Dodaj do ulubionych

Znajomi z Facebooka

18.01.22, 12:15
Trzymacie wśród znajomych osoby, do których pisaliście ale wam nie odpisali? Mam dwie koleżanki, z którymi się dość regularnie widywałam. Do pierwszej napisałam latem 2019, do drugiej teraz jesienią. Żadna nie odpisała, wiadomości odczytane.
Obserwuj wątek
    • kolteta Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 12:42
      Wywalam. Nie mam w znajomych ludzi, z którymi nie utrzymuje kontaktu.
    • pingus Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 13:19
      Kiedyś bym wywaliła, a teraz już nie. Nie pisz do nich ale na liście z twarzami możesz mieć, nigdy nie wiesz co się stanie w przyszłości, może któraś zachoruje będzie potrzebowała pomocy, fajnie wtedy nawet symbolicznie wesprzeć zbiórkę, mimo wszystko...
      • georgia.guidestones Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 16:23
        pingus napisała:

> Kiedyś bym wywaliła, a teraz już nie. Nie pisz do nich ale na liście z twarzami
        > możesz mieć, nigdy nie wiesz co się stanie w przyszłości, może któraś zachoruj
        > e będzie potrzebowała pomocy, fajnie wtedy nawet symbolicznie wesprzeć zbiórkę,
        > mimo wszystko...
        😅😆pod warunkiem, że algorytm fb wyswietli ci w powiadomieniach, ze jakas kolezanka, ktorej profilu nie klikalas od gazyliarda lat, ani nie wchodzilas z nia w zadne interakcje, udostepnila u siebie zbiorke. to tak nie działa. prawdopodobienstwo zerowe.
        • daniela34 Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 16:36
          Zaprawdę, zaprawdę, powiadam ci (a raczej nie ci a pingus)- osoby organizujące zbiórkę magicznie zawsze znajdują swoich dawnych znajomych na Fb. Oraz jeżeli jesteś przedstawicielem niektórych zawodów dawni znajomi błyskawicznie cię odnajdą. Można zatem spokojnie wywalać, nie obawiając się, że w razie zbiórki na leczenie nie będzie można wspomóc swoim wdowim groszem dawnego znajomego.
          • iwoniaw Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 18:21
            daniela34 napisała:

> Zaprawdę, zaprawdę, powiadam ci (a raczej nie ci a pingus)- osoby organizujące
            > zbiórkę magicznie zawsze znajdują swoich dawnych znajomych na Fb. Oraz jeżeli j
            > esteś przedstawicielem niektórych zawodów dawni znajomi błyskawicznie cię odnaj
            > dą. Można zatem spokojnie wywalać, nie obawiając się, że w razie zbiórki na lec
            > zenie nie będzie można wspomóc swoim wdowim groszem dawnego znajomego.

Jest to szczera prawda, tak ten algorytm właśnie działa - kto jak kto, ale ci, którzy mają do ciebie interes, znajdą cię wszędzie. Nie muszą prowadzić zbiórki ani nawet potrzebować darmowej konsultacji, wystarczy MLM big_grin
            • daniela34 Re: Znajomi z Facebooka 18.01.22, 18:24
              😃😃😃

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka