Dodaj do ulubionych

dieta Lewandowskiej

05.01.22, 22:43
Właśnie kupilam na jakiejś promce. mam do zrzucenia fafdziesiat kg. Jakieś rady? Czy ktoras z Was moze korzystała? Dopiero pierwszy dzień i już widzę, ze na pewno trzeba listę zakupów robić na kompie a potem drukować.
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: dieta Lewandowskiej 05.01.22, 23:22
      Wyrzuciłaś piniondze w błoto. Lewandowska nie skonczyła studiów w tym kierunku tylko jakiś bidakursik.
      • milva24 Re: dieta Lewandowskiej 05.01.22, 23:57
        A ona sama własnymi ręcyma te diety pisze? Bo coś mi się nie wydaje.
        • korag100 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 00:05
          Para w restauracji pyta kelnera.
          - Co może nam Pan zaproponować bez glutenu, laktozy, tłuszczu i cukru?
          - Serwetki albo taksówkę
      • zuzanna_a Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 01:07
        Glupi argument.
        Lewandowski konczyl AWF majac takie umiejwtnosci ze moglby ich tam uczyc.
        Steve Jobs i Bill Gates ledwie skonczyli szkole srednią.
        Jak ktos w czyms siedzi pol zycia bedzie w tym lepszy niz ktos po studiach.
        • taniarada Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 05:29
          Dieta nie jest zła .Ale raczej dla osób samotnych i zdrowych.
        • dr.amy.farrah.fowler Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 09:18
          >Steve Jobs i Bill Gates ledwie skonczyli szkole srednią.

Jedno i drugie nieprawda.
        • marta.graca Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 10:29
          Co ma gra w piłkę do wiedzy uniwersyteckiej?
        • sundace46 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:10
          zuzanna_a napisała:

> Glupi argument.
          > Lewandowski konczyl AWF majac takie umiejwtnosci ze moglby ich tam uczyc.
          > Steve Jobs i Bill Gates ledwie skonczyli szkole srednią.
          > Jak ktos w czyms siedzi pol zycia bedzie w tym lepszy niz ktos po studiach.

Głupie argumenty i nieprawdziwe to są Twoje. Doedukuj się i nie wypisuj bzdur.
        • koraleznasturcji Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:48
          zuzanna_a napisała:

> Glupi argument.
          > Lewandowski konczyl AWF majac takie umiejwtnosci ze moglby ich tam uczyc.

AWF to nie jest wf dla zaawansowanych. Nie wykłada się tam przedmiotów takich jak "strzelanie dużej liczby goli" czy "zabieranie przeciwnikowi piłki tak, żeby było skutecznie, ale żeby się sędzia nie przychrzaniał" big_grin

Więc tak, nawet Lewandowski, żeby otrzymać tytuł zawodowy, powinien był się uczyć, także od ludzi, którzy nigdy w życiu nie trafili piłką do bramki.
          • rexona_sport Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 18:18
            😂😂😂piękny wpis. O dziedziczeniu pieniędzy i układów przez miliarderów tez nie uczą na uniwersytetach, albo się urodziło w takiej rodzinie albo miało się mniej szczęścia
        • hrabina_niczyja Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:49
          Jak prześledziłam związek Lewandowskich to mi wyszło, że im lepiej Lewy kopał piłkę tym Anka lepiej wyglądała 😀 I tyle w temacie jej diet 😀
    • gorzka.gorycz Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 10:26
      Jeśli to jest dieta tak samo rzetelna jak stwierdzenie, że w gęsim smalcu jest dużo białka albo że osoby z cukrzycą nie powinny słodzić cukrem tylko miodem, to trzymaj się od niej z daleka.
      • daniela34 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:19
        gorzka.gorycz napisała:

> osoby z cukrzycą nie powinny słodzić cukrem tylko miodem

Naprawdę tak powiedziała???
        • 35wcieniu Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:35
          W zasadzie nie. Powiedziała że miodem cukrzycę mozna leczyć big_grin bo zawiera cukry redukujące big_grin
          A za wypowiedzi o smalcu była już chyba że dwa razy nominowana do biologicznej bzdury roku. Nie pamiętam czy wygrała ale była wysoko.
        • primula.alpicola Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:54
          Nawet nominację dostałabig_grin
          www.plotek.pl/plotek/7,154063,25615333,anna-lewandowska-nominowana-do-biologicznej-bzdury-roku-to.html

N/t Gdybym miała "fafdziesiąt" kilogramów do zrzucenia, to poszłabym do lekarza i dietetyka, a nie do celebrytki o wątpliwej wiedzy.
          • taniarada Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 13:15
            Kto ją wspomaga w tych głupotach .Ma jakiś sztab ludzi.
    • 35wcieniu Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:36
      Coś tam stracisz. Kasę głównie.
    • przy.kosci80 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:37
      Jak można dawać zarabiać takiej prostaczce…
      • alessa28 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:51
        przy.kosci80 napisała:

> Jak można dawać zarabiać takiej prostaczce…

No potem "Bajan" buja się po hotelach 17 tysi za dobę a jej mąż, dzięki debilom kibolom, kupuje zegarki za milion.
        Najśmieszniejsze jest to że na ich luksusy zrzucają się biedacy, taki kibol którego stać na parę piw ale bilety, gadżety sponsoruje albo zapatrzone w Anie panny które myślą że followaniem albo batonikiem kupią dostęp do podobnego życia
        W sumie lubię cwaniakow którzy potrafią wykorzystać koniunkturę, brawo Lewi 😂
    • iziula11 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 11:47
      Pamiętaj, że jej praca to treningi. Ona trenuje codziennie tak jak ty codziennie chodzisz do pracy.
      Nie wiem czy jej dieta jest dopasowana do osoby normalnie pracującej czy trenerski fitness. Oceń to sama i jak coś weź poprawkę pod siebie.
    • ms.piggy Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:01
      aaaaaaaaaaaaaaaaaa......serio? lewandowska pisze diety??
      owszem słyszałam,że sprzedaje jakieś klopsiki mocy, ale nie, że całe diety...i ktos kto kupuje big_grin big_grin big_grin

uprzejmnie przypominam, że lewa zdobyła w 2017 r podium za biologiczną bzdurę roku, za pierolenie o gęsim smalcu

endżoj z jej dietą big_grin big_grin
      • antykaa Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 18:23
        Po dwoch dniach melduje, ze dania sa smaczne. Zwaze sie za jakis czas smile Ja duzo wiem o zywnosci i zywieniu, ale nie mam juz pomyslow na przepisy, gubi mnie rutyna. 88 zl za 3 m-ce to nie majatek. Przezyje. Dziwi mnie tylko to, ze wiele dan ma w sobie maslo, a nie np. olej rzepakowy.
    • zielonakonwalia90 Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:21
      A nie lepiej poszukać kogoś kto jest dietetykiem albo lekarzem? Co innego schudnąć 5 kg, wiadomo, trzeba jeść trochę mniej i więcej poćwiczyć ale osoby, które ważą 20 czy 30 kg za dużo są po prostu chore i mają problemy ze zdrowiem oraz z pewnością popełniają wiele błędów dietetycznych. Tu trzeba iść po pomoc do specjalisty.
    • tt-tka Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:29
      antykaa napisał(a):

> Właśnie kupilam na jakiejś promce. mam do zrzucenia fafdziesiat kg. Jakieś rady
      > ?

Tylko jedna rada, za to bardzo dobra - po diete idz do dietetyka, ktory ci ja ustawi stosownie do twoich potrzeb i wyrunkow. Nie korzystaj z masowki robionej przez niefachowca nastawionego wylacznie na zbijanie szmalu i kompletnie nieodpowiedzialnego.
      • zurekgirl Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 18:32
        Ja bym dodala, ze do dobrego dietetyka, takiego ktory spojrzy na przyczyny otylosci, calosciowo na zdrowie, chetnie na badania krwi, brane leki, styl zycia i faktyczne mozliwosci pacjenta, jego potrzeby i checi, a dopiero potem ustali diete. Dla mnie glowne zadanie dietetyka to wyedukowanie pacjenta, dlaczego pewnych rzeczy ma unikac, co z czym laczyc...i zajelo mi dlugo, zeby na takiego trafic. Odchudzanie sie z ksiazka "dla kazdego" z gory skazuje na porazke.
    • kocynder Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 12:58
      Jedynym realnym sukcesem Lewandowskiej jest wyjście za mąż za znanego piłkarza. Realnie poza tym głupia, pusta panienka, kończąca jakieś tam kursiki (na marginesie - tez ukończyłam kurs dietetyki, trzymiesięczny, korespondencyjny - kupisz ode mnie dietę?) i umiejąca się sprzedać. Wywaliłaś kasę za okno dla przyjemności patrzenia jak leci...
    • lilia.z.doliny Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 16:12
      Prxedwczoraj kolezanka mi wyslala swoje zdjecie po tej diecie. Tzn ona korzystala nawet z rad kolezanki ktora wykupila diete. Podeszla serio, w 4 mce dwadziescia kg w dol. Wyglada oblednie, podla!
    • angazetka Re: dieta Lewandowskiej 06.01.22, 18:15
      Rada na przyszłość: najpierw trochę poczytaj, potem kupuj.
      Widziałam książkę kucharską Lewandowskiej. Nie kupiłabym od niej diety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka