Dodaj do ulubionych

Tak się zastanawiam

28.03.22, 15:05
Zastanawiam się jak to jest czy każdy może być potencjalną ofiarą oszusta, bardzo sprawnego społecznie psychopaty czy tylko naiwni ludzie? Dla przykładu są tacy co jeszcze miesiąc temu uważali że to koleś z Aspergerem Bill Gates chce wymordować ludzkość natomiast nie zauważali Władymira który mordował w ciszy i nakładał maski. Włądymir musiał zrobić rzeź, wczesniej dla tego typu ludzi był ok.
I tak jest w życiu im bardziej sprawna społecznie osoba która dodatkowo dobrze wygląda tym więcej ofiar ale moim zdaniem tylko wśród naiwnych.
Obserwuj wątek
    • jednoraz0w0 Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 15:33
      Mylisz się. Next!
      • fioletowa01 Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 16:09
        A JP2 to jest kolejny taki przykład charyzmatycznego drapieżnika, ja się nie nabrałam.
    • milva24 Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 18:48
      Moim zdaniem każdy aczkolwiek naiwni mają na to zdecydowanie większe szanse, również ze im się to przydarzy wielokrotnie.
    • no_name33 Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 22:24
      Od zawsze wiedziałam, że putler to zły człowiek. A JP2....
      . Moja mama wpatrozna w niego jak w obraz. Indoktrynowala mnie od dziecka. W czasie pierwszej spowiedzi doszłam do wniosku, że Kościół to zło (stary zboczuch wypytywał mnie o różne rzeczy i się chyba podniecał mną, moimi odpowiedziami, do tego się chyba masturbował) A potem zgłębiłam historię i inne ciemne grzeszki kk.

Stwierdziłam, że ktośkto stoi na czele tak podlej instytucji, nie może być dobry.

• taki-sobie-nick Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 22:30
      A ty oczywiście widziałaś Władymira. Szkoda zatem, że nie poinformowałaś innych.
    • cegehana Re: Tak się zastanawiam 28.03.22, 22:39
      Władimir nie od wczoraj i nie od miesiąca robi rzeź jeśli ktos potrzebował Ukrainy żeby się o tym dowiedzieć to raczej dlatego, ze go to nie interesowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka