paola.brunetti 26.03.22, 18:08 Ktos ma, warto kupić? Bardzo spodobały mi się aktualne wzory z Mumla, szczególnie ten w ptaszki. Zastanawiam się, bo potrzebowałabym dwa komplety, a to już robi sporą sumę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anilorak174 Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:12 Przeczytałam "posciel z mumią"... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:13 Nie, nie będziemy nabijały wejść na strone. Spam-kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:06 Nie jestem spamerem, i nie załączyłam żadnych linków. Zanim wydam 500 zł, chciałabym się upewnić, czy warto, i już poniżej dostałam informację, że nie, czyli wątek spełnił swoją rolę. Gdyby nie ematka, pewnie bym te 500 zł wtopiła. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:16 W jakim sensie ma być warto? No pościel jak pościel. Odpowiedz Link Zgłoś
trzytysiacesiedemset Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:24 Ja mam, kupiłam synowi. Jest dość droga, wiec polowałam na promocję. Jakość bardzo dobra, jest duża różnica w stosunku do innych pościeli np. z Ikei. Zastanawiam się nad kupnem kompletu do małżeńskiego łóżka, ale to już spory wydatek. Chyba znów będę czychać na jakieś zniżki. Ale jeśli doceniasz jakość i wykończenie codziennych przedmiotów i zwracasz uwagę na estetykę to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:28 Mam, ciesze sie nia. Kiedys tu weszlam w jakas dyskusje, ze innym przeszkadza zapiecie na zamek blyskawiczny. U mnie nic zlego z nim sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:03 Mam kilka kompletów z zamkiem i faktycznie po jakimś czasie te zamki lubią się psuć, i nie zawsze dają się naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:09 Powinno. Zwykle niszczy się w praniu jak nie jest zapięta. Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 18:37 Ja kiedyś pisałam już, ze to co mnie zniechęca to zalecana niska temperatura prania. No i kurcze jednak nie zdecyduję się. Lubię prac w 60 stopniach, suszenie też jest fajną opcją, a tu nic z tego. No i drogie są bardzo, zwłaszcza że też kupuję po dwa komplety. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:03 Oj rzeczywiście, nie zauważyłam wczesniej, że zalecają pranie w 40 stopniach i nie wolno suszyć w suszarce. To w takim razie odpada dla mnie. Szkoda, bo wzory przepiękne. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:15 Ja miałam. Przemęczyłam się ze dwa lata i z przyjemnością się pozbyłam. Bardzo zwyczajna bawełna. Na stronie reklamowana jako "delikatna bawełenka", no nie wiem, zwyczajna szorstka bawełna, wcale nie jakoś przyjemna w dotyku. wzory bardzo ładne, ale jak śpię, to mam zamknięte oczy, albo przynajmniej jest ciemno i dotyk jest dla mnie ważniejszy. No i bardzo śmieszy mnie - kiedyś w każdym razie tak było - na stronie Mumla: suszyć rozłożone. No, ne mam tak dużego mieszkania. Gdzieś doczytałam, że ludzie suszą wieszając na drzwiach. No i stanęło na tym, że pościel dla mnie musi być przede wszystkim przyjemna - a ja lubię takie pościele bardziej jakby satynowe - i niekłopotliwa, do suszenia w suszarce. Wróciłam do Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 19:43 Mam podobne odczucia, pościel musi mieć jedwabistą gładkość, dlatego pozostanę wierna niemieckiej marce, produkowanej zresztą w Polsce. I jeszcze musi być leciutka, bo mam puchową posciel, i musi być wszystko leciuchne jak puch, otrzymałam kiedyś posciel z bawełny o wysokiej gramaturze, która była cięższa od mojej kołdry. Jakość ma dla mnie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 22:21 Napiszesz, co to za marka? Ja kupowałam przez kilka lat z Greno, ale ostatnia jest beznadziejna i sprała się już po pierwszym praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pościel z Mumla 27.03.22, 09:08 taka jedwabista pościel ma tez oilily Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Pościel z Mumla 26.03.22, 21:06 Mam kilka kompletów już od chyba 7 lat i nic się z nimi nie dzieje, jakość bez zarzutów. Jak planuję zakup, wyczekuję promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek1111111111 Re: Pościel z Mumla 27.08.24, 18:52 Sami dajecie te posty bo ja kupiłem od tej firmy kilka kompletów i po kilku praniach do wywalenia bo jest słabej jakości materiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek1111111111 Re: Pościel z Mumla 27.08.24, 18:52 Sami dajecie te posty bo ja kupiłem od tej firmy kilka kompletów i po kilku praniach do wywalenia bo jest słabej jakości materiał!!! Nie Odpowiedz Link Zgłoś
marek1111111111 Re: Pościel z Mumla 27.08.24, 18:53 Nie polecam pieniądze do wyrzucenia Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pościel z Mumla 27.03.22, 09:07 bardzo dziękuje za polecenie. dziecko umrze z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
marek1111111111 Re: Pościel z Mumla 27.08.24, 18:49 Ja kupiłem szkoda pieniędzy bo jakoś tych materiałów jest bardzo słaba już po kilku praniach zaczyna się rozrywać i do wypalenia a firma Mulan twierdzi że to ja sam portalem bo oni mają super materiały? W ogóle niema z kim rozmawiać ja już więcej tam nie kupię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś