Dodaj do ulubionych

Komentowanie wyglądu

• leosia-wspaniala Re: Komentowanie wyglądu 02.11.21, 20:44
      Ten długi klawisz na dole to spacja. Wciskaj ją po znakach interpunkcyjnych (tych kropeczkach i kreseczkach, które wstawia się w określonych przypadkach).
    • hanusinamama Re: Komentowanie wyglądu 02.11.21, 23:37
      MOj osobisty brat z Poznania nie jest a mi wypalił 2 miesiace po urodzeniu 1 córki, ze sporo mi jeszcze zostało ( ze 3 kg moze...). To kwestia bycia chamem a nie mieszkańcem jakiegoś miasta
    • rosapulchra-0 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 04:36
      Lata temu, gdy byłam już w wysokiej ciąży z najstarszą, moja tfutesciowa stanęła przy mnie na wadze i z satysfakcją powiedziała do mnie "jestem od ciebie szczuplejsza", "a ja młodsza" odparłam.
    • ariathedevil Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 08:12
      Wujek cham i prostak. Następnym razem powiedz mu, że Ty jeszcze schudniesz, ale on już nie zmądrzeje i dowal mu jeszcze czymś o czym wiesz, że ma na tym punkcie kompleksy , np. : jeśli łysy to powiedz , że zakola się jakby powiększają, Ty schudniesz włosy nie odrosną itd ... Obrzydliwi są tacy wujkowie chłe, chłe. Wiadomo kobieta rzecz publiczna i można komentować jej wygląd zawsze i wszędzie. Założę się, że jak polecisz takim tekstem do wujcia, to delikatniusie EGO pana obrazi się śmiertelnie . Wtedy zapytaj czy przyjemnie. Z takimi ludźmi trzeba rozmawiać ich językiem.
    • swinka-morska Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 12:07
      Ooo, piękna okazja do użycia mojego ulubionego sposobu.
      Na tego typu pytania (Chyba przytyłaś? A kiedy dzieci? A kiedy drugie/trzecie/innej płci dziecko?) odpowiadam: "A po co chcesz to wiedzieć?".
      I jakiekolwiek pokrętne wytłumaczenie by nie padło, powtarzam ponownie - A po co chcesz to wiedzieć? A po co ci ta informacja?

Działa bez pudła, polecam.
      • k1234561 Re: Komentowanie wyglądu 05.11.21, 10:36
        swinka-morska napisała:

> Ooo, piękna okazja do użycia mojego ulubionego sposobu.
        > Na tego typu pytania (Chyba przytyłaś? A kiedy dzieci? A kiedy drugie/trzecie/i
        > nnej płci dziecko?) odpowiadam: "A po co chcesz to wiedzieć?".
        > I jakiekolwiek pokrętne wytłumaczenie by nie padło, powtarzam ponownie - A po c
        > o chcesz to wiedzieć? A po co ci ta informacja?
        >
        > Działa bez pudła, polecam.

Znając tego wujka to z szelmowskim uśmiechem odpowie : A tak tylko chciałem wiedzieć.
        No i cała cięta riposta się sypie smile
    • potworia116 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 12:13
      K123, wujek jest bez wątpienia gburowaty, ale nie wydaje ci się, że dużo bardziej niepokojące są twoje - dorosłej, samoświadomej kobiety -emocjonalne rozkminy w związku z tymi, nieobelżywymi przecież, słowami?
    • alba27 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 19:58
      Wtedy się odpowiada, że piękno potrzebuje miejsca 😉
    • rayaax Re: Komentowanie wyglądu 05.11.21, 13:28
      cham! to taki typ ze gdybyś miała figurę modelki to by powiedział "ojjj coś kiepsko wygladasz"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka