Dodaj do ulubionych

🏆 OSCARY - ogladacie?

28.03.22, 02:37
www.thecut.com/2022/03/oscars-red-carpet-dresses-2022.html
Podobajà się Wam kiecki?
Może się ktoś zainspiruje, wybierajac sukienkę na wesele 😌
Mnie tak szczerze nic nie zachwyciło. Nicole Kidman zjawiskowa, ale to raczej ona, nie strój.
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 04:44
      Best original screenplay - KB za "Belfast" - piekny tribute dla swojego miasta smile I ciesza mnie nagrody dla Troy Kotsur, dla Japonczykow (choc film bolesnie dluuuugi wink) i dla short movie "The Long Goodbye". Tyle na chwile. Sorry, na kiecki patrze jednym okiem - dla mnie one wszystkie (kobiety i kiecki) zawsze sie w koncu zlewaja w jakas jedna bleee magme of "everything too much" - sorry smile Cheers.
    • leanne_paul_piper Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 05:01
      Czytam relacje na gazecie i widzę, ze wydmuszkowa Diuna wymiata🙄. Btw, nie mogę pooglądać kiecek, bo już nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałam włączony telewizor.
      • memphis90 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 07:41
        No przecież masz link do kiec powyżej...
    • leanne_paul_piper Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 05:16
      Dobra, pooglądałam trochę zdjęć kiecek i zadna doopy nie urywa. Jak dla mnie wygrywają klasyczne Penelope Cruz i Sophie Carson. Kristen Stewart przyszla w majtkach🙄, a tego co mają na sobie Maggie Gyllenhall i Billie Ellish nawet nie skomentuję. Amy Shumer znów przytyla, a Nicki Hilton w podomce,
    • mrs.solis Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 05:36
      Nie mialam czasu na ogladanie tv. Kiecki poogladam jutro na pudelku 🤭
    • stephanie_harper2 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 07:21
      Kurcze czy ci bogaci ludzie maja jakiś stylistów. Większość to koszmar. Kidman jest ładna po prostu a sukienka koszmar. A faceci szkoda gadać, pierwszy lepszy korposzczur w mojej okolicy wygląda lepiej. Np ta druga by się obroniła jakby jej bluzeczkę wydłużyć i taka jedna w szarej kiecce.
    • memphis90 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 07:39
      Coś dziwnego się dzieje z cyckami w tym roku. Tj chyba wróciła moda na wszyte miseczki balconette - a czy cycek się w to miesci, czy wylatuje swoją objętością dołem, górą, bokami, czy może marszczy się pod cyckiem, bo cycka nie ma, a miska za duza- to już projektanta nie obchodzi. Ale dziwne, że przy takim budżecie panie zakładają aż tak niedopasowane kiece... Nagle najlepiej wizualnie wypada jedna z kardaszianek... Nowy nabór panow - kiepściutko, brak koszul, gole klaty itd, nawet ten dzieciak z Psich pazurów zabił swój outfit łańcuchem na szyi i babciowymi butami na słoninie. Stara gwardia w klasycznych smokingach (tych nieklasycznych też....) wypada duuuuużo lepiej.
      • heca7 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 07:44
        Wygląda na to, że wszystkie zainspirowały się czerwoną kiecka żony Harrego- Meghan 😉 szeroko tutaj niegdyś omawiana.
    • bei Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:19
      Uma Thurman, i Zendaya- moje wybrane.
    • jolie Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:29
      Głosuję na sukienkę Lily James, śliczny kolor. W kroju sporo golizny, ale to imo nie przeszkadza. Dół sukni Jessiki Chastian też ma piękny kolor, ale tu góra mi się nie podoba.
      • leanne_paul_piper Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:39
        jolie napisała:

> Dół sukni Jessiki Chastian też ma piękny kolor, ale tu góra
        > mi się nie podoba.

A ja mam odwrotnie, gora przepiekna, a ten dół jakiś taki falbankowaty, infantylny
        • jolie Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:40
          Pisałam o kolorze, a nie kroju. Kolor jest przepiękny.
          • eglantine Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:52
            Niesamowite, jak różne rzeczy się ludziom podobają. big_grin
            • jolie Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 09:04
              To fakt. Uwielbiam ten kolor i jest mi w nim bardzo twarzowo.
      • aqua48 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:54
        Ja też z teamu sukienki Lily James, no i Penelope klasyka.
        • jolie Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:59
          W końcu atelier Versace 😉.
    • borsuczyca.klusek Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:30
      Najbardziej mi się podoba Jessica Chastain
    • aguha Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:50
      Pierwszy raz mam problem z wybraniem kiecki, która mi się podoba. Większość jest okropna. Naomi Scott, Maggie Gyllenhaal, Billie Eilish - kto im to zrobił?! Kiecki okropne.
      Podoba mi się jedynie kreacja Penélope Cruz.
    • eglantine Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:51
      Nic mnie nie zachwyciło.
      Moje top 3 to Uma Thurman, Penelope Cruz i Jennifer Garner. Klasycznie, elegancko, bez udziwnień.
      Fajnie Zendaya i partnerka Villeneuva.
      Przedziwne w tym roku te kreacje, jakieś takie przeskalowane i cudaczne.
      Kidman - kolor piękny, ale po co to koło ratunkowe?
      Chastain - kolor wyjątkowo paskudny.
      Konkurs na najohydniejszą kiecę zdecydowanie wygrywają Billie Eilish i Jada Pinkett Smith. WTF? Zaraz za nimi Gyllenhaal i Stewart w krótkich majteczkach.
      Z biustami też się dzieje coś dziwnego, ledwo zasłonięte, rozpłaszczone naleśniki jakoś do mnie nie przemawiają. A już Schumer z tą kokardą na dekolcie? Masakra.
      • heca7 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 09:36
        Jak Jada Pinkett musiała się wygiąć aby tak zagrać nogą? wink
        • jan.kran Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 10:20
          pyxis.nymag.com/v1/imgs/ff9/728/3e123bd495ec2ce0811cc01f53ecc28114-GettyImages-1388060358.2x.rdeep-vertical.w768.jpg
          • jan.kran Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 10:24
            Nie umiem umieszczać tu zdjęć ,fejsowa jestem. To mój numer jeden ale ja od lat jestem fanką Schiaparelli.
        • jan.kran Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 10:21
          pyxis.nymag.com/v1/imgs/ff9/728/3e123bd495ec2ce0811cc01f53ecc28114-GettyImages-1388060358.2x.rdeep-vertical.w768.jpg
          • jan.kran Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 10:26
            Maggie Gyllenhaal in custom Schiaparelli Haute Couture. Dla mnie numer jeden ale ja jestem od lat fanką Schiaparelli.
    • ichi51e Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:56
      sory ale takiej defilady opadających piersi dawno nie widziałam. Dwie w porządku - rybia łuska i Tanya w LV
    • mja-15 Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 08:56
      Kiedy chodziłam na prawie wszystko do kina, to oglądałam, bo mnie to interesowało. Teraz nie ma kiedy oglądać przed Oskarami, to dla szmat noszonych przez aktorki, w życiu bym nie wpadła, żeby oglądać Oskary.
      • majenkir Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 15:13
        mja-15 napisała:
        > dla szmat noszonych przez aktorki, w życiu bym nie wpadła, żeby oglądać Oskary
        .

Dlatego ja oglądam red carpet, a oskary to już tak jednym okiem. Większości tych filmów i tak nie widziałam 🙃
    • pani_tau Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 09:03
      Nie oglądałam na żywo, teraz czytam, że tam leciał skandal za skandalem.
      Jakieś żałosne seksistowskie żarty prowadzących, Will Smith bijący po gębie Chrisa Rocka (serdecznie nie znoszę tego pajaca, ale rękoczyny to przesada).
      Po suficie trzeba się przespacerować, żeby to rozchodzić.
      • bi_scotti Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 14:43
        Bronil zony - chevalier - taka narration. A 5 minut pozniej odbieral Oscar za "KIng Richard" i zadeklarowal, ze chce byc "vessel of love" - szal cial - full entertainment surprised
        Ciut mnie wzruszyly jako tandem Lady Gaga & Liza Minelli choc make-up duzo psuje gdy czlowiek chce polubic kobiety wink
        Uma - yes - ze wszystkich kreacji, zapamietalam jej - cool woman! Cheers.
      • majenkir Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 15:15
        Nie wydaje Wam się, że to było zainscenizowane? 🧐
        • bi_scotti Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 15:23
          Possible aczkolwiek nie widze opcji, ze ktos podjal conversation z Jada w tonie "sluchaj, Chris sobie zrobi jaja z alopecia, tobie bedzie przykro wiec Will wyjdzie na scene i da mu w dziob; are you OK z takim planem?" Mysle, ze jednak bylo to spontaneous ale ja sie na show business nie znam - nie takie "ustawki" sie zdarzaly wink Cheers.
    • shellyanna Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 09:30
      Zendaya podoba mi się najbardziej.
      • kiddy Re: 🏆 OSCARY - ogladacie? 28.03.22, 15:54
        Ona jest zjawiskowa. Nie tylko piękna, ma w sobie coś magnetycznego. Sylwetka, postawa, ruchy. Przepiękna dziewczyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka