Dodaj do ulubionych

Edzia i Alanek na stoku

21.02.22, 14:31
Cóż...wiem, że niskie są instynkty, które nakazały mi założenie tego wątku...no ale każdy ma swoje "zady i walety" w sumie...

Wiem także, że Alanek i Edzia są w szczególnej relacji, ale to już jest przesada. Wzięło mnie na wymioty.
Dałaby już chłopakowi spokój.

Przedstawiam dokumentację fotograficzną: www.pudelek.pl/edyta-gorniak-spaceruje-po-zakopanem-i-podziwia-narciarskie-popisy-allana-zdjecia-6739709526207424a

Druga po Joannie Racewicz, albo pierwsza. Trudno stwierdzić.

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:37
      Ale ordynarna ustawka. A dzieciaka mi żal.
      • perspektywa Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:00
        No cóż, kasa musi się zgadzać. Jak się nic innego nie umie.
      • hanusinamama Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:50
        Ja myślę, że Alanek nie ma pomysłu na siebie. Niestety jest ryzyko, że po mamusi mało lotny...mamusia stara się go wbić w szołbiznesy
        • primula.alpicola Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:14
          Ma pomysł, urodził się po to, żeby walczyć za ojczyznę. Planuje karierę w jednostkach specjalnych.
    • koko8 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:37
      Nie przygotowała mu w przyborniku narciarskim kasku, bad mommy!
      • bergamotka77 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:36
        O, to samo pomyślałam - tylko dzbany jeżdzą bez kasku. Ostatnio zginął w ten sposób francuski aktor.
        I te spodnie czy aby narciarskie czy zwykłe bojówki?
        • ykke Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:42
          bergamotka77 napisała:

> I te spodnie czy aby narciarskie czy zwykłe bojówki?

Co to za różnica? W tych mu wygodnie, to sobie jezdzi.
          • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:09
            Widocznie lubi jeździć z mokrą dupą. Jego prawo!
            • mikams75 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:11
              moze sie nie przewraca?
              • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 09:05
                Na zdjęciach widać, że ma mokre spodnie na wysokości pośladków, więc jednak gleba była zaliczona.
    • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:37
      Kolo Racewicz to Edzi czulosci z synalkiem nawet nie staly wink Natomiast jest to tak durnowata postac i to jej pachole tak samo, ze tez mi sie na wymioty zbiera za kazdym razem jak ich fotki widze.
      • barattolina Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:42
        Same here.
        Oliwy do ognia dodaje fakt, że Alanek to skóra zdjęta z ojca.
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:57
          E, bo ja wiem. Trzeba by go odtluscic najpierw, zeby jego rysy zobaczyc.
          • forumologin Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:47
            fornita111 napisała:

> E, bo ja wiem. Trzeba by go odtluscic najpierw, zeby jego rysy zobaczyc.

ojciec w swoim czasie tez tak wygladal
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:54
              Dobra masz nizej Allanka i jego rodzicow (ojciec w wersji upasionej). Jak dla mnie, zadna "skora zdjeta" z niego, raczej mix obojga.
              • 18lipcowa3 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:38
                Cały tata tylko ciemniejszy- po edzi
                • evolventa Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:45
                  Usta ma jak Edzia, nie jak ojciec
                  • memphis90 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:53
                    Bo ja wiem, tatko też ma wydatną dolną wargę i mocno wcięty luk kupidyna.
          • krisdevalnor Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 19:29
            fornita111 napisała:

> E, bo ja wiem. Trzeba by go odtluscic najpierw, zeby jego rysy zobaczyc.
            Trochę chamsko😕
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 19:35
              Dzieciak jest upasiony, to fakt. A to i tak najmniejszy z jego problemow.
              • krisdevalnor Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 20:20
                fornita111 napisała:

> Dzieciak jest upasiony, to fakt. A to i tak najmniejszy z jego problemow.
                Moze i fakt ale jednak moum zdaniem chamski komentarz. Jakby to bylo dziecko twojej przyjaciolki to potrafiłabys jej tak prosto z mostu powiedziec? Ze jej dziecko jest upasione i ze przez to nie widzisz rysow twarzy?

• fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 20:51
                  A czyz ja to Edzi powiedzialam "tak prosto z mostu"? Albo Alankowi? big_grin
        • szarakratka Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:13
          Jakiej oliwy do ognia? Zupełnie nie rozumiem, w jakim kontekście użyłaś tego wyrażenia.
    • geez_louise Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:42
      Ale cóż ma począć ten Allanek? Nieatrakcyjny fizycznie, uzdolnień w żadnej dziedzinie nie widać. Dobrze, że chociaż ma zamożną mamunię która go kocha.
      • geez_louise Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 14:49
        Sorry, dopiero doczytałam, że Allanek ma 17 lat. Wydawało mi się, że ze 27. To nie ma dzieciak wiele do powiedzenia w sprawie ustawek z mamusią, jestem głupia krowa że się z niego nabijam.
        • borsuczyca.klusek Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:00
          Szybko uderzyłaś się w piersi, więc będzie Ci wybaczone 🙏
          • rexona_sport Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 22:42
            Howgh
        • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:01
          jestem głupia krowa że się z niego nabijam.
          big_grin
          Teraz, pani, pojechałaś
    • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:02
      Chce sie rzy...
      Stalinska, Racewicz, Gorniak- jest w tych relacjach cos obrzydliwego
      • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:04
        Jeszcze ta była żona Kurzajewskiego ma podobne odloty.
      • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:06
        Niech pomyślę... samotne, atencyjne, starzejące się kobiety, którym odklepalo na punkcie jedynaków?
        • magda.z.bagien Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:26
          Może to ustawka,ale jeśli nie, to naprawdę szkoda tych chłopaków. Obserwuję w rodzinie sytuację, gdzie uzależnienie emocjonalne od matki nie pozwala na odcięcie pępowiny i wejście w związek, bo więź z matką jest ważniejsza.
          • umi Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:50
            Tam nie ma zapepowiniania przeciez. Wylazl chlopak na pare ujec, potem moze wyjsc z kumplami. Kiedys jakies gorsze cos bylo, tu to tylko pokazanie ciuchow mamusi i przy okazji sfotografowanie syna, ktory jak na razie jest tylko synem. Za to juz sie o nim mowi.
        • chlodne_dlonie Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:48
          Kurzajewska to akurat dwóch ma, ale reszta mniej więcej się zgadza wink
      • kitty4 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:42
        Wyjaśnij proszę - przeszkadza Ci to że mają dobre relacje jako matka z synem ?
        • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:49
          Dobre relacje są wtedy, kiedy dziecko jest dzieckiem dla swojej matki, a nie substytutem partnera.
        • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:54
          Kto ma wyjasnic? Jesli ja, to sluze - robienie z syna partnera jest chore i odstreczajace. Ryje beret i jest czyms na ksztalt emocjonalnego kazirodztwa. Zjawisko czeste
          • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:11
            Jednakowoż, jest spora przestrzeń między pojechaniem z rodzicem na ferie, a byciem obsadzonym w roli zastępczego partnera.
            • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:50
              Ale ze relacja Gorniak z synem to "wyjechanie na ferie"?
              Nie, to poczatek.syfu.
              To dosc creepy tekst siedemnastolatka, ktory mowi: nie moge miec dziewczyny, bo nie dam rady otocztc opieka dwoch kobiet
              • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:53
                Uuuuu grubo. To tego nie znalam
                • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:01
                  Smigalo ze dwa tygodnie temu. Dumna mama paplala wszystkim gazetom, dlaczego Allanek na razie nie przyprowadza dziewczyny. Masakra
                  • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:07
                    Nie no, oni sa niezle popierdoleni. I w sumie trudno, zeby mlody byl inny przy takiej matce. Sadze, ze dla niego juz za pozno na normalnosc- jak zle by to nie zabrzmialo wink tongue_out
              • primula.alpicola Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:17
                "To dosc creepy tekst siedemnastolatka, ktory mowi: nie moge miec dziewczyny, bo nie dam rady otocztc opieka dwoch kobiet"

Cooo?!
                Qrwa, załamałabym się, gdyby mój syn coś takiego sformułował.
                Chociaż nie, pewnie byłabym szczęśliwa, że synio tak bardzo mnie kocha i mamy taką cudowną więź której nikt nigdy nie zagrozi.
          • ykke Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:52
            lilia.z.doliny napisała:

> Kto ma wyjasnic? Jesli ja, to sluze - robienie z syna partnera jest chore i ods
            > treczajace. Ryje beret i jest czyms na ksztalt emocjonalnego kazirodztwa. Zjawi
            > sko czeste
            >
            Widzisz na foto 5 minut z ich życia, a tak pewnie podsumowujesz cale relacje. No diagnoza 100/100🤪 Boziu, jakie wy jesteście dziwne mateczki
            • primula.alpicola Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:46
              Ykke, przyznasz, że powyższy tekst, ten o opiekowaniu się dwiema kobietami, nie świadczy o zdrowych relacjach między matką a synem.
              • ykke Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:15
                primula.alpicola napisała:

> Ykke, przyznasz, że powyższy tekst, ten o opiekowaniu się dwiema kobietami, nie
                > świadczy o zdrowych relacjach między matką a synem.

Nie wiem, nie slyszalam tego. Nie mam wiec pewnisci, ze powiedziane to było tak serio-serio.
          • gama2003 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 19:18
            Mam takich w dalszej rodzinie.
            Synek ma 45 latek i mamunię z piekła rodem.
            Jakieś partnerki się pętały, ale nie wytrzymywały długo. Mamunia w dwupokojowym mieszkaniu natychmiast umierała i synek musiał wracać. Bo jak to tak z babą obcą ma mieszkać. Matkę się ma jedną.

Żal faceta, chora to była więź od małego.
            Długo opowiadać, psychiczne kazirodztwo. Razem wszędzie wszędzie.

W pracy miałam kiedyś córunię takiej matki. Urodziła sobie towarzystwo i przyjaciólkę doskonałą, mieszkały razem, wczasy razem, kina, teatry, wszystko razem.
            Poznałam je, gdy córka dobrze po 40 była ). Teraz mamunia od lat w gronie aniolków a córka w totalnej depresji, samotna do bólu.
            • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 19:35
              Bo taki zazwyczaj jest wielki final- ogromna samotnosc. Mialam w rodzinie przyklad. Cyrk, jaki byl odstawiany za kazdym razem, kiedy miala przyjechac w odwiedziny potencjalna synowa, byl nie do.opisania. syn byl zreszta przeznaczony do tej roli, na zawsze z matka, choć byli inni bracia i siostra. Ale rodzinna tradycja zakladala takie przypisywanie ról. W pokoleniu poprzedzajacym zostaly orzydzielone- bezdyskusyjnie- role. Ponadto panowal pruski dryl, a najmlodsza corka zostala oddana do klasztoru. Koszmar, kurwa. Malo.kto wyszedl z tej rodziny zdrowy na umysle.
              • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 20:11
                OJP, napisałabyś kiedyś o tym wątek, najlepiej na Halloween, bo brzmi jak horror.
                • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 20:52
                  To nie brzmi.jak.horror. to byl horror.
              • niemoralna Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 11:55
                Lilia jak znajdziesz kiedys czas napisz o tym wątek. Brzmi jak sekta rodzinną
    • swinka-morska Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:08
      yyy... on nie ma ani kasku, ani spodni narciarskich.
      Wygląda jak dziecko z PRL, które wyszło pozjeżdżać z górki w miejskim parku.
      • 35wcieniu Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:24
        Bo to ustawka przecież, a do niej kasku nie trzeba.
    • picathartes Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:11
      Jeżurogaty, co ona ma na sobie 😱
      🤣🤣🤣
      • bergamotka77 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:37
        Różowo jej big_grin
      • umi Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:47
        Ooo... tez to ktos zauwazyl oprocz mnie. Cukiereczek, nie? Jeszcze zeby to chociaz kontrast byl, ale z zewnatrz roz, w glowie tez...
      • hanusinamama Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:55
        NO jak co..jesteśmy w górach to kożuszki nosimy. Hej!!
        • milupaa Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:09
          No przecież to wszystko współgra z jej dzidziopiernikowatoscią 🙂 Ona nigdy nie dorośnie.
    • zuzanna_a Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:19
      górniakowej nie znoszę i rozumiem niechęć -
      ale tak sobie myślę, że gdyby zamiast Allanka stała tam 17 letnia córunia - to ematka robiłaby w gacie, jaka cudowna relacja matki z córką i jakie to słodkie.

jakby z nią łaziła na zakupy, przesiadywała na kawie - albo spędzała calusieńkie dnie jak np. Chodakowska ze swoją siostrzenicą obściskując się i klepiąc dziesiątki fotek - to to jest fajne i normalne?

nie lubię tej baby. ale kurde, nie róbmy z chłopaka zniewieściałej panienki tylko dlatego, że przytulił swoją matkę. to ustawka do zdjęcia - nie wiemy jak wyglądają ich relacje, ale na pewno biorąc pod uwagę że ojczulek nie nadaje się niczego - chłopak w jakiś sposób zżywa się bardziej z jednym rodzicem.

sama mam nastolatka w domu - mamy pełną rodzinę, normalne relacje - i uwielbia się przytulać, rozmawiać, iść ze mną na kawę i spędzać czas. ba, więcej - mówi, ze mnie kocha. istna patologia, nie?
      jest jakaś granica, gdzie można spędzać czas z rodzicem? balans płci? jakby np. poszedł na piwo z ojcem - to jest ok, męskie i fajne, a z matką to mamisynek?

nie znam chłopaka. może się mylę. ją znam z farmazonów jakie opowiada w necie, natomiast chyba za czarno została oceniona jej relacja z dzieckiem, a przynajmniej chyba za ostro - skoro jedynie go przytuliła po nartach.

• barattolina Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:24
        Nikt nie wie jaka jest prawda.
        Edzia jednak organizuje ustawki w jakimś celu.
        Buduje tym swój wizerunek, więc możemy rozmawiać tylko o wizerunku. Alan pojawia się na Pudlu tylko w kontekście ciućkania z mamunią. Innych kontekstów nie kojarzę.

Ustawka jest po to aby o niej mówić, no to mówimy....
      • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:25
        W sumie racja, mój 17-latek jest moim towarzystwem do teatru😀
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:29
          No nie tylko. Twoj siedemnastolatek lubi tez z toba pogadac o dziewczynach w tonie "typ co to jak jej cycki urosna przestaje uzywac mozgu". Wiec nie wiem, czy akurat w temacie mlodziezy majacej zdrowe stosunki z matka sie powinnas wypowiadac...
          • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:39
            Nie, kontekst wtedy był inny. Umiejętność właściwej oceny rówieśnikow to skądinąd ogromna zaleta, wiadomo na kogo nie tracić czasu.
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:44
              Tak, posiadanie pogladow i planow na przyszlosc pod gust apodyktycznej i zafiksowanej na tobie matki w tym wieku to tez norma. Ahaaaa... no ok wink
          • biala_ladecka Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:02
            Forum nie zapomina! 😈
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:05
              Forum jak forum ja nie zapominam nic, nigdy i nikomu big_grin
        • 7katipo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:53
          A mój nie chce ze mną iść do kina, mówi, że to siara.
          15 ma dopiero, może mu przejdzie 🤔🤭
      • iwles Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:52

Nie wiem, czy w tym watku chodzi o niezdrowe relacje matki z synem, ale na pewno niezdrowe jest to, ze matka wykorzystuje syna, żeby zaistnieć medialnie. Gotowa jest z niego zrobić ustawione posmiewisko. Wszak widać, że nie jest ubrany, jak na jazdę nas nartach.
        Coś jak głupie zdjęcie Morawieckiego z 10-latkiem na rękach big_grin
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:57
          Ona chyba nie rozumie pojecia "posmiewisko". Przypominam, ze publikowala zdjecie jego obesranej niemowlecej pupy, albo wzruszala sie jakim jest patriota, bo chcialby oddac zycie za ojczyzne. Nie da sie zrozumiec tej kobiety...
          • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:01
            Przypominam, ze publikowala zdjecie jego obesranej niemowlecej pupy
            Na wieki wiekow juz bede miala odruch wymiotny na widok syna Gorniakowej. Koniec. Nie wyzwolę sie z tamtego widoku. I ta baba tego dokonala. Skwapliwie
      • wkswks Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:49
        Nabijanie się z allana słabe. Ematka wszakże dobrze wychowana…
        • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 09:19
          Głównie tu nabijają się z mamy Allana.
      • volta2 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 22:36
        jedyna mądra wypowiedź
        nie mam córki na szczęście, bo bym się porzygała, jakby mi takie coś przypominające jematkę w formie wyrosło i świat częstowało takimi uwagami

• umi Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:46
      Na tych zdjeciach nic nie ma poza tym, ze sa ustawiane, a ona wyglada dosc... eee... nietypowo w tym rozu. Tzn kolor moze i OK, ale w jej przypadku lepiej nie dobierac koloru do ilosci szarych komorek, bo po co komu metka? Myslalam, ze bedzie jatka.
    • rb_111222333 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 15:56
      Bez przesady, matka nie może przytulić syna?
    • milupaa Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:02
      Zdjęcia wiadomo, ale ten tekst artykułu jaki jest żenujący, tzn język pisania. Ale to pewnie typowo pudelkowe, nie czytuję.
    • rosapulchra-0 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 16:03
      Komentarz pod artykułem:
      "qwa
      1 godz. temu
      zgłoś
      LUDZIE jesteście okropni krytykujecie relacje ,wyjście, przytulenie matki z właściwie jeszcze nie dorosłym synem. Nic wam się nie podoba...przecież wychowywała go sama i mają dobry kontakt po prostu dobre relacje .Nie można wam dogodzić ...jak Martyniukową smarujecie i jedziecie po niej bo żle wychowała syna (przypominam dorosłego już )tak tu porównując nie wiem o co się wszyscy czepiają...czy wy naprawdę nie macie żadnych kontaktów z waszymi dziećmi nie wychodzicie nigdzie z nimi nie obejmujecie syna lub córki z radości nie wspieracie to dla mnie WY krytykujący jesteście zaburzonym rodzicem a nie Edyta.Alan ma szczęście że ma tyle miłości od mamy"
    • ykke Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:48
      Cóż, skomentuję tylko, po przejrzeniu waszych mądrości - jesteście stuknęte. Specjalistki od relacji, psycholoŻki III stopnia🤣. Dżizzz....
    • odnawialna Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:54
      Nie widzę tu nic złego, prócz tego, że naraża syna na hejt przez takie ustawki. Edzia jest infantylna i egzaltowana, chyba nikt niczego innego po tych zdjęciach się nie spodziewał?
      • hanusinamama Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 17:57
        Ja bym przede wszystkim powiedziałą, że naraża jego zdrowie. Wszak dzieciak na nartach bez kasku.
    • lot_w_kosmos Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:08
      Bez przesady. Zupełnie zwykłe zdjęcia. Czepiasz się wybitnie i nieadekwatnie.
    • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:18
      Edzia to szur do kwadratu, ale relacje z synem ma fajne. Można się doczepić do braku stroju narciarskiego u Alana (brak kasku, na zdjęciu na stoku ma przemoczone spodni, bo jeździ w bojówkach), ale nie tego że spędza czas w towarzystwie matki.
      • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:27
        No, ale jak pomyśleć, to dziecko jest zaniedbane. Ma wszystko, ale już nie jest odpowiednio ubrane i zabezpieczone na wypadek wypadku narciarskiego.
      • latarnia_umarlych Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 10:00
        Co?! Relacje z systemem ma fajne?
        Zrobiła sobie z syna pseudo-partnera, to jest absolutnie chore. Ich wypowiedzi są nawet nie żenujące, a niepokojące.
        Syn mówiący, że nie może mieć dziewczyny, bo nie podoła opiece nad dwoma kobietami, to norma? I mamusia, która się tym chwali?
        • kamin Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 18:14
          Na komentowanych zdjęciach to mówi? Nie zauważyłam.
          Najbardziej mnie "bulwersuje" szczerze mówiąc różowy kożuszek. Ale to tylko kwestia gustu, pół forum swego czasu się za achwycalo różowymi sneakersami.
    • bei Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 18:26
      Jedyne, o co mogę przyczepić się, to o brak kasku u narciarza.
      • em_em71 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 21:15
        Co wy wszystkie z tym kaskiem? Przeciez golym okiem widac, ze to jednorazowa akcja na płaskim. Jak ktoś jeździ, to ma i odpowiednią odzież i kask, gogle, rękawice. Tu młodzian tylko w buty wskoczył, żeby narty nie odpadły. Nie twierdzę, że jeździc nie umie, może zjazdy nie były planowane, ot taki spontan przy okazji spaceru i tej nieszczęsnej ustawki z mamusią. Moi synowie nie daliby się namówić na taką szopkę.
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 21:25
          Ano, z tym kaskiem w TEJ sytuacji to juz nie robmy sobie jaj wink Cos jak noszenie maseczki na pustej ulucy bo przeciez w kazdej chwili moze nadjechac kaszlacy covidem rowerzysta tongue_out
    • conena Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 19:40
      Torebunię bym przytuliła.

Allan powinien zostać królem Cyganów i zbudować im pałace przy Lechickiej w Poznaniu.
      • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 20:12
        Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma, dziś są Romowie.
        • conena Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 21:14
          Zostały same podróby jak Don Wasyl de Roma.
    • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 21:27
      To jest ustawka. No owszem, posługiwanie się synem, by nakręcać popularność jest słabe.
      Ale jeszcze bardziej słabe jest nabijanie się z tego dzieciaka. Kiepsko wylosował - ojciec kryminalista, matka egzaltowana wariatka, i tak jest nadspodziewanie normalny. Biedny chłopak.
      • volta2 Re: Edzia i Alanek na stoku 21.02.22, 22:38
        no otóż
      • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 09:06
        Zgadza się.
      • latarnia_umarlych Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 10:20
        No akurat ten dzieciak, który za miesiąc będzie pełnoletni, sam pracuje na swoje nazwisko, jest jutuberem częstującym publikę takimi mądrościami jak "LGBT nigdy nie będzie tu tolerowane, bo to niezgodne z wiarą naszego kraju". Matury nie zdał i nie zamierza zdawać, bo studia to strata czasu, za to pierwszy zna się na szczepionkach.
        Takie to biedne dziecko, z którego nie wolno się nabijać.
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 11:40
          Ano. Biedne siedemnastoletnie dzidzi bez kasku. Za to juz po Oliwii Bieniuk mozna jechac, bo to 19 letnia "dorosla kobieta". Kocham ematkowa "etyke" i etykiete wink
          • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:17
            A o co konkretnie ci chodzi? Ja gdzieś nabijam się z Oliwii Bieniuk? Oliwia Bieniuk nic mnie nie obchodzi, choć oczywiście, uważam podobnie - z powodu rodziców ma pod górkę. Wciąż i wciąż porównywana do pięknej, sławnej, powszechnie lubianej mamy i wychowywana przez pajaca, który obraca się w szemranym towarzystwie i znany jest z zabaw z prostytutkami.
            Widzisz podobieństwo czy nie?
          • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 13:46
            A to te same nicki, atakowały Oliwię i bronią tutaj Alana?
            Kocham ematkowe wrzucanie wszystkich do jednego wora.
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:03
              A czy ja napisalam, ze te same? Czy raczej, ze w oczy mi sie rzucila dysproporcja w ilosci obronczyn w obu watkach? Zdawalo mi sie, ze to juz napisalam raz tongue_out
              • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:29
                No to skoro nie te same, to co ma piernik do wiatraka, tzn. Oliwia do Allana 🤷‍♀️
                • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:31
                  Oesu, seeerio TRZECI raz mam napisac? Ze tutaj stado obronczyn dziubdziusia a tam zaledwie kilka? I tak, to swiadczy o tym forum jako zbiorowosci- a nie tym czy tamtym nicku.
                  • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:34
                    Napisz nawet czwarty, nic to nie pomoże na wnioskowanie z doopy.
                    • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:36
                      No to sie zaczal wersal big_grin
                      • lauren6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:44
                        Raczej trafne podsumowanie twoich wynurzeń.
                        Zapomniałaś dodać, że z pewnością Alana bronimy, bo jest chłopcem, a dziewczynki nie chciałyśmy. Będzie dopełnienie wnioskowania z dupy.
                        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:45
                          Yyyy ok. Spieraj sie dalej ze swoimi fantazjami.
                  • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 15:20
                    Dziubdzius Górniak może nie jest ekstremalnie bystry, ale nie włóczy się po lokalach w towarzystwie trójmiejskich gwiazdeczek z półświatka i nie ma pseudoartystycznych gołych sesji. Dziubdziusia Bieniuka, mimo wcześniejszych zapowiedzi robienia aktorskiej kariery, nie idzie na żadne studia, bo poprawia maturę, za to weźmie udział w Tańcu z gwiazdami czy czymś tam. Co jest oczywiście nieźle płatne, ale mózgu do tego nie trzeba.
                    • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 15:57
                      Jego golej sesji to by nikt nie chcial big_grin Bieniukowna co najwyzej samej sobie robi krzywde, "biedny" Allanek za to szerzy po internetach szkodliwe brednie.
                      • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:23
                        Nie śledzę tfurczosci cudzych dzieci po internetach, ale skoro piszesz, że coś głosi obciachowego.
                        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:27
                          Watku w ktorym sie wypowiadasz tez widze nie sledzisz. Ani nawet wpisow (latarni unarlych) bezposrednio do ciebie skierowanych. Mozna i tak.
                          • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:30
                            A to tajemnicze, nienazwane "cos" z tfurczosci internetowej Allanka tutaj zostalo zacytowane nawet. Ale nie masz pojecia o co kaman; wiem, wiem wink
                            • triss_merigold6 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:53
                              Ależ ja wierzę w to, co piszecie tzn. że na YouTube zamieszczal homofobiczne wypowiedzi.
                              Co nie zmienia faktu, że nie widzę nic niewłaściwego w spędzaniu przez 17-latka ferii z rodzicem, zwłaszcza przez 17-latka, który był w szkole z internatem i na co dzień nie mieszkał w domu.
                              • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 17:57
                                big_grin triss blagam, wez troche nadazaj, bo my tu zupelnie nie o tym.
                    • latarnia_umarlych Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 16:12
                      Serio, włóczenie się po knajpach jest takie oburzające, a homofobiczne wypowiedzi na yt już nie?
                      A jak już się czepiasz studiów: Bieniuk maturę zdała, gap year czy poprawianie wyniku chyba nie jest niczym kompromitującym. Dziubdziuś Górniak nawet nie został dopuszczony do egzaminu, więc wiesz. Słaby argument.
                      • geez_louise Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 18:26
                        Gorniakowa, mając kasę, nie przepchała syna przez maturę? To ona jest durniejsza niż myślałam.
                        • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 19:58
                          Przecież ona też nie ma matury, może uważa to za zbędny papierek wink
        • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:20
          Ten dzieciak był pod obstrzałem pudelkow dużo wcześniej, niż w przeddzień pełnoletności.
          Nie wiem, co cię dziwi, profesor Górniak nakładła mu do głowy, to co sama w niej ma, pożal się boże. Czego wy od niego chcecie? Boicie się, że zięciem którejś zostanie?
          • latarnia_umarlych Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:30
            Dziwimy się, że ktoś go opisuje jako "nadspodziewanie normalnego", ale każdy ma swoje normy.
            • m_incubo Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:30
              Kontekst, kontekst jest kluczem.
              Nadspodziewanie normalny jak na matkę szura i ojca kryminalistę. Choć oczywiście ma dopiero 17 lat.
          • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:31
            Ale spokojnie, po co ten wpis do siebie odnosisz? Chodzi mi o proporcje broniacych "dziecka" w watku o corce Przybylskiej i tym tutaj. No i ta dziewczyna poki co nie zrobila niczego zlego a "biedny" wychuchany synalek Gorniak- wrecz przeciwnie. Bo homofobiczne teksty to nie ten kaliber bledow mlodosci co palenie fajek (i o to bym sie go nie czepuala w zyciu). Nie bede tego dzbana wystawianego przez matke na posmiewisko zalowac, jeszcze mnie bogi nie opuscily.
        • chococaffe Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:57
          też to kiedyś mi wpadło w oczy i się przeraziłam. I to wojsko. I nie dla dziewczyn bo mamą musi się zajmować.

To naprawdę nie chodzi o jakieś zdjęcie z nart (chociaż kojarzy mi się z prezentem urodzinowym Ryszarda Bukiet)
    • kropkacom Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 07:04
      No cóż, gdyby Górniak miała faceta albo nawet była nadal z ojcem swojego dziecka to nikt by nie robił uwag o jej zachowaniu w stosunku syna. Górniak nie lubię, ale warto się wziąć to pod rozwagę.
      • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:15
        Gdyby Girniak.miala faceta, to nie zachowywałaby sie tak z synem.
        • kropkacom Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 10:25
          Może. Chociaż jak czytam tutaj wypowiedzi pań, które mają tylko synów, to też potrafi być mi "dziwnie".
          • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 11:42
            No i te panie się w podobnych jak ten wątkach udzielają i są oburzone.
      • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:18
        Alez robilby, robil, zapewniam. Akcja osrana dupa byla zdaje sie jak Edzia nie byla singielka i ludzie o tym sporo mowili. O synach Rozenek i jej biznesowym podejsciu do ich wizerunku tez internauci pisza. Jest akcja, jest reakcja, proste, nie dorabiajmy ideologii.
        • lilia.z.doliny Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 08:26
          Nie chce powiedziec, ze kobiecie bez chlopa odbija. Tylko ze w przypadku desperackiego " poszukiwania milosci" i nieustannych porazek, o czym nasza diva regularnie informuje, dochodzi do oblesnego przeniesienia oczekiwan i urzezbienia " mojego malego mezczyzny zycia".
          • gama2003 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 15:04
            Ogladałam program o uczącej się jeździć autem Edycie.
            Wykrzywiona byłam w chińskie osiem z zażenowania.
            Na jakiegokolwiek mężczyznę w okolicy reagowała natychmiast metamorfozą w pięciolatkę zmiksowaną z wampem biorącym wszystko co chce.
            Masakra.
            A panowie jak jeden głupieli.

Lecieli pomagać, wyręczać, opiekować się.
            Synek takiej matki ma przerąbane. Jeśli tylko jakaś częścią siebie potrafi spojrzeć na nią obiektywnie, bo że takie wzorce ma to wiadomo.
            • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 15:09
              Nie sadze, zeby on na nia, albo na siebie potrafil spojrzec choc odrobine krytycznie. To sa tak odklejeni ludzie, ze az chwilami trudno uwierzyc, ze nie udaja...
    • joaz Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 11:49
      Moje doświadczenie z koleżankami, znajomymi itd - matki jedynaków tak mają.
    • niemoralna Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:24
      Kobiety weźcie sobie na wstrzymanie . Matka przytuliła wlasnego syna z powodu tylko im znanego. Może pochwalił się mamie o jakimś sukcesie dla niego bardzo istotnym i stąd ta reakcja, ale nieważne . O co wam chodzi ? Że wybrała się na narty synem, że miała czelność własnego syna objąć może mu gratulajac w jakimś temacie, lub tak poprostu .
      I to piszą kutwa ematule które same są zwolennjczkami karmienia dzieciaka cyckiem do iluś tam lat ,kiedy samo zdecyduje się odstawić, to samo z pielucha- telefonik i tablecik dzieciak ma ogarnięty ale z pielucha lazi dobre kilka lat ,bo musi sie sam laskawie namyslec, kiedy hrabia raczy w koncu skorzystać z toalety. Z ubiorem do szkoly tez samo gaci na doope nie wdzieje , bo mamusia musi ubrać szkolniaka . Spanie w jednym łóżku nawet w wieku szkolnym dziecka a partner/ mąż jeśli jeszcze jest oddelegowany na kanape .
      Ematki latają nieustannie do szkoły w sprawach nastoletniego bombelka , które siedzą z bombelkiem lat naście do nocy nad lekcjami bo,przecież MAMY zadane i MUSIMY się uczyć,. Które zawalaja dziennik elektroniczny w dopytywaniu się o przygotowanie na nast lekcje , lub nawalaja po komunikatorach internetowych do innych rodziców co było zadane bo kilkunastoletnie dziubdzius nie zapisał. Nastolatka samego do szkoły nie wyśle komunikacja miejska , bo to tyle niebezpieczeństw . Przechalacie się na forum ile razy to dziennie mówicie swoim dzieciakom bez względu na wiek " kocham Cię "dając buziaki nie zwracając uwagę czy to dom czy miejsce publiczne i oprócz kilku ematek to było kilkaset wpisów , że jest to bezlimitowe bez względu na miejsce i wiek dziubdziusia
      Na wakacje jezdzicie i latacie zawsze z dziubdziusiami i małymi i dużymi, nigdy same nie , no by wam serduszko peklo nie pojechać gdzieś bez swojego nastoletniego pysiaczka możnaby wymieniać wasza hipokryzję do końca dnia .
      Ja Górniakowej nie znoszę we wszystkim ,aby nie było, że fanka się odzywa , ale ematka oczywiście bezdechu dostaje , zes jakas inna matka tylko popularna wyszla z synem na narty i go o zgrozo przytulila .. i to po tym wszystkim jak ematka swoje na uloma wychowuje i mając naście lat jest jeszce gorsza sierota nieporadna . Hipokryzja Level Master .
      • alpepe Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 12:48
        Ależ uprawiasz werbalnie wulgarny seks.
      • conena Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 13:35
        t/l, d/r.
      • ykke Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 14:10
        Niemoralna- podpisuje się
      • memphis90 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 20:48
        >Może pochwalił się mamie o jakimś sukcesie dla >niego bardzo istotnym i stąd ta reakcja, ale >nieważne . O co wam chodzi ? Że miała czelność >własnego syna objąć może mu gratulajac w >jakimś temacie
        Myślę sobie co się mogło wydarzyć takiego wzniosłego w czasie zjazdu z górki... Jaki sukces niezwykle istotny...? Jakieś typy...?

Co prawda ja podczas takiego zjazdu gruchnelam sobie solidnie w jajnik i wystrzeliłam jajo wprost do jajowodu, ale o tym się dowiedziałam dwa tygodnie później....
        • fornita111 Re: Edzia i Alanek na stoku 22.02.22, 20:51
          Wez nie profanuj. To bylo zapewne cos rownie wznioslego, jak wpadniecie na pomysl oddania zycia za ojczyzne tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka