        Umyłem lustro i magiczność nie zadziałała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka