Dodaj do ulubionych

Bransoletka na kostce

• primula.alpicola Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:25
      W młodości nosiłam, srebrne.
      Teraz jakoś nie. Latem dość często miewam sandały/ klapki z ozdóbkami/ metalic, bransoletka do tego to już za dużo.
      • alpepe Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:47
        A gdzie takowe kupujesz?
        • primula.alpicola Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 17:03
          Różnie, Maciejka, Venezia, Oleksy, CCC. Sroka jestem, lubię jak się błyszczy, ale bez przesady.
          • alpepe Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 17:10
            ok, to w Niemczech ciężko będzie. Ja też uwielbiam biżuteryjne sandały, najlepiej na koturnie i z paskiem wzdłuż podbicia, ale nic nie mogę upolować.
            • chicarica Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 20:48
              Wydaje mi się, że część tego asortymentu jest na eobuwie, a oni mają strony na różne kraje Europy. Ja na przykład czasem kupuję na szwedzkim odpowiedniku eskor. Może jest też niemiecki.
    • m_incubo Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:53
      A to trzeba mieć zdanie na ten temat?
      Bo do tej chwili też nie miałam, ale jak pomyślę o muszelkach na kostce, to tylko w towarzystwie jakiegoś pasującego tatuażu na łydce.
      Czyli dla mnie wiocha.
    • mandre_polo Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 17:34
      Nie, nigdy. Nie mój styl
    • mayaalex Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 20:57
      Na wakacjach tak, najczesciej lancuszkowe z roznymi malymi dyndajacymi rzeczami. Nie mam super delikatnych kostek ale ujda w tloku a stopy mam ladne smile
    • heidek2022 Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 03:43
      no raczej wypada jak jest się hotwife
    • pytajacakinga Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 09:53
      Nosze złoty cienki łańcuszek z koniczynka a latam uwielbiam chodzić w odkrytych butach typu sandały.
      Stopy i kostki mam ładne gorzej z kolanami 😂
    • princy-mincy Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 09:57
      Nie nosze, ale gdybym nosila to tylko lancuszek, zadnych kamykow czy muszelek.
    • demodee Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 11:46
      Widziałam niedawno. Łańcuch na kostce, to tego przyczepiony charm w postaci metalowej kuli.

Ciężkie to było, osoba ciągnęła stopą po ziemi, bo nie była w stanie tej kuli podnieść. Do tego garnitur w poprzeczne paski. Fajna stylówka.
    • tokyocat Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 19:45
      Tak. Mam skarabeusza z Egiptu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka