krwawy.lolo Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczystości? 08.01.22, 18:31 Nikt poza mną nie widzi w tym nowobogackiego wyrzucania kasy na bezsensowną celebrę? Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 18:39 A co mnie obchodzi czyjeś wydawanie kasy na coś, na co ma ochotę wydać? To samo co o panieńskim i kawalerskim mogę powiedzieć o uroczystych ślubach cywilnych i nie, weselach i innych tego typu okazjach towarzyskich. Dla mnie to też bezsensowna mordęga za górę forsy, gorsza od orki za pługiem. Ale zakładam, że ludzie są różni i lubią różne rzeczy. Oraz na różne rzeczy wydawać forsę. Czy kasą szastają w sposób nowobogacki, czy w stylu " stare pieniądze" - ich kasa, ich rozrywka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 18:52 A mnie denerwuje, tak zupełnie bezinteresownie, wymyślanie (ewentualnie wynaturzanie istniejących) kolejnych rytuałów. I co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 19:03 Najpierw było, że czy kogoś poza tobą denerwuje. Na co ja, że mnie nie, dopóki nie muszę brać w tym udziału : D To teraz ja mam ci coś zrobić, że ciebie denerwuje, a mnie nie? Dobra! Zrobię ci akt strzelisty! " Bogowie każdej celebry, ześlijcie na lolo łaskę naprawdę niezłego wdupiemania!" : D Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 22:24 Ale ten rytuał to jest chyba już trochę przebrzmiały (wieczory kawalerskie w typie Kac Vegas, chippendalesi dla dziewczyn etc.), kojarzy mi się to mocno z czasami sprzed kilkunastu lat, wtedy była taka moda. Teraz to takie trochę obciachowe raczej. Chyba możesz się nie denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 19:11 No ale co? jak ktos chce, to niech robi. dla mnie takie wyrzucanie kasy i bezsens to tatuaze... no nie podoba mi się to, ale co mnie obchodzi jak ktos chce wydac swoje pieniądze, niech się bawi, yolo xd 😂 Punkt widzenia zależy od pkt siedzenia, wesela na 500 osób, to dla jednego kredyt a dla drugiego pierdnięcie. Kredytu bym nie brała, ale gdybym miała kase... tylko skąd ja wezmę 500 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelerege Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 19:12 Żeby Ci było lepiej, to dodam, że na wesele zostało zaproszonych 450 osób 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 20:13 Jezusie. Umarłabym (na miejscu panny młodej). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Serio? eMatkę oburza jedynie aspekt nieczysto 08.01.22, 19:43 W "Pulp Fiction" Vincent mówi do Julesa, że dla samej zasady powinien zastrzelić Pumpkina. (Scena w barze) Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Klub go-go 08.01.22, 18:50 Niech idzie i bawi się dobrze. Nie oceniam samego pomysłu - dla mnie wiocha, ale rozumiem, że mój facet miałby być gosciem na czyimś wieczorze.... Gdyby sam chciał taki wieczór, to bym się zastanawiała gdzie się podział jego gust. Nigdy, w żadnym zwiazku nie zabraniałam facetom chodzic tam, gdzie mieli ochotę isc i widywać się z tymi, z którymi mieli ochotę się zobaczyć. Ale ja nie wierzę w wieloletnia wiernośc i możliwość spędzenia z 1 i tą samą osobą życia od powiedzenia tak do śmierci. Dlatego nie powiedzialam tak. A nawet jak powiem, to nadal... go on, baw się dobrze, nie pij za duzo i pilnuj portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelerege Re: Klub go-go 08.01.22, 19:15 Taka filozofia jest mi najbliższa. Właśnie o ten "gust" i pewien zawód chodzi. Chyba po prostu nie spodziewałam się, że partner z taką ochotą będzie o tym mówił. Moje zdanie oczywiście zna, tyle. Nie zabraniam, ale niesmak pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Klub go-go 08.01.22, 19:22 No ale wiesz.... każdy ma takie rzeczy, których skrycie chce ale się nie przyzna,może to właśnie to? 😎 Wiocha, nie wiocha, raz się żyje.... Jak będzie slabo, to przecież więcej nie pójdzie i temat się więcej nie pojawi, gorzej, jak mu się spodoba.... 💩 Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelerege Re: Klub go-go 08.01.22, 19:29 Pewnie, że każdy, mam i ja😀 On już był/bywał kiedyś za małolata, także to nie ciekawość żółtodzioba😏 Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Klub go-go 08.01.22, 19:31 o cholera.... to niedobrz, niedobrz.... 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Klub go-go 08.01.22, 19:40 Mnie by się ten pomysł bardzo nie podobał, uważam go za obleśny a ponieważ mój mąż o tym wie, to liczę, że nie pójdzie (inna rzecz, że to raczej nie jest zabawa w jego stylu, ale załóżmy że coś by mu się odmieniło). Przy czym ja niczego nie zabraniam, jesteśmy wolnymi ludźmi, więc wie też, że ma prawo robić co chce Generalnie też trzymamy się zasady nie rób drugiemu co tobie niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Klub go-go 08.01.22, 21:08 Nie mam problemu z jakimis paniami. Bardziej obawialabym sie ze go okradną albo ktos mu zrobi jakies zdjecie i je potem wykorzysta. Ogolnie kiepski pomysl. Rozrywka dosc niskich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Klub go-go 08.01.22, 23:15 Niesmak. Z różnych powodów, ale ten prozaiczny, tj. przewalenie grubej kasy na gapienie się na cycki, jest dla mnie wyjątkowo dobitny. Odpowiedz Link Zgłoś
lu_na_be Re: Klub go-go 24.04.23, 09:45 Niesmak. Gdyby mój partner chciał iść do takiego miejsca, to raczej bym się zastanowiła, czy to partner dla mnie. Nie ze względu na to, że mu nie ufam, tylko właśnie na ten "poziom". Bycie z facetem, dla którego rozrywką/potrzebą jest oglądanie wyginających się lasek??? No nie. Na szczęście nie spotykam zbyt często takich mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Klub go-go 24.04.23, 10:25 Tam dosypują pigułki gwałtu i okradają takich naiwnych kolesi Odpowiedz Link Zgłoś