buka-123 17.03.22, 14:28 Z jakich portali zagranicznych korzystacie do śledzenia aktualnych wiadomości, analiz sytuacji? Z dostępem bez prenumeraty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arista80 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:33 La Repubblica Corriere della Sera Bbc The Guardian Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:38 Z apki Squid to taka zbieranina, wybieram international w ustawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 16:14 Różnych, tylko przypomnę a propos dostępnosci: Financial Times ma sekcję ukrainską bezpłatną Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 19:45 Na Twitterze: Nexta i The Kyiv Independent, BBC Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 21:05 Gazeta.pl Najlepiej zorientowani w sprawie Ukrainy akurat. Co nie znaczy ze normalnie tak jest... Poza tym to normalnie ogladam bbc, euronews, cnn, czytam guardian, Al jazeera itd Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 21:17 Nie wiem po co śledzić zagraniczne, skoro w polskich jest to samo, poza tym są po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 22:26 No ja mieszkam w UK wiec dla mnie telewizja i wiadomosci tutejsze sa podstawa. Ale akurat w kwestii Ukrainy i co tam sie dzieje to polskie media sa najlepiej zorientowane. To kraj obok, wielu uchodzcow pozostaje w kontakcie z rodzina i maja wiadomosci z pierwszej reki tez. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Prasa zagraniczna 18.03.22, 03:05 niemaznaczenia napisał(a): > Nie wiem po co śledzić zagraniczne, skoro w polskich jest to samo, poza tym są > po polsku. ——————> Nie , nie jest to samo ,różne punkty widzenia i komentarze.Ja czytam on line regularnie der Spiegel, taz i norweskie Aftenposten. Czasem Liberation i Paris Match. Ostatnio zajrzałam do niemieckiego tabloidu Bild i się zdziwiłam bo piszą sporo o Ukrainie. Rzucam też okiem na norweskie VG też trochę tabloidalne ale lubię różnorodność. Odpowiedz Link Zgłoś