januszekxxl 25.11.21, 14:25 Jest tyle głupich wątków, że postanowiłem założyć mądry. Proszę się tu wypowiadać na wszelkie tematy, ale tylko mądrze. Jeśli ktoś potrafi, to może się wypowiedzieć bardzo mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:32 Na forum plotkarskim sami mędrcy siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:47 heniek.8 napisał: > Na forum plotkarskim sami mędrcy siedzą Kurcze gdzie? Daj linka do tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:49 Tutaj jeszcze się nie zorientowałeś gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:52 heniek.8 napisał: > Tutaj jeszcze się nie zorientowałeś gdzie jesteś? Wiem gdzie jestem. Dlatego jeszcze tu jestem. Ematki są mądre. Tylko szkoda że nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Mądry wątek 25.11.21, 15:07 januszekxxl napisał: >. Tylko szkoda że nie wszystkie. fajnie by było gdyby zaczęły coś pisać Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Mądry wątek 25.11.21, 15:52 heniek.8 napisał: > fajnie by było gdyby zaczęły coś pisać Już zaczęły, ale te głupie i moderacja skasowała ich wpisy. A przecież prosiłem żeby pisać mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:46 Ja mam mądre pytanie: Jak czuje się osoba, która nie cieszy się sympatią otoczenia? Dlaczego taka osoba narzuca swoją obecność innym? Była już we wszystkich miejscach, wykopano ją stamtąd i tu szuka przyjaciół? Co się stało w życiu tej osoby, że pomiatają nią od lewa do prawa, a ona dalej siedzi i tworzy sobie sztuczny świat? To jakieś zjawisko w psychologii jest? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Mądry wątek 25.11.21, 14:50 kokokoko_euro_spoko napisał(a): > Ja mam mądre pytanie: > Jak czuje się osoba, która nie cieszy się sympatią otoczenia? Dlaczego taka oso > ba narzuca swoją obecność innym? Była już we wszystkich miejscach, wykopano ją > stamtąd i tu szuka przyjaciół? Co się stało w życiu tej osoby, że pomiatają nią > od lewa do prawa, a ona dalej siedzi i tworzy sobie sztuczny świat? Pewnie źle się czuje. Piszezs o sobie? >To jakieś zjawisko w psychologii jest? To stare zjawisko w psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś