Dodaj do ulubionych

Charlie Watts 😢

24.08.21, 19:00
Zmarł. Miał 80 lat.
Obserwuj wątek
    • ajr27 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:02
      Kończy się epoka. Żal
      • dominika9933 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:14
        Bardzo smutna wiadomość 😢
      • manon.lescaut4 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:12
        Jak Rolling Stonesi zaczynaja umierać, to znaczy, ze jest naprawdę złe uncertain
    • alicia033 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:27
      www.youtube.com/watch?v=Zl3M5K2FIbo

It's a sorrow, Charliesad(
    • janja11 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:41
      No właśnie czytam sad
      A wydawało się, że Stoensi są wieczni...

Absolutna klasyka rock and rolla.

"Wild, wild horses
      We'll ride them some day"
      • karme-lowa Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:51
        😓😓😓
    • extereso Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:53
      😟
    • bywalec.hoteli Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:59
      RIP CW
    • tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:05
      Wątek "pies mi odchodzi" - 17 wpisów w pół godziny, rozbudowane wypowiedzi.
      Wątek "Charlie Watts" - 8 wpisów w godzinę, same emotki albo "smutna wiadomość"
      • szare_kolory Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:06
        Ale widzisz różnicę tych sytuacji? Czy tak sobie tylko pier.dolisz bez sensu?
        • manon.lescaut4 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:11
          Oczywiście, ze sobie tak tylko pierdoli, za to mu płaca.
        • tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:49
          "Ale widzisz różnicę tych sytuacji? Czy tak sobie tylko pier.dolisz bez sensu?"

Wiem wiem, "to zupełnie inna sytuacja" i "nie wolno porównywać". Jeśli jednak ośmielimy się porównać, wychodzi na to, ze w sytuacji pożegnania anonimowy pies jest cztery razy bardziej angażujący niż wybitny perkusista, jeśli chodzi o samą liczbę wpisów w czasie, a jeśli uwzględnimy złożoność wypowiedzi, jakieś 10 razy bardziej angażujący. Takie są fakty. Spróbuj podejść optymistycznie - przynajmniej pies został godnie pożegnany.

Wulgaryzmy w wątku pogrzebowym są zupełnie nie na miejscu
          • szare_kolory Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:38
            tiszantul napisała:

> Wulgaryzmy w wątku pogrzebowym są zupełnie nie na miejscu

Mądrego to aż miło posłuchać. Słowom arbitra elegancji zawsze warto poświęcić uwagę.
    • lella_two Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:20
      Wielka strata, trudno to przyjąć do wiadomości. Pomalowałeś mi ten dzień na czarno, Charlie.
    • tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:21
      Jaka jest Wasza ulubiona piosenka i płyta Rolling Stonesow? Co natomiast byście polecili osobie, która nie zna kunsztu Charlie Wattsa, a chciałaby się zapoznać?
      • katie3001 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:33
        Love is strong
      • tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:52
        No, nie mówcie mi, ze nie znacie żadnej piosenki. Na pewno macie jakąś ulubioną. Pytanie o Wattsa uchylamy jako za trudne, przyjmijmy, ze po prostu był pozbawionym indywidualności trybikiem we wspaniałej maszynie The Rolling Stones, to wystarczy, by przejść do historii
    • krwawy.lolo Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:44
      Wątek rozłazi się oczywiście na wydłubane z odbytu poboczności, zamiast wspomnieć muzykę, której jedynie marginesem jest obyczajowa otoczka.
      • tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:51
        Dokładnie o to samo apelowałem. Przypomnienie jednej piosenki to znacznie więcej niż zdawkowe "co za smutna wiadomość". Tymczasem fani The Rolling Stones wolą wstawić kilka emotek. Tajemnicza sprawa
    • krwawy.lolo Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:47
      A to tak, luźno związane ...
      .

• tiszantul Re: Charlie Watts 😢 25.08.21, 18:07
      Hehehe, zaczęło się i skończyło na wklejaniu emotek oraz "smutna wiadomość", nikt z żałobników nie był w stanie podać ani jednej ulubionej płyty Rolling Stones. Cała prawda o forumowych pożegnaniach.
      Watts szybko pożegnany i zapomniany, tymczasem wątek pożegnaniowy anonimowego psa hula w najlepsze już drugi dzień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka