Dodaj do ulubionych

Strony z jadłospisami

27.01.22, 09:08
Ja w kółko mam te same problemy, nie wyrabiam z posiłkami iw efekcie jem makaron z pesto. Już kilogram do góry... Nie ma chyba innego wyjścia niż planowanie. Czy są jakieś strony z gotowymi propozycjami na dzień? Wiem, że w kółko zgadzam ten sam problem, ale wiecie jak to jest, żeby się z czymś rozprawić trzeba czasu...
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:18
      Ja podpatruje catering dietetyczny z mojego miasta
      Szczególnie dietę 1500 kcal
      Bo ma takiej siedzę wink
      Oni publikują jadłospisy
      Połowa dań to nieporozumienie, ale część inspiruje
      Ale słucham rad dietetyków i sama komponuje również
      Dr Bartek na jutubach mój guru
      U mnie leci w dół, a głodna nie chodzę
      No i fitatu - pięknie daje obraz,.jeśli sumiennie je prowadzisz
      • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:22
        Dzięki!!! Czyli zrobię tak że poprzeglądam strony cateringowe, około 1800 kcal, tyle bym chciała, a w wolnej chwili posłucham tego gostka.💐
        • kotejka Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:27
          Tak, znajdź kilka obserwuj FB, często wrzucają zdjęcia
          Zazwyczaj są tanie i nieskomplikowane, bo muszą zarobić wink
          Ale.maja cudaczne nazwy 😁
          • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:35
            Ok. Jeśli masz coś godnego polecenia, niezależnie skąd to dawaj, jeśli masz tylko że swojego miasta i nie chcesz się ujawniać, to sama znajdę 🍀
            • kotejka Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:07
              jednego idealnego nie mam
              jak mowie, sama mam na tyle wiedzy i umiejetnosci, ze komponuje sama
              z luboscia przegladam i inspiruje sie smile
              primate.diet/malpie-menu?wickedsource=google&wickedid=Cj0KCQiAosmPBhCPARIsAHOen-P8EVDlEXGPkPWIpf5B4un2npjcKxEO86Rbk0G0Sg1QV58IO3Vf_xIaAlgJEALw_wcB&wickedid=576209935582&wv=3.1&wickedsource=google&wickedid=Cj0KCQiAosmPBhCPARIsAHOen-P8EVDlEXGPkPWIpf5B4un2npjcKxEO86Rbk0G0Sg1QV58IO3Vf_xIaAlgJEALw_wcB&wickedid=576209935582&wv=3.1&gclid=Cj0KCQiAosmPBhCPARIsAHOen-P8EVDlEXGPkPWIpf5B4un2npjcKxEO86Rbk0G0Sg1QV58IO3Vf_xIaAlgJEALw_wcB

heroes-diet.pl/Artykuly/dieta-1500-kcal
              patrę, co tam lewandowska serwuje naswoim kateringu wink

• memphis90 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:41
      Swoją drogą - czy qchenne inspiracje nie dawały kiedyś darmowych tygodniowych jadłospisów...? Czy któraś ematka testowala i może polecić?
      • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:52
        Tak??? Muszę zajrzeć
        • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:55
          Są dziękuję, fajne!
          • memphis90 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 10:40
            No ale teraz chyba są juz płatne, a jestem niemal pewna, że kiedyś były za free...
            • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 13:30
              Znalazłam bezpłatne i na oko fajne na ich stronie
      • inaccessible_rail Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 13:37
        Są też płatne. Bardzo fajne ale jednak dużo czasu zajmuje przygotowanie tego wszystkiego.
        Natomiast te bezpłatne są całkiem fajne i prostsze w przygotowaniu.
    • aurinko Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:51
      Na aplikacji IKP za darmo, jadłospis i przepisy. Możesz wpisać swój wzrost, wagę, choroby np cukrzyca, tarczyca itp i dostaniesz propozycje. Każdy posiłek można wymienić na inny w ramach tego samego zapotrzebowania.
      • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 09:55
        Też muszę zobaczyć, dziękuję
    • damartyn Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 11:28
      extereso napisała:

> Ja w kółko mam te same problemy, nie wyrabiam z posiłkami iw efekcie jem makaro
      > n z pesto. Już kilogram do góry... Nie ma chyba innego wyjścia niż planowanie.

Przeczytałam- nie ma chyba innego wyjscia niz polowanie
      i to może jest jakaś droga. Produkty białkowe. Oprócz polecanego tu doktora Bartka , słucham co mówią lekarze Bracia Rodzeń na YouTube . Zawsze można zrobić z tego kompilacje i wyciągnąć dla siebie co najlepsze.
    • chebellacosa92 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 12:07
      Jem jeden posiłek dziennie. W zupełności mi wystarcza.
      • magdallenac Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:00
        A ja jeden na tydzień. Nie rozumiem, jak można się tak opychać i jeść codziennie.😳
        • bi_scotti Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:35
          big_grin Juz, juz prawie odzwyczailismy konia od jedzenia ale, kurcze, zdechl tongue_out
          A na powaznie to ja tez jestem w stanie funkcjonowac spoko majac wylacznie jeden posilek dziennie ale to jest umiarkowany fun sad Lubie food! Wiec to, ze mi wystarcza jako fuel nie znaczy, ze mi wystarcza jako ... part of life smile Wreszcie nam znow otworza knajpy w poniedzialek - czekam juz jak na zbawienie - take out to jednak nie to samo, co sobie gdzies pojsc na lunch a potem na obiad - food is fun, honestly! Cheers.
    • chebellacosa92 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 12:08
      A zamiast makaronu zjedz jajecznicę.
      • extereso Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 13:31
        Tę jej na śniadanie a makaron jak wrócę z pracy.
    • argentea Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 13:36
      To może zamów sobie catering?
    • chebellacosa92 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 13:46
      Naprawdę nie trzeba wpychać w siebie pięciu - sześciu posiłków dziennie, uwierz. Wystarczy jeden, dwa ketogeniczne posiłki i czujesz się jak młoda bogini. I chudniesz. Do tego IF 16/8 i kilogramy lecą same. I cukier się normuje, głodu już nie czuć.
      • magdallenac Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:01
        Wy ketoludzie, jesteście jak sekta.
        • kasia.wilk9 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:25
          Nie sekta tylko to naturalny sposób odżywiania się człowieka ale ludzie tego nie są w stanie zrozumieć dopóki sami nie spróbują ja zaczęłam niedawno jeść śniadanie białkowo tłuszczowe i to jest sposób który działa cuda jest dokładnie tak jak mówi o tym chebellacosa 92
          • kasia.wilk9 Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:27
            Mało tego całkowicie przechodzi ochota na słodycze oraz potrzeba jedzenia makaronów ryży i innych cukrów
          • magdallenac Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:41
            Naturalny sposób odżywiania człowieka, to normalne jedzenie, kiedy jest się głodnym, a nie wypijanie butelki oleju i zagryzanie go awokado dwa razy dziennie.
        • bi_scotti Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:39
          magdallenac napisała:

> Wy ketoludzie, jesteście jak sekta.

Agree 100%. Ale to samo bylo gdy Paleo bylo in fashion wink A wczesniej jeszcze jedzenie wedlug kolorow czy grupy krwi, jeszcze bylo cos chyba "zone"? Geeez ... gdy sie pracuje z ludzmi to sie czlowiek napatrzy/naslucha big_grin Mody przychodza i odchodza a jedzenie to taka fajna sprawa! Cheers.
      • motyllica Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:26
        Wystarczy jeden, dwa...Do tego IF 16/8?
        znaczy się je się ten jeden posiłek przez osiem godzin? wink

taką dietę to ja chcę!
        • lalkaika Re: Strony z jadłospisami 27.01.22, 14:34
          Wstaje z ranca I patrze., gdzie ostatni nie kradlam. Zawsze cos kupie, czyli takapolkradziesz. Nie stac mnie Na Caly posilek, tu buchne serek, tam szynke, nawet sushi bylo grane wczoraj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka