pasquda77 31.10.21, 14:42 Co kupić, chłopaczek 2,5 l, nie jesteśmy chrzestnymi, idziemy bo wypada 😜 Może być po prostu duże auto zabawka? Młody uwielbia, a ja nie byłam 30 lat na chrzcinach.Kasy nie chcemy dawać, ma być radocha dla małego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamyslona_ona02 Re: Chrzest- prezent? 31.10.21, 14:48 Pewnie Ciekawe tylko czy nie ma już wielu dużych aut LEGO Duplo też się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Chrzest- prezent? 31.10.21, 14:49 Fajny zestaw Lego i będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Chrzest- prezent? 31.10.21, 14:53 Dobry kierunek, ma być radocha dla dziecka, a dziecko w takim wieku, że się będzie cieszyć z zabawki. Duże auta (nie wiem, jak teraz, kiedyś wader był niezniszczalny), wszelkie koparki, wywrotki, betoniary, śmieciary jak najbardziej na tak. Może być też kolejka jakaś, u nas sprawdzała się drewniana, wagoniki, jakieś elementy dodatkowe. Może też garaż kilkupoziomowy na autka. Lego duplo też. Może jakiś skoczek. Dorzuć do tego kartkę z życzeniami i już. Odpowiedz Link Zgłoś