Dodaj do ulubionych

Perfumowo - pomocy potrzebuję

02.12.21, 08:12
Szukam perfum dla fanki CERRUTI 1881. Nie umiem znaleźć. Kupowałam tanie, kupowałam drogie i cały czas czułam się jak w przebraniu. Zwykle były to zapachy kupowane pod wpływem impulsu/inspiracja, bo na kimś mi się podobały/prezenty.
Odnajduję się jeszcze w zapachach Bottega Veneta i Jimmy CHOO. Kiedyś podobał mi się J'Adore, choć chyba nie wszystkie nuty, bo tuż po psiknięciu mnie drażnił, ale na skórze mi się podobał.
Dziewczyny, wiecie wszystko, dlatego pięknie proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczna.
Dodam tylko, że dostałam ostatnio w prezencie od koleżanki Bacause it's you Armaniego. I nie, po stokroć nie.
Uwielbiam piękne zapachy, oddalają ode mnie depresyjne nastroje. Potrzebuję na zimę. Jutro jadę na onkologię, na szczęście tylko rutynowa wizyta, w drodze powrotnej obiecałam sobie nagrodę w postaci perfum.
Liczę na wasze przenikliwe nosywink Dobrego dnia dla wszystkich!
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 09:49
      Fragrantica podpowiada: Sunset Flowers Motale, Balenciaga Skin, 5th Avenue After Five Arden, Eauo de Dali, Fleur de Narcisse Chloe.
    • ardiss1 Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 09:51
      a Miracle, Lancome? moja kolezanka uwielbia i Cerutti i Miracle własnie. Moze Tobie podejdą też.
      Trzymam kciuki za wizytę!
      • cud_bogini_w_bikini Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 10:32
        Wizyta kurtuazyjnawink, ale dziękujęsmile
    • primula.alpicola Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 10:11
      A dlaczego po prostu nie kupisz tych Cerruti 1881?
      • cud_bogini_w_bikini Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 10:30
        Mam i aktualnie używam. Chciałam lekkiej odmianysmile
        • primula.alpicola Re: Perfumowo - pomocy potrzebuję 02.12.21, 10:39
          Aa, ok🙂

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka