Dodaj do ulubionych

totalny odlot

24.03.22, 23:15
Ta durna baba Godek chce ustawowego zakazu mówienia o tym, ze można zrobić aborcje. To już jest objaw choroby psychicznej z wyraźnym wskazaniem do leczenie zamkniętego.
kobieta.wp.pl/kaja-godek-startuje-z-nowym-projektem-chce-zakazu-mowienia-o-aborcji-6750770006244256a
Obserwuj wątek
    • bei Re: totalny odlot 24.03.22, 23:19
      To o czym będzie sama mówić?
      • black.emma Re: totalny odlot 25.03.22, 09:00
        😂
      • sueellen Re: totalny odlot 25.03.22, 09:04
        big_grin
      • nickbezznaczenia Re: totalny odlot 25.03.22, 11:39
        Słuszna uwaga.👍😁
      • aniani7 Re: totalny odlot 25.03.22, 11:42
        Piekne, nie ma aborcji, nie ma Godkowej, zgodzilabym sie na takie rozwiazanie big_grin
      • mama-ola Re: totalny odlot 25.03.22, 15:22
        W punkt big_grin
    • iwles Re: totalny odlot 24.03.22, 23:19

Bierze przykład ze swojego idola, który zakazał używać słowa "wojna".
      • milupaa Re: totalny odlot 25.03.22, 09:05
        O właśnie.
    • malia Re: totalny odlot 24.03.22, 23:20
      i odlot ministra Garnka, ktory wydal 400 tys. zł na uczelnię Ordo Iuris, czyli Collegium Intermarium.
      Nauczyciele będą mogli studiować podyplomowo na kierunku "Etyka cnót i realnego dobra w dobie ponowoczesności".
      • malia Re: totalny odlot 24.03.22, 23:21
        Oboje dokladnie kreslaja miejsce kob
        • malia Re: totalny odlot 24.03.22, 23:22
          za szybko
          Oboje dokładnie określają miejsce kobiet w pisowskim świecie
          • taki-sobie-nick Re: totalny odlot 24.03.22, 23:31
            Ach, bo zrozumiałaś słowo "cnota".

Zmartwię cię, ono miewa szersze znaczenie.
            • gdanskamarylka Re: totalny odlot 25.03.22, 09:10
              taki-sobie-nick napisała:

> Ach, bo zrozumiałaś słowo "cnota".
              >
              > Zmartwię cię, ono miewa szersze znaczenie.

Zmartwię cię, bo w świecie tych (mniej lub bardziej jawnych) onuc o szerszym znaczeniu zapomniano, a nawet jak się komuś przypomni, to i tak nie na temat.
            • malia Re: totalny odlot 25.03.22, 14:24
              Tez cie zmartwię, bo nie dość, ze oceniasz innych według siebie i wydaje ci się, ze rozumienie prostych slow jest osiągnięciem stulecia, to na dodatek sadzisz, ze w słowie "cnota"est główny problem.
            • lily_evans011 Re: totalny odlot 25.03.22, 14:28
              Tobie się na pewno podoba ten program, pisdówo big_grin.
            • umi Re: totalny odlot 27.03.22, 21:42
              Mnie martwi, ze ten kierunek nazywa sie archaicznie jak z ksiazki historycznej. tematyka tez pewnie bedzie jak za krola Cwieczka.

Zastanawiam sie, jak dyrektorzy beda reagowac na taki wpis w CV. Ja bym sie chyba polakala ze smiechu.
              • livia.kalina Re: totalny odlot 27.03.22, 22:23
                >tematyka tez pewnie bedzie jak za krola Cwieczka.

To będzie po prostu przepompowania pieniędzy podatników do kieszenie członków organizacji, o której nie można mówić, że są fundamentalistami religijnymi, sponsorowanymi przez Kreml.
            • livia.kalina Re: totalny odlot 27.03.22, 22:21
              Ależ my świetnie wiemy, co u ordo siurów znaczy "cnota" po głośnym bara-bara Pawłowskiej z Zychem.
    • heca7 Re: totalny odlot 24.03.22, 23:28
      Ona ma obsesję.
      • apallosa Re: totalny odlot 24.03.22, 23:31
        Ale przepraszam najuprzejmiej...jak i jakim sposobem ta ,, kobieta" chce to uczynić?
        Jaka jest podstawa prawna?
        Zablokuje Facebook, Twitter? Założy blokadę na media z zagranicy?
    • woman_in_love Re: totalny odlot 24.03.22, 23:33
      Opłacana przez Putina ruska onuca, chce stosować jego metody big_grinbig_grinbig_grin

Ciekawe, czy w końcu znajdzie się na nią jakiś Ukrainiec, którego żona zginie w szpitalu.
      • apallosa Re: totalny odlot 24.03.22, 23:38
        No ale przecież nie ma takich możliwości,jakie ma obywatel Putin! Jeszcze 👹
    • feel_good_inc Re: totalny odlot 25.03.22, 08:00
      Przyszły wskazówki z Moskwy, że ma mącić wodę, to mąci. I - jak widać - całkiem skutecznie.
    • bulzemba Re: totalny odlot 25.03.22, 08:07
      Mam nadzieję że całe dobro które ta pani czyni wróci do niej. Nawet nie musi być pomnożone. Wystarczy by ta jej miłość którą ona okazuje bliźnim wróciła do niej.

• ichi51e Re: totalny odlot 25.03.22, 08:22
      peron dawno odjechał czemu w ogóle te szurnięty babę ktoś tam dopuszcza?
      • bulzemba Re: totalny odlot 25.03.22, 08:45
        Po prostu inne gnidy wypuszczają ja przodem by toczyła pianę. Jako jej tło każdy kto się nie rzuca jak wesz na kołnierzu wygląda na osobę przy zdrowych zmysłach. I dzięki takim pieniaczom ci za nią mogą wepchnąć ludowi do gardła największe dranstwo, które obiektywnie jest absolutnie nie do przyjęcia.
    • ariathedevil Re: totalny odlot 25.03.22, 08:51
      Obrzydliwe, ruskie indywiduum. Pasie się cierpieniem kobiet.
    • huang_he Re: totalny odlot 25.03.22, 08:59
      I to jest idealny wątek dla tych, którzy w innych wątkach na temat relacji rodzinnych wypisują "To przecież twoja matka! Moja umarła i ja tęsknię, a ty ze swoją sama zrywasz kontakty! Jak tak można..."
      Chyba sobie go zapiszę i będe wklejać za każdym razem, gdyż Godek ma oprócz muminka ma też inne dzieci, prawda? I chyba w ciąży jest?
      • bulzemba Re: totalny odlot 25.03.22, 09:05
        Boże jakiego to dziecko ma pecha w życiu! Nie dość że ZD to na dokładkę Kaja jako matka. Biedactwo.
        • ichi51e Re: totalny odlot 25.03.22, 09:08
          na szczęście chyba mało się widuja
      • lauren6 Re: totalny odlot 25.03.22, 09:08
        Tak, to jej czwarta ciąża.

Natomiast o jej dzieci się nie martw. Jej rodzina zawsze będzie tym słynnym szczególnym przypadkiem.
    • lauren6 Re: totalny odlot 25.03.22, 09:09
      O nie, nie, nie. Ta pani nie jest głupia. Robi dokładnie to, za co jej płacą, w dokładnie tym momencie, w którym jej kazali.
      • bulzemba Re: totalny odlot 25.03.22, 09:13
        Czy współpraca z ruskimi nie jest teraz na cenzurowanym? Nie ma na to paragrafu?
        • feel_good_inc Re: totalny odlot 25.03.22, 11:34
          Znaczy, oczekujesz, że ludzie którzy zdobyli władzę dzięki rosyjskiej agenturze i wykonują plan alienacji Polski w UE, wprowadzą przepisy zabraniające tego?
          • lauren6 Re: totalny odlot 25.03.22, 15:30
            W punkt, niestety
    • kicifura Re: totalny odlot 25.03.22, 09:23
      Wszystkie zmiany powinniśmy zaczynać od siebie, więc niech da dobry przykład
      • malia Re: totalny odlot 25.03.22, 14:28
        jej nie chodzi o samo używanie słowa, tylko o informacje, ze TO można zrobic. Przykładowo ja powiem, ze rozmawiałam z tobą o ciąży, a ty mi powiedziałaś, ze gdyby coś było nie tak, to przecież mogę zrobić aborcje. Po prostu nikogo nie można informować co to jest aborcja i ze ja się robi.
        • kicifura Re: totalny odlot 25.03.22, 15:35
          malia napisała:
          >. Po prostu nikogo nie mo
          > żna informować co to jest aborcja i ze ja się robi.

No czyli furgonetki z płodami też wypad big_grin
    • kotletymielone5 Re: totalny odlot 25.03.22, 15:09
      Nie wiem, kto zdradza objawy choroby psychicznej, za to źródła, na które często się tutaj powołuje, bardzo bardzo często, a jeżeli chodzi o osoby z drugiej strony "barykady" światopoglądowej, to zawsze - przeinaczają fakty. I tak, poprzednie info, które tu było komentowane, jakoby Kaja Godek pierwsze o czym pomyślała, kiedy do Polski dotarła pierwsza fala uchodźców ok. 2 - tygodnie temu, to było przywitać ich ulotkami uświadamiającymi na temat tego czym jest aborcja oczywiście podana z odpowiednim komentarzem na temat KG przedstawiała sprawę w nie do końca właściwym świetle, a mianowicie, ze jej działanie było reakcją na wcześniejszy krok pań spod znaku błyskawicy, które pierwsze w obliczu kryzysu uchodźczego nie miały innego pomysłu, jak przywitać matki z dziećmi ulotkami na temat gdzie można się wyskrobać - więc?
      Zalinkowanego materiału nie mogę przeczytać, bo nie mogę odblokować adblocka.
      W każdym razie rzetelniej byłoby popatrzeć też co robi pani Nowicka i inne, którym też tylko aborcja w głowie.
      Oczywiście Kaja Godek z nietwarzową fryzurą chodzi tutaj za oszołoma, bo głośno krzyczy na temat, który ją obchodzi.
      Spoko Kazik jak wspomniał półgębkiem, że jego zdaniem aborcja to zabójstwo, to już się nie nadaje do leczenia zamkniętego, co?
      Noo, jak Kazik tak powiedział a nie Kaja Godek ..... - eee, to znaczy, jak zdrowego i ładnego to zabójstwo, a jak bez oka i mózgu to czym prędzej zrobić porządek z pokraką? A lekarze diagnozujący wady płodu często się mylę, bardzo często.
      Jeżeli tak, to powiedzcie mi dlaczego nie uważacie, że psu i kotu należy skrócić życie, jak "nie ma innego wyjścia". Niedawno czytałam wątek o "okrutnym" gospodarzu, który "okropnie" potraktował Ukraińców, którzy mieli fantazję ewakuować się razem z przybudówką w postaci psa i 3 kotów - w tym jednego, który już ze starości nie miał zębów i był ślepy. Więc do kiciusia to z największym szacunkiem, a człowieka to do kubła? bo brzydki?
      O to właśnie walczy Kaja Godek i całym sercem ją popieram!!!!
      • malia Re: totalny odlot 25.03.22, 15:18
        popieraj, życzę ci, by jej pomysły dotknęły cie osobiście
        • lily_evans011 Re: totalny odlot 25.03.22, 15:57
          Przecież to wyjątkowo durny troll, nie ma co się wysilać i tłumaczyć.
      • iwles Re: totalny odlot 25.03.22, 16:06
        "całym sercem ją popieram!!!!"

Wiemy, wiemy!!!!
        Tylko zgadnij, gdzie mamy twoje całe serce!!!!
    • primula.alpicola Re: totalny odlot 25.03.22, 15:10
      Życzę jej wszystkiego najgorszego.
      • lily_evans011 Re: totalny odlot 25.03.22, 15:57
        Amen.
    • anorektycznazdzira Re: totalny odlot 25.03.22, 16:06
      Więc pani godek będzie walczyć z aborcją w ten sposób, że będzie usiłowała ustawowo zakazać mówienia o aborcji. Będziemy w radio, TV i mediach społecznościowych dyskutować co kto myśli o aborcji oraz o tym, czy można o aborcji mówić, czy to sprzyja aborcji, czy nie sprzyja aborcji i czy wolno komuś zakazywać mówienia o aborcji uzasadniając to swoim zdaniem o aborcji oraz czy mówienie o aborcji może być penalizowane i jak. Acha.
    • kotletymielone5 Re: totalny odlot 27.03.22, 21:33
      to też jest troll? Wyjaśnienie, kto był pierwszy. I okazuje się, że nie była to "obłąkana" Kaja Godek. Komu innemu tylko jedno w głowie, w obliczu takiego nieszczęścia

takzetego.pl/ulotki-adt-to-nie-to-samo-prawaku-czyli-o-podwojnych-standardach-progresywnej-lewicy/?fbclid=IwAR3-6kce2eVlWLV6OmrcLb2a_s1vbCkIKkRm3tHdfycpdDvTj4hWCWKLENo
      • milupaa Re: totalny odlot 27.03.22, 21:52
        A jakie to ma zobaczenie kto był pierwszy? To Godek daje jakieś prawo odwetu czy co? Ta baba jest tak szkodliwa, ze nie widzę właśnie sensu dywagacji. Baba won, Ukraińcy mają inne problemy.
    • konsta-is-me Re: totalny odlot 27.03.22, 22:32
      Ty się obudziłas dzisiaj?
      Od dawna wiadomo że babka jest psychiczna.
      Jaki mają cel żeby ją trzymać i wystawiać na widok publiczny, nie wiem.
      Chyba to taka zagrywka, żeby zwracała na siebie uwagę publiki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka