Dodaj do ulubionych

Prasa zagraniczna

17.03.22, 14:28
Z jakich portali zagranicznych korzystacie do śledzenia aktualnych wiadomości, analiz sytuacji?
Z dostępem bez prenumeraty.
Obserwuj wątek
    • picathartes Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:31
      reuters i guardian
    • arista80 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:33
      La Repubblica
      Corriere della Sera
      Bbc
      The Guardian
    • klaramara33 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:38
      Z apki Squid to taka zbieranina, wybieram international w ustawieniach.
      • buka-123 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 14:54
        Fajna, zainstalowałam.
    • chococaffe Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 16:14
      Różnych, tylko przypomnę a propos dostępnosci: Financial Times ma sekcję ukrainską bezpłatną
    • klementyna156 Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 19:45
      Na Twitterze: Nexta i The Kyiv Independent, BBC
    • madame_edith Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 19:51
      BBC i Spiegel
    • princesswhitewolf Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 21:05
      Gazeta.pl

Najlepiej zorientowani w sprawie Ukrainy akurat. Co nie znaczy ze normalnie tak jest...

Poza tym to normalnie ogladam bbc, euronews, cnn, czytam guardian, Al jazeera itd
      • niemaznaczenia Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 21:17
        Nie wiem po co śledzić zagraniczne, skoro w polskich jest to samo, poza tym są po polsku.
        • princesswhitewolf Re: Prasa zagraniczna 17.03.22, 22:26
          No ja mieszkam w UK wiec dla mnie telewizja i wiadomosci tutejsze sa podstawa.

Ale akurat w kwestii Ukrainy i co tam sie dzieje to polskie media sa najlepiej zorientowane. To kraj obok, wielu uchodzcow pozostaje w kontakcie z rodzina i maja wiadomosci z pierwszej reki tez.
        • jan.kran Re: Prasa zagraniczna 18.03.22, 03:05
          niemaznaczenia napisał(a):

> Nie wiem po co śledzić zagraniczne, skoro w polskich jest to samo, poza tym są
          > po polsku.

——————> Nie , nie jest to samo ,różne punkty widzenia i komentarze.Ja czytam on line regularnie der Spiegel, taz i norweskie Aftenposten. Czasem Liberation i Paris Match. Ostatnio zajrzałam do niemieckiego tabloidu Bild i się zdziwiłam bo piszą sporo o Ukrainie. Rzucam też okiem na norweskie VG też trochę tabloidalne ale lubię różnorodność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka