16.01.22, 09:32
Korzystałyście z takich usług typu, wypełniasz formularz, dostajesz kod na zamowiony lek?
Potrzebuje lek. Wizytę u specjalisty mam w lutym. Rodzinna nie chce już przepisać bo nie ma odnotowanego w karcie.
Trochę się boję zamawiać z takiego miejsca, jednak trzeba tam pesel podać i jestem trochę w kropce.
Obserwuj wątek
    • karotka_plus Re: E-recepty 16.01.22, 10:08
      A nie lepiej zadzwonić do poradni gdzie specjalista przyjmuje i poprosić w rejestracji o receptę na lek? I przy wizycie w lutym poprosić o zaświadczenie do rodzinnego by ten wypisywał leki? Zamiast bawić się w jakieś coś, czego sama nie jesteś pewna?
      • kasiaabing Re: E-recepty 16.01.22, 10:20
        Próbowałam. W rejestracji powiedziano mi, że ta lekarka nie wydaje recept bez wizyty.
        Oczywiście, że w lutym, na wizycie poproszę o zaświadczenie do rodzinnego ale jest styczeń i kończy mi się lek.
    • 35wcieniu Re: E-recepty 16.01.22, 10:42
      Tak. Nie wiem czego tu się bać, receptę realizujesz w dowolnej aptece.
      • kasiaabing Re: E-recepty 16.01.22, 10:51
        Trochę mam opory żeby podać dane obcej firmie z Internetu. Może niesłusznie?
        • 35wcieniu Re: E-recepty 16.01.22, 11:10
          Nie wiem, ja podałam wiele razy. Wątpię żeby ktokolwiek dostał kredyt na podstawie mojego peselu wyłącznie, no ale jak się boisz to przecież możesz po prostu skorzystać z telewizyty u jakiegokolwiek prywatnego lekarza z portalu znanylekarz czy innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka