Dodaj do ulubionych

Nowe cycki Leosi...

25.03.22, 10:29

...czyli kolejna inba na lewicy:

krytykapolityczna.pl/kultura/muzyka/janku-odczep-sie-od-cyckow-young-leosi/

Lewica w Polsce upadła już tak nisko, że ja nawet nie. A może wy macie jakieś przemyślenia na temat nowych cycków Leosi?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 10:31
      Przestali już walczyć z imperializmem amerykańskim?
      • dyzurny_troll_forum Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 10:38
        triss_merigold6 napisała:

> Przestali już walczyć z imperializmem amerykańskim?

Jeżeli nowe cycki uznamy jako emanację amerykańskiego imperializmu to tow. Janek próbował zawalczyć, ale spotkał się z silnym odporem i potępieniem swojej postawy przez innych członków lewicy. A głównie jednak członkinie, skrycie marzące o nowych cyckach...
    • 1matka-polka Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 10:49
      Nie chce mi sie tego czytac🙄
      • milva24 Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:00
        Też tak mam big_grin
        • konsta-is-me Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:46
          Mnie też 😅
    • borsuczyca.klusek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 10:57
      Typowa walka o obserwatorów i zasięgi. Śpiewak ma całkiem prężnego patronita a Staśko rozpycha się łokciami jak może.
      W sumie jest to pewna forma sztuki, żeby wywołać inbe z takiego tematu, który absolutnie #nikogo.
    • chococaffe Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:07
      Kto to jest Leosia?
      • biala_ladecka Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:10
        Jest i klasyk!
        • hummorek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:35
          No ale kto to jakaś Leosia? 😳
          • heca7 Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:37
            hummorek napisała:

> No ale kto to jakaś Leosia? 😳

Gdybym nie przeglądała od czasu do czasu nagłówków na Pudelku też bym nie wiedziała wink To jakaś młoda artystka- raperka itd.
            • hummorek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:53
              Aaa, dzięki wink
            • cichadziewuszka Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 18:49
              Regularnie przeglądam pudelka, a też nie wiem kto to leosia😜
        • mashcaron Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:52
          Ja też nie wiem:p
          • hummorek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:54
            Ja myślałam że to o legginsy Lelosi chodzi 🤣
          • biala_ladecka Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:59
            Czego nie wiesz? Jak google obsłużyc?
            • mashcaron Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 12:02
              No nie wiem sad wyjaśnisz mi?
      • dyzurny_troll_forum Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 14:31
        chococaffe napisała:

> Kto to jest Leosia?

Głos młodego pokolenia czasów zarazy:

• primula.alpicola Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 15:19
          Jesteście stare i nie macie córek nastolatek, to skąd macie wiedziećwink
          • ichi51e Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 19:41
            laska wyglada jak polska odpowiedz na Billie Eilish. Tylko ze wlosy ma rozowe nie zielone
            • mashcaron Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 23:22
              No trochę nie za bardzo.. ani styl, ani głos ani muzyka nie podobne:p
          • hummorek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 19:50
            😜
            E tam, spytałam właśnie moją nastolatkę. Mówi, że coś tam słyszała, ale nie jest zainteresowana 🤷 Rap, coś. Tyle się można dowiedzieć, lol.
            • vasaria Re: Nowe cycki Leosi... 26.03.22, 08:22
              Dziewczyna mojego syna słucha, zatem mój syn też, no to i ja smile . Byli na jej koncercie, miała naprawdę dużą trasę. Ja lubię young leosię - ona nie tylko śpiewa, jest też DJ/dobrą.
              • primula.alpicola Re: Nowe cycki Leosi... 26.03.22, 09:24
                Ja też ją lubię.
                A jaki szacunek zyskałam w 5a, kiedy odstawiłam fragment refrenubig_grin Długo zbierali szczękiwink
    • prawackie_trolliszcze Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:21
      Ale czy Leosia wkleiła gdzieś zdjęcia tych swoich nowych cycków? Bo bez tego wszelkie przemyślenia będą niekompletne. Na podstawie tych opublikowanych, jeszcze ze starymi cyckami, można tylko przyznać, że operacja miała sens.
      • huang_he Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 11:29
        Hm, całkiem niedawno Koterski zrobił sobie przeszczep włosów w bodajże Turcji. A Śpiewak o nim chyba nic nie napisał, dlaczego? Dlaczego Śpiewak nie miał przemyśleń na temat przeszczepu Koterskiego? Po co Koterski sobie Norwooda (dzięki Józek, to chyba tak to się zwie) uzupełniał włosami? A Koterski przeszczepem epatował wszędzie.
        Co tam trolliszcze? Jakieś przemyślenia?
    • leosia-wspaniala Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 12:02
      Nie big_grin
    • nosorozecwlochaty Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 12:22
      Cycki Leosi podpadają tak naprawdę pod szerszy temat z którym feminizm i lewica ma problem praktycznie od samego początku.

W latach 70-tych w Ameryce feministki paliły staniki i bojkotowały buty na obcasie.

Po czym okazało się że wiele kobiet jakoś dziwnym trafem chce nosić staniki i chodzić w niewygodnych 10-centymetrowych szpilach.

No i feministki się pokłóciły. Część twierdziła że jak kobieta chce chodzić w szpilkach to niech chodzi bo na tym polega wolność kobiety a część że jednak nie powinna bo jest to mizdrzenie się do samców i uleganie modom stworzonym przez tych samców czyli mentalne zniewolenie, "girly girl", kapitalizm i patriarchat.

No i tak się kłócą do dziś.
      A Leosia trzepie hajs i ma to wszystko w poważaniu.

• arthwen Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:00
      Mam przemyślenia, oczywiście: A kogo obchodzi jakaś Leosia i jej cycki jakie by nie były?
      • hummorek Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:05
        He he, no właśnie.
    • mamkotanagoracymdachu Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:04
      Trochę mi smutno czytać, że dwudziestoparolatka ma juz tak sprany mózg, że zdecydowała się na bolesny i drogi zabieg, żeby zmienić swoje ciało.
      • g.r.uu Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:17
        Bardziej Cie to dziwi niż u trzudziestolatek czy czterdziestolatek?
        • lily_evans011 Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:29
          40latka ma jednak mniej jędrne ciało, w pewnym wieku jakas część kobiet dojrzewa do wizji różnych zabiegów itp., żeby zachować młodość. Mnie np. trochę mniej to dziwi (choć dziwi, bo to ciężki zabieg i jakieś tam blizny). No ale niech dziewczynie na zdrowie te cycki idą, bez powikłań.
          • g.r.uu Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 17:22
            Ja żałuję że nie miałam kasy żeby zrobić wcześniej. Na czterdzieste urodziny sobie zrobię smile nie wiem, w czym miałoby to być lepsze niż gdyby sobie zrobiła na 25
        • gdanskamarylka Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 13:33
          To chyba logiczne, że bardziej? Młody cyc to inna liga niż cyc nieco bardziej dotknięty czasem, więc nie potrzebuje korekty. Ten dotknięty czasem zresztą też nie potrzebuje, żeby nie było.
          • g.r.uu Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 17:21
            No właśnie - starszy cyc nie potrzebuje a głupia czterdziestolatka z przepranym mózgiem, która powinna być madrzejsza od dwudziestolatki idzie na zabieg. W czym chęć wyglądania młodziej jest lepsza od chęci wyglądania lepiej - w czyimś mniemaniu?
    • primula.alpicola Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 15:17
      Mam takie przemyślenie, że to fajny pomysł, umówić się z przyjaciółką na robienie cycków.
      • suki-z-godzin Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 19:30
        primula.alpicola napisała:

> Mam takie przemyślenie, że to fajny pomysł, umówić się z przyjaciółką na robien
        > ie cycków.

a pan Śpiewak myśli, że lepiej niż sama Leosia wie, dlaczego Leosia zrobiła te cycki. i stawia się na pozycji zniesmaczonego.
        troszeczkę kretyn.
    • woman_in_love Re: Nowe cycki Leosi... 25.03.22, 19:56
      "Jan Śpiewak to nie lewak"

To hasło słyszę już chyba z 2 rok. Także ten tego.
    • kotejka Re: Nowe cycki Leosi... 26.03.22, 06:41
      Nie dam rady tego czytać,.ale po pobieżnym przebiezeniu rozumiem że clou jest takie
      Jakbyś nie była lewa niezależna nowoczesna i wyzwolona to chcesz mieć zajebiste cycki
      I s##@$&_-+ strażnicy patriarchatu
    • triismegistos Re: Nowe cycki Leosi... 26.03.22, 08:25
      O nie, kobieta śmiała zrobić ze swoim ciałem i swoimi pieniędzmi co chciała? Zgroza.
      Ps. Śpiewakowi balon odleciał dawno temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka