princesswhitewolf 27.12.21, 11:49 Ogladal ktos? Jak wrazenia? Rosamunda jest swietna aktorka i pasuje do roli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 11:56 Oglądamy, podoba mi się. Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki. Scenografia - pejzaże spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 11:59 princesswhitewolf napisała: > Ogladal ktos? Ja nie. Rosamunda jest swietna aktorka i pasuje do roli Całkiem możliwe, ale ja nie znam baby. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 12:03 Obejrzałam dwa pierwsze odcinki i podoba mi się średnio. Właściwie sama nie wiem dlaczego, pewnie stąd, że miałam co innego w głowie czytając książki. W związku z tym będę oglądać dalej bo książki bardzo lubię. 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 01:15 ksizka tez startowala powoli a potem sie rozkrecalo Odpowiedz Link Zgłoś
anvalley Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 12:07 Oglądam i bardzo mi się podoba. Nie czytałam książek i z tego, co widzę to lepiej bo krytyka głównie spada na serial z powodu niezgodności z książką. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 12:53 Pewnie z tej przyczyny mnie się nie podobał żaden Wiedźmin Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 13:00 Rosamunda jest dobrą aktorką, ale niestety starzeje się paskudnie (kiedyś była najpiękniejszą kobietą świata, chlip). Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 13:23 kazdy sie starzeje Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 15:16 dr.amy.farrah.fowler napisał(a): > Rosamunda jest dobrą aktorką, ale niestety starzeje się paskudnie (kiedyś była > najpiękniejszą kobietą świata, chlip). Nie uważam, żeby się starzała paskudnie. Tu ją bardzo postarzają ciemne włosy. Mnie w tym serialu bardziej niż uroda Rosamund fascynuje przedziwna twarz Kate Fleetwood Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 13:10 Ogladam. Sama nie wiem... wszyscy bohaterowie wydają mi się za starzy, może coś pokręcilam I faktycznie się zgadza z książką. Krajobrazy piękne. Efekty wizualne średnie. Niby takie popłuczyny po GOT trochę. Nic nie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 14:52 przeciez to 20 latki tych 5cioro Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 22:43 Ale w książce nie byli 20-latkami. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 01:10 Nie? To ilu latkow poszukiwano w ksiazce? rand ma 19 i pol lat w scenariuszu Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 23:04 Nigdy jakoś nie mogłam wciągnąć się w te cegły. 13 tomów i wąchanie bułki przez bibułkę. Chce dać, a nie może Niby klasyka, dla mnie drewno.Serial odpuściłam po trzecim odcinku. Kolejne bezpłciowe fantasy. To już drugi sezon Wiedźmina, mimo braków, zupełnie inna liga. Czekam na przyszłoroczny serial wg Tolkiena. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 23:19 Rozamunda ładna - podobnie jak Juliet Rylance - ale nie lubię fantastyki Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 23:39 Urzekła mnie twoja historia, Szymek. Napisaleś, aby przypomnieć o sobie? Jak tam mieszkanie na Podolanach? Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 27.12.21, 23:53 szybko się oddal Marek Rainer z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:00 Mieszkanie na Podolanach nie cieszy się powodzeniem, Szymuś? Ten tydzień na nocnej zmamnie w strużufffce? Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:05 Spod laski marszałkowskiej wypadł Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:08 Szymum, robisz na kolejnego bana? Ile Murzynak zatwerkujesz? A tak w ogóle co ci daje sypanie nazwiskami na forum? Ja znam twoje i adres twój, chcesz mocnego zaorania? Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:20 Marek dlaczego piszesz w sąsiednim wątku, że masz męża? Co na to podkarpaccy sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:26 Podkarpaccy sąsiedzi? Z Krosna? Przemyśla? Ustrzyk? Doprecyzuj, Szymuś. Ryki górą I kup sobie wreszcie tę zmywarkę. 2 żony i 6 dzieci to kupa naczyń jak na 50 m2 Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 00:27 z Rzeszowa stary głąbie! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 01:13 Adminki! <Tuba> Uprzejmie prosze cos z tym zrobic bo sie chlopaki poklocily i nazwiskami rzucaja. Watek mi popsuli wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Kolo Czasu/ The Wheel of Time 28.12.21, 09:03 Pejzaże ładne, ale trochę nudne to... Odpowiedz Link Zgłoś