terazzza_z_cenzurogradu 18.01.22, 11:00 Nie macie wrażenia, że ta nazwa to obecnie ponury żart? Przecież to się powinno nazywać "Australian Vaxed"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: Australian Open... 18.01.22, 11:09 Ponury żart to jest to, ze rząd australijski oficjalnie mowi, ze Novaka wycofali, ze względu na "szerzenie ideologii". za takie cos- trybynał w Hadze powienien być. naprawde, mogli tego nie mowić...ale moze lepiej, przynajmniej wiadomo, ze tam nie wolno jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Australian Open... 18.01.22, 11:17 i tak by cię nie wpuścili wiec może to i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Australian Open... 18.01.22, 11:18 babsee napisała: > Ponury żart to jest to, ze rząd australijski oficjalnie mowi, ze Novaka wycofal > i, ze względu na "szerzenie ideologii" Oł rili? Rzucisz jakiś cytacik? Odpowiedz Link Zgłoś
terazzza_z_cenzurogradu Re: Australian Open... 18.01.22, 11:24 araceli napisała: > babsee napisała: > > Ponury żart to jest to, ze rząd australijski oficjalnie mowi, ze Novaka w > ycofal > > i, ze względu na "szerzenie ideologii" > > Oł rili? Rzucisz jakiś cytacik? Może być cały artykuł!? Myślozbrodnia coraz bliżej: "Tenisista rzecz jasna ponosi konsekwencje własnych decyzji i poglądów, które są nie do zaakceptowania w świecie walczącym z pandemią" wyborcza.pl/7,154903,27981077,novak-djokovic-jest-antyszczepionkowcem-ale-chaos-kompromituje.html Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Australian Open... 18.01.22, 11:29 terazzza_z_cenzurogradu napisała: > Może być cały artykuł!? Gdzie tu jest o "szerzeniu ideologii"? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Australian Open... 18.01.22, 11:29 "Dziennik "The Age" podaje, że władze Australii zupełnie zmieniły taktykę przed niedzielną rozprawą. Rząd Scotta Morrisona ma tłumaczyć przed sądem cofnięcie wizy Djokoviciowi nie błędami w jego dokumentacji, a potencjalnym niebezpieczeństwem, jakie może wynikać ze wzmocnienia ideologii antyszczepionkowej, na co ma mieć wpływ obecność Serba w Australii. - Minister imigracji Alex Hawke przyznał, że niezaszczepiony Novak Djoković wjechał do Australii z ważnym zwolnieniem medycznym i stwarza niskie ryzyko zarażenia wirusem podczas pobytu w kraju i przekazania go innym osobom - informuje "The Age". Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Australian Open... 18.01.22, 11:30 Gdzie jest cytat na to o czym pisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Australian Open... 18.01.22, 11:13 Żałuję, że ja się nie zgłosiłam...skoro open Odpowiedz Link Zgłoś
terazzza_z_cenzurogradu Re: Australian Open... 18.01.22, 11:18 chococaffe napisała: > Żałuję, że ja się nie zgłosiłam...skoro open Taka właśnie przyświecała kiedyś idea "open", że każdy, teoretycznie, mógł... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Australian Open... 18.01.22, 11:20 terazzza_z_cenzurogradu napisała: > Taka właśnie przyświecała kiedyś idea "open", że każdy, teoretycznie, mógł... KAŻDY? Na dopingu też mógł? Odpowiedz Link Zgłoś