Dodaj do ulubionych

Śmierć w CH

02.11.21, 20:59
Byłam dziś w CH zwrócić sukienkę, i weszłam prosto na miejsce wypadku. Kobieta spadła z poziomu +4 na -1. Miejsce odgrodzone taśmą, ekrany... Tam gdzie upadła ta kobieta często z córką kupowałyśby bubble tea. I tak mi jest zimno na samą myśl, że ktoś mógł tam akurat stać. Że np moja córka lub ja. Że tak mało brakuje do nieszczęścia. I jakoś nie mogę dać sobie rady z przepracowaniem tego. Z CH wyszłam szybko
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:02
      Jak to się stało? Barierki nie było?
      • mgla_jedwabna Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:03
        To mogło być samobójstwo.
        • cisco1800 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:06
          Tak piszą. Jest nagranie z monitoringu jak sama nogi przekłada przez barierkę
        • magdallenac Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:09
          W Minneapolis 2 lata temu w MOA, facet podszedł do matki z dzieckiem, złapał malucha pod pachy i zrzucił z ponad 12 metrów. www.google.com/amp/s/amp.usatoday.com/amp/3471591002
          • dvdva Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:11
            W Londynie była podobna sytuacja, dziecko jest inwalidą do końca
            życia
            • krolewska.asma Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:13
              Jessu po co ja weszłam w ten wątek

Wychodzę zanim wpiszecie wszystkie zamachy i samobójstwa na całym
              Świecie
              • hannah_weaver Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:04
                krolewska.asma napisała:

> Jessu po co ja weszłam w ten wątek
                >
                > Wychodzę zanim wpiszecie wszystkie zamachy i samobójstwa na całym
                > Świecie
                I ja 🥺
            • 3fanta Re: Śmierć w CH 03.11.21, 06:49
              Daleko nie trzeba szukać.W Skarżysku Kamiennej jakiś gnój walnął 10 łatkę siekierą w głowę
              • vickylove Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:37
                3fanta napisała:

> Daleko nie trzeba szukać.W Skarżysku Kamiennej jakiś gnój walnął 10 łatkę sieki
                > erą w głowę

w 2015 w kamiennej gorze ,facet zabil 10 latke na oczach matki,uderzajac ja siekiera w glowe.dziewczynka byla jeszcze przytomna przez jakis czas i zmarla w szpitalu.

od czasu tej historii nie czuje sie nigdzie pewnie i mam oczy dookola glowy ,nawet przesadnie.
                >
          • hanusinamama Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:26
            Nie pisz takich rzeczy!!!
            • magdallenac Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:29
              Wiesz, to akurat może być ostrzeżenie dla rodziców, aby nie puszczać dzieci samopas i nie spuszczać nawet na chwilę z oka.
              • sophia.87 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:42
                Za coś takiego powinna być kara śmierci
                • magdallenac Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:46
                  Dostał 19 lat. Na szczęście chłopiec przeżył.
                  • sophia.87 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:02
                    Na szczęście i raczej cudem.
                    A typ, który coś takiego zrobił nie powinien żyć wśród ludzi
              • kandyzowana3x Re: Śmierć w CH 03.11.21, 07:16
                Ale tak się nie da żyć
                • znowu.to.samo Re: Śmierć w CH 03.11.21, 20:16
                  No ale to on na 99% obstawiam był psychoczny, nonchyba że znał ofiare i zrobił to by sie zemścić
              • geoardzica_z_mlodymi Re: Śmierć w CH 03.11.21, 07:19
                Te dzieci były z rodzicami. Zdaje się, że 20 latka trzymała matkę za rękę.
                • geoardzica_z_mlodymi Re: Śmierć w CH 03.11.21, 07:19
                  *10- latka
          • sol_13 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:33
            O matko, idę stąd.
          • bi_scotti Re: Śmierć w CH 03.11.21, 07:31
            www.cbc.ca/news/canada/toronto/mother-lost-grip-in-child-s-airport-fall-police-1.840121
            Toronto airport 2009 sad
            Peace.
      • koko8 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:10
        W ubieglym tygodniu, w tym samym CH, w podobnych okolicznościach zginął mężczyzna.
        • volta2 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:13
          zaczynam podejrzewać, że to nie były wypadki, miejsce zaczęło żyć swoim życiem, i tyle. zamiast metra CH. monitoring mają, to sie pewnie szybko wyjaśni.
          tak samo jak z tą kobietą z pułtuska, szybko wyczaili że to samobójstwo rozszerzone, bo monitoring miejski wyhaczył co się wydarzyło
          • cisco1800 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:17
            Facet z ubiegłego tygodnia miał atak epilepsji na szczycie wysokich schodów. Po prostu poleciał w dół jak kłoda i nieszczęśliwie upadł.
            • tanebo001 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:33
              Zastanawiałem się czy to nie jakiś chaleng.
              • georgia.guidestones Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:44
                tanebo001 napisał:

> Zastanawiałem się czy to nie jakiś chaleng.
                >
                Jakby byl, to rzucaliby sie z go pro zamontowanym na glowie i transmitowali na jakichs klonach liveleaka.
            • georgia.guidestones Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:40
              cisco1800 napisał(a):

> Facet z ubiegłego tygodnia miał atak epilepsji na szczycie wysokich schodów. Po
              > prostu poleciał w dół jak kłoda i nieszczęśliwie upadł.
              Volta i tak Ci udowodni, ze to na bank bylo kaskaderskie widowiskowe samobójstwo, szkoda strzepic wiadomo co.
          • georgia.guidestones Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:39
            volta2 napisała:

> zaczynam podejrzewać, że to nie były wypadki, miejsce zaczęło żyć swoim życiem,
            > i tyle. zamiast metra CH. monitoring mają, to sie pewnie szybko wyjaśni.
            > tak samo jak z tą kobietą z pułtuska, szybko wyczaili że to samobójstwo rozszer
            > zone, bo monitoring miejski wyhaczył co się wydarzyło
            Tamten poprzedni facet wg kilku zrodel dostal ataku (epilepsja? atak serca? I wypadl za barierke. Nagrania z monitoringu tez byly)
            • volta2 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 14:21
              nie wiesz, co to jest impuls, prawda?
              • georgia.guidestones Re: Śmierć w CH 03.11.21, 15:16
                volta2 napisała:

> nie wiesz, co to jest impuls, prawda?
                Epileptyk zwykle jednak traci przytomnosc i wtedy trudno zarzucac mu uleganie impulsom.
                • cisco1800 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 17:38
                  Zdecydowanie. Znam to z autopsji. Nagle odcina prąd i budzisz się już po fakcie. Nie ma szans na impuls
                • volta2 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 17:50
                  gdybyś miała choć cień inteligencji, wiedziałabyś że nie o epileptyku piszę, cóż, trzeba było zgłosić potrzebę, że jak krowie na rowie bo nie zakumasz
                  • georgia.guidestones Re: Śmierć w CH 03.11.21, 17:59
                    volta2 napisała:

> gdybyś miała choć cień inteligencji, wiedziałabyś że nie o epileptyku piszę, c
                    > óż, trzeba było zgłosić potrzebę, że jak krowie na rowie bo nie zakumasz
                    Pisalas ze ten z koncowki pazdziernika to na bank sam z siebie skoczyl = zaplanowane samobojstwo, wez juz nie wykrecaj kota ogonem.
        • iberka Re: Śmierć w CH 03.11.21, 20:24
          Dostał ataku padaczki na ruchomych schodach i spadł. Wypadek.
    • vickylove Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:23
      cisco1800 napisał(a):

> Byłam dziś w CH zwrócić sukienkę, i weszłam prosto na miejsce wypadku. Kobieta
      > spadła z poziomu +4 na -1. Miejsce odgrodzone taśmą, ekrany... Tam gdzie upadła
      > ta kobieta często z córką kupowałyśby bubble tea. I tak mi jest zimno na samą
      > myśl, że ktoś mógł tam akurat stać. Że np moja córka lub ja. Że tak mało brakuj
      > e do nieszczęścia. I jakoś nie mogę dać sobie rady z przepracowaniem tego. Z CH
      > wyszłam szybko

mowisz o Zlotych Tarasach pewnie.we Wroclawiu tez bywaly samobojstwa w galeriach handlowych ,skacza np z dachu Galerii Dominikanskiej,tam jest parking i latwy dostep.
      Pamietam tez przypadek gdzie facet skoczyl z dachu Uniwersytetu Wroclawskiego i spadl na uliczke,ktora chodzi non stop mnostwo osob.Zadziwiajace ze akurat nikt w tym czasie nie przechodzil,a mogla np matka z malymi dziecmi.
      • cisco1800 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:34
        Tak złote tarasy. Niby wiem że zginąć można wszędzie, ale jakoś tak... Straciłam poczucie bezpieczeństwa. Swoją drogą zastanawiające co kieruje samobójcami do wyboru takiego a nie innego miejsca. Impuls, czy długo planowana decyzja
        • grey_delphinum Re: Śmierć w CH 02.11.21, 21:39
          Znana jest historia jak samobójca spadł na przechodzącą kobietę, która od tej pory jeździ na wózku. Niestety, takie sytuacje zdarzają się w realu.
          • cisco1800 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 17:47
            Mówisz o Beacie viva.pl/ludzie/newsy/beata-jalocha-jak-wyglada-jej-zycie-po-tragicznym-wypadku-6885-r22/
        • lea_233 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 07:21
          Pewnie słyszała o śmierci tego mężczyzny kilka dni temu. Pod wpływem impulsu czy zaplanowała ale pewnie z determinacją aby zrobić to skutecznie.Co jej się udało
        • thank_you Re: Śmierć w CH 03.11.21, 08:29
          Kilkanaście lat temu, niedługo po otwarciu ZT, wychodziłam z kina i zdarzył się wtedy wypadek - chłopak usiadł na poręcz i zleciał z samej góry na dół. ;/ Tydzień temu jakiś facet dostał ataku epilepsji i na swoje nieszczęście też spadł.
          To już czwarte nieszczęście w ZT. ;/
        • vickylove Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:34
          cisco1800 napisał(a):

> Tak złote tarasy. Niby wiem że zginąć można wszędzie, ale jakoś tak... Straciła
          > m poczucie bezpieczeństwa. Swoją drogą zastanawiające co kieruje samobójcami do
          > wyboru takiego a nie innego miejsca. Impuls, czy długo planowana decyzja

jeszcze jeden hardkorowy przypadek mi sie przypomnial.na osiedlu gdzie mieszkaja moi rodzice,z 8 pietrowego budynku skoczyla mloda dziewczyna.Doslownie o wlos ominela kobiete spacerujaca z psem,ta kobieta uslyszala huk i obrocila sie -zobaczyla wiadomo co.ponoc byla w takim szoku ze nie mogla mowic,ja sie dziwie ze w ogole stala -ja bym juz piec razy zemdlala po takiej akcji.

• primula.alpicola Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:06
      Czyste squrwysyństwo, mogła kogoś zabić.
      • cisco1800 Re: Śmierć w CH 02.11.21, 22:20
        Dokładnie. Brakowało naprawdę niewiele
    • morekac Re: Śmierć w CH 03.11.21, 06:57
      To drugi nieboszczyk w ZT w ciągu tygodnia.
      • waleria_s Re: Śmierć w CH 03.11.21, 08:09
        Wczoraj zginęła też 13-latka w Szczecinie, CH Galaxy. Prawdopodobnie samobójstwo.
        • asia.sthm Re: Śmierć w CH 03.11.21, 10:38
          Moze wreszcie zabezpiecza te wszystkie schody i porecze.
          • waleria_s Re: Śmierć w CH 03.11.21, 13:37
            W przypadku tej nastolatki nie chodziło o wypadnięcie w samym CH. To się stało na parkingu w Galaxy.
        • cisco1800 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 11:20
          straszne to co sie dzieje
    • kryzys_wieku_sredniego [...] 03.11.21, 13:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tairo Re: Śmierć w CH 03.11.21, 14:08
        Tak, do siedmiu pokoleń w obie strony wymorduj, co sobie będziesz żałować.

Co rodzina zawiniła niby?
        • marzeka11 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 15:05
          A tu wypadek z wczoraj, ze Szczecina- 13-latka w CH, wychodzi na to, że to samobójstwo sad
          www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-11-03/tragedia-w-centrum-handlowym-w-szczecinie-nie-zyje-13-latka/?ref=aside_najnowsze
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Śmierć w CH 03.11.21, 16:44
          A co twoje dziecko?
    • celandine Re: Śmierć w CH 03.11.21, 15:08
      Ten wątek totalnie mnie przeraził
      • eliszka25 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 15:49
        Mnie też ☹️
    • stasi1 Re: Śmierć w CH 03.11.21, 17:54
      W ZT nie można wypaść z 4 piętra bo są tylko 3. Z czwartego, nie dostępnego dla klientów spada się tylko o jedno piętro.
    • magazynka Re: Śmierć w CH 03.11.21, 18:58
      Dziś dowiedziałam się od pracownicy Galaxy, że to była 13-letnia dziewczynka. Skoczyła wczoraj w Szczecinie z najwyższego parkingu na dachu.
    • znowu.to.samo Re: Śmierć w CH 03.11.21, 20:21
      Nie ma czemu sie dziwic w dzisiejszych czasach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka