Dodaj do ulubionych

Z cyklu: gdzie znaleźć

15.12.21, 14:08
1. Koc z kapturem, żeby był duży i mięciutki, utrudnienie: stacjonarnie, muszę go pomacać
2. Mydło, które ma lekko chropowatą strukturę i zapach lawendy, ale nie taki syntetyczny jak zwykle mają mydła. Takie cudo mają w AC Hotel, oczywiście im ukradłam, ale się kończy. Kocham to mydło, a jeżdżenie nawet na 1 noc (300zl) żeby zajumać 2 mydełka po 30g wydaje mi się być nieekonomiczne smile
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 14:15
      Pod Kaliszem, w takiej małej mieścinie, nie pamiętam nazwy, ale taki wiesz, sklep z kocami był, przy rynku.
      A mydło, to chyba w PSS Społem, na Bugaju. Chyba widziałam, pachniało lawendą.
      Nie ma za co.

🤣🤣🤣
      • bylam.stara.mostowiakowa Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 15:26
        Haha, celnie.
    • sophia.87 Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 15:07
      Lubiłam mydlo lawendowe Cztery szpaki.
      Jeśli jednak najbardziej pasuje Ci hotelowe to po prostu zapytaj skąd je zamawiają
    • mama-ola Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 15:10
      > muszę go pomacać
      W mieście, w którym mieszkasz.

> Mydło, które ma
      Zamów wszystkie lawendowe np. z allegro, przetestuj i wybierz.
      • wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 16:12
        Serio, nie można bez złośliwości? Masa wątków tu była z takimi pytaniami i jakoś ematki nie kazały kupować wszystkich produktów świata z danej kategorii.
    • wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 16:08
      Dżizas, przepraszam. Sklep stacjonarny w mieście domyślnym, czyli w Warszawie smile
      • wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Z cyklu: gdzie znaleźć 15.12.21, 16:15
        Poza tym: sieciówki są wszędzie, może pojawił się taki koc w home&you, Lidlu, czy czymś i widziałyście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka