ola_et_labola Re: Komentowanie wyglądu 02.11.21, 20:26 Steve Harvey- People opinion of you is none of your business #shorts Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Komentowanie wyglądu 02.11.21, 20:44 Ten długi klawisz na dole to spacja. Wciskaj ją po znakach interpunkcyjnych (tych kropeczkach i kreseczkach, które wstawia się w określonych przypadkach). Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Komentowanie wyglądu 02.11.21, 23:37 MOj osobisty brat z Poznania nie jest a mi wypalił 2 miesiace po urodzeniu 1 córki, ze sporo mi jeszcze zostało ( ze 3 kg moze...). To kwestia bycia chamem a nie mieszkańcem jakiegoś miasta Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 04:36 Lata temu, gdy byłam już w wysokiej ciąży z najstarszą, moja tfutesciowa stanęła przy mnie na wadze i z satysfakcją powiedziała do mnie "jestem od ciebie szczuplejsza", "a ja młodsza" odparłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 08:12 Wujek cham i prostak. Następnym razem powiedz mu, że Ty jeszcze schudniesz, ale on już nie zmądrzeje i dowal mu jeszcze czymś o czym wiesz, że ma na tym punkcie kompleksy , np. : jeśli łysy to powiedz , że zakola się jakby powiększają, Ty schudniesz włosy nie odrosną itd ... Obrzydliwi są tacy wujkowie chłe, chłe. Wiadomo kobieta rzecz publiczna i można komentować jej wygląd zawsze i wszędzie. Założę się, że jak polecisz takim tekstem do wujcia, to delikatniusie EGO pana obrazi się śmiertelnie . Wtedy zapytaj czy przyjemnie. Z takimi ludźmi trzeba rozmawiać ich językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 12:07 Ooo, piękna okazja do użycia mojego ulubionego sposobu. Na tego typu pytania (Chyba przytyłaś? A kiedy dzieci? A kiedy drugie/trzecie/innej płci dziecko?) odpowiadam: "A po co chcesz to wiedzieć?". I jakiekolwiek pokrętne wytłumaczenie by nie padło, powtarzam ponownie - A po co chcesz to wiedzieć? A po co ci ta informacja? Działa bez pudła, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Komentowanie wyglądu 05.11.21, 10:36 swinka-morska napisała: > Ooo, piękna okazja do użycia mojego ulubionego sposobu. > Na tego typu pytania (Chyba przytyłaś? A kiedy dzieci? A kiedy drugie/trzecie/i > nnej płci dziecko?) odpowiadam: "A po co chcesz to wiedzieć?". > I jakiekolwiek pokrętne wytłumaczenie by nie padło, powtarzam ponownie - A po c > o chcesz to wiedzieć? A po co ci ta informacja? > > Działa bez pudła, polecam. Znając tego wujka to z szelmowskim uśmiechem odpowie : A tak tylko chciałem wiedzieć. No i cała cięta riposta się sypie Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 12:13 K123, wujek jest bez wątpienia gburowaty, ale nie wydaje ci się, że dużo bardziej niepokojące są twoje - dorosłej, samoświadomej kobiety -emocjonalne rozkminy w związku z tymi, nieobelżywymi przecież, słowami? Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Komentowanie wyglądu 03.11.21, 19:58 Wtedy się odpowiada, że piękno potrzebuje miejsca 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
rayaax Re: Komentowanie wyglądu 05.11.21, 13:28 cham! to taki typ ze gdybyś miała figurę modelki to by powiedział "ojjj coś kiepsko wygladasz" Odpowiedz Link Zgłoś