aguha 15.10.21, 09:59 Adele - Easy On Me (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Adele 15.10.21, 10:04 Przez półtorej minuny jakaś baba łazi o gada przez telefon. Dłużej nie czekałem i wyłączyłem to video. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Adele 15.10.21, 10:34 kolteta napisała: > Nie wiesz jak przesunąć suwak na YT? Wiem, ale chciałem zobaczyć w całości żeby nie przegapić czegoś ważnego. A poza tym nie miałem pewności czy baba do końca nie będzie łazić i gadać przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Adele 15.10.21, 11:19 borsuczyca.klusek napisała: > Zwróciłam uwagę na długie pazury ☺️ > W porównaniu do twoich, to jej pazury są krótkie jak włosy ruskiego rekruta. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Adele 15.10.21, 11:23 uważaj, bo piataziuta przyleci i się będzie onanizować nad pazurami Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Adele 15.10.21, 16:12 lot_w_kosmos napisała: > uważaj, bo piataziuta przyleci i się będzie onanizować nad pazurami Jeju, o tym aspekcie nigdy nie pomyślałam! Masturbacja vs. długa hybryda. 🤔 Normalnie poszerzasz mi perspektywy! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Adele 15.10.21, 15:21 fakt, te pazury to przegiecie. Za dlugie rzesy Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Adele 15.10.21, 10:50 podobna do naszej młodej aktorki z Rodzinki.pl - Wiktorii Gąsiewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Adele 15.10.21, 10:50 Ona ma niesamowity głos. Ale piosenka taka jak jej wszystkie, bez zaskoczeń i nowych emocji. A pazury ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 11:00 gaskama napisała: > > A pazury ohydne. > Wcale nie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fortalesa Re: Adele 15.10.21, 11:16 Może wyjdę na typową Polkę ale strasznie ją lubiłam kilka lat temu, uważałam, że ma naprawdę poukładane w głowie, trochę w klimatach Katie Melua - niby mainstream, ale trochę z boku od instagramowych wywnętrzeń. Jakoś teraz nie mogę się przekonać do niej - jakaś mi się wydaje plastikowo - hollywoodzka. Pazury traumatyczne może to już początek przebrania na halołin? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 11:21 fortalesa napisał(a): > > Pazury traumatyczne może to już początek przebrania na halołin? Ale z was wredoty 😓 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 11:26 aguha napisała: > Pazury ma okropne, ale za to głoś niesamowity. No ludzie 🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Adele 15.10.21, 11:23 To co powiesz o mnie? Ja nigdy za nią nie przepadałam Przynajmniej nie w takim stopniu, w jakim uwielbiało ja większość fanów. Muzycznie podobała mi się tylko pierwsza piosenka „Rollin into deep”, ale, co ciekawe, dopiero po jakichś 100 pierwszych przesłuchaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Adele 15.10.21, 21:19 manon.lescaut4 napisał(a): > To co powiesz o mnie? Ja nigdy za nią nie przepadałam Przynajmniej nie w tak > im stopniu, w jakim uwielbiało ja większość fanów. Muzycznie podobała mi się ty > lko pierwsza piosenka „Rollin into deep”, ale, co ciekawe, dopiero po jakichś 1 > 00 pierwszych przesłuchaniach. To ja cie przebije bo od poczatku mialam na nia absolutna alergie, nawet kiedy wszedzie dookola lecialo Rollin into deep i WSZYSCY byli tym zachwyceni. Ja nie. Wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Adele 15.10.21, 16:15 >A pazury ohydne. Jak byłam mała, rysowałam takie złym czarownicom. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Adele 15.10.21, 11:27 Mam z Adele kłopot, niby jest wielka, niby mega ale jaki by jej utwór nie leciał to brzmi dla mnie jak wszystkie inne. Męczy mnie nadmiar ozdobników, popisow możliwościami, skrzeczący głos. No i te pazury... faktycznie jak na halołin Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 11:32 mid.week napisała: > > No i te pazury... faktycznie jak na halołin I Ty mid przeciwko mnie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Adele 15.10.21, 11:35 No przepitraszam, nic nie poradzę. Uważam że borsucze pazury są dużo ładniejsze od tipsów Adelajdy Odpowiedz Link Zgłoś
fortalesa Re: Adele 15.10.21, 11:40 someone like you jest piękne; mogłam słuchać kilkanaście razy pod rząd, ale rzeczywiście większość piosenek zlewa się w jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Adele 15.10.21, 14:58 fortalesa napisał(a): > someone like you jest piękne jest było też coś z "rumorem", takie trochę soulowe (nie chce mi się guglać), mniam Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Adele 15.10.21, 11:56 Adele raz ustaliła w jakich piosenkach dobrze jej idzie i tego się trzyma. Lubię ją, ale nawet jak dla mnie ta piosenka jest przewyta. Yyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiyyyyyy to dla moich uszu już za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Adele 15.10.21, 12:39 No, może trochę przewyta. Jednak głos ma świetny. Byłam ciekawa, czy po tych paru latach coś zmieni. Szkoda, że trzyma się faktycznie tylko tego jednego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Adele 15.10.21, 13:53 eliksir_czarodziejski napisała: > Nijaka ta piosenka. Bo piosenka jest wtórna, natomiast Adele barwę głosu ma piękną i to podziwiam. Pazury zupełnie mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Adele 15.10.21, 12:39 Niestety. Może się osłucham, ale chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaafg Re: Adele 15.10.21, 14:17 Rozczarowala mnie. Domyslalam ze piosenka bedzie w "stylu Adele", czyli melancholijna, spokojna, ale ta jest mdla. Gdyby zaspiewala ja nieznana piosenkarka przeszlaby bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Adele 15.10.21, 14:30 Pazury sponsorowane przez Indigo Nails lub coś w tym stylu. Ohydne są, ale cała estetyka, doczepy na głowie, doczepy na rzęsach, mocny makijaż i pazury są z jednej bajki. Piosenka spoko, ale taka sama jak reszta piosenek Adele. Ona chyba znów zaczęła tyć, tak to wygląda. No i bardzo mnie frapują jej białe zęby, czy to licówki, czy wybielone, bo ta lewa dolna czwórka chyba wychodzi z linii, czy to nie przeszkadzało w założeniu licówek? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Adele 15.10.21, 14:37 No rozumiem, że masz problemy, ale to nie ten wątek. Może znasz się na licówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Adele 15.10.21, 15:32 No mam problemy, bo najwyraźniej inaczej sobie wyobrażam komentarze na temat powrotu znanej piosenkarki Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Adele 15.10.21, 15:37 manon.lescaut4 napisał(a): > No mam problemy, bo najwyraźniej inaczej sobie wyobrażam komentarze na temat po > wrotu znanej piosenkarki Jakiej znanej? Ja jej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 16:48 Ty nikogo nie znasz i nic nigdy nie wiesz 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Adele 15.10.21, 19:01 borsuczyca.klusek napisała: > Ty nikogo nie znasz i nic nigdy nie wiesz 🙄 > Nie znam jakiejś Adeli, ale na przykład Janis Joplin znam. I wiem rzeczy ważne. Na przykład że kilkucentymetrowymi paznokciami można się niechcąco zadrapać, korzystając z papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Adele 15.10.21, 14:54 I zobaczyłaś to na tym teledysku? Tę czwórkę znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Adele 15.10.21, 15:02 Ja ją rozumiem. Też patrzę na zęby. Bardzo lubię diastemy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Adele 15.10.21, 15:07 krwawy.lolo napisał: > Ja ją rozumiem. Też patrzę na zęby. Bardzo lubię diastemy. A na pazury? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Adele 15.10.21, 15:19 nie no spiewac to ona pieknie spiewa tylko to jej lazenie przez 2 minuty i gadanie ze ma slaby zasieg i ze oddzwoni to jakis cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Adele 15.10.21, 15:43 I jeszcze ten wizerunek odbiegający od stylu codziennego. Każde wideo to jakby szła do korpo i robiła sobie włosy i oko na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Adele 15.10.21, 19:11 A mnie się bardzo spodobała ta piosenka, aż sama się zdziwiłam. Za to paznokcie okropne Odpowiedz Link Zgłoś