Dodaj do ulubionych

Apka pogodowa

16.04.22, 19:31
Hej, jaką macie apkę pogodową z widżetem na komórkę? Taką, żeby pokazywała w końcu wiosnę wink i żeby pogoda się sprawdzała?
Ja mam teraz chyba Accu weather, ale oni nawet w czasie największych huraganów podają u mnie "lekki wiatr" i mam już dość.
Obserwuj wątek
    • paola.brunetti Re: Apka pogodowa 16.04.22, 20:15
      Ja mam norweskie yr.no i polskie ICM Meteo - oni pokazują tylko 3 dni do przodu tylko, ale z dużą dokładnością. Mąż korzysta z Windy, bo lubi obserwować jak przechodzą fronty, a do tego tam jest dużo różnych parametrów dla maniaków. Też się sprawdza.
      • piesfafik Re: Apka pogodowa 16.04.22, 22:47
        Windy
        Uzywaja modelu z ecmwf ktory daje najlepsze prognozy na swiecie
      • rozaliaolaboga Re: Apka pogodowa 17.04.22, 08:18
        Ja też lubię windy i zawsze patrze tam, czy burza nie idzie sad ale za cholerę nie widzę tam temperatury i opadów, a to jednak interesuje mnie najbardziej.. Da się to jakoś łatwo ustawić, tak żeby temperatura była widoczna na pierwszy rzut oka?
    • princesswhitewolf Re: Apka pogodowa 16.04.22, 23:11
      Tu bedziesz miala odpowiedzi w zależności gdzie kto mieszka. Ja mam BBC weather ktora opiera sie na badaniach MET office wiec typowo UK.

Ale tez uwazam ze AccuWeather ma bardzo dokladne radary. No i lubie tez Windy. Jak mocno wieje to Windy jest bardzo dokladne
    • dorotakwiatkowska13 Re: Apka pogodowa 17.04.22, 01:14
      Miałam Accu Weather, a teraz mam Weawow (chyba z Norwegii) i uważam, że jest lepsze, tzn. pogoda sprawdza się o wiele bardziej, zwłaszcza opady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka