pytajacakinga 18.05.22, 18:35 Próbowała którąś z emam? Działa można z tym schudnąć poprawić ciało? Czy droga bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajacakinga Re: Trening EMS 18.05.22, 19:08 Może jeszcze dodam że są jest ćwiczenia pod elektrostymulacja czyli urządzenie kopie nas prądem a my ćwiczymy czy jakoś tak🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Trening EMS 18.05.22, 19:14 Ja mam takie małe urządzenie. Na pewno cos tam daje, ale nie licz na efekt wow. Wiem, że na siłowniach mają takie urządzenia w wersji xxl. Moje urządzenie ma tez opcje TENS i masaże i tu czuję efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Trening EMS 18.05.22, 19:19 wkswks napisał(a): > Ja mam takie małe urządzenie. Na pewno cos tam daje, ale nie licz na efekt wow. > Wiem, że na siłowniach mają takie urządzenia w wersji xxl. > Moje urządzenie ma tez opcje TENS i masaże i tu czuję efekty. Tak ja pytam o te urządzenia na siłowniach co mają. Te domowe to chyba minimalnie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Trening EMS 18.05.22, 21:30 Jeżeli działają podobnie jak te małe, to nie warto dopłacać do treningu😉. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Trening EMS 18.05.22, 21:40 Droga bzdura, do tego dość nieprzyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Trening EMS 19.05.22, 12:32 Nikt nie chodził na te treningi? ☹️ Pytam bo byłam pierwszy raz i cena za 30 minut 105 zł trzeba wykupić pakiet 8 (trójmiasto) Ćwiczenia z tym prądem mało przyjemne polegające na ściskaniu mięśni kiedy jest to uderzenie prądem ale fakt że byłam spocona jak mysz. No zobaczę czy coś schune po 10 razach 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
mama766 Re: Trening EMS 19.05.22, 13:07 Znam 3 osoby, które chodziły na taki trening. Jedna schudła 6kg, druga 8kg, a trzecia nie wiem, bo to dalszy znajomy. Wszystkie były jednocześnie na diecie, liczyły kalorie z aplikacją. Ja byłam na treningu próbnym, czułam, że poćwiczyłam, na następny dzień miałam zakwasy jak po dobrym treningu siłowym. Chętnie bym kontynuowała, ale jak dla mnie za drogo. Są różne rodzaje stroju do treningu, tam gdzie ja byłam ubierałam na siebie strój, który miał już w sobie elektrody, natomiast moje koleżanki chodziły w miejsce gdzie ubierało się obcisłą koszulkę i spodenki i na to trener zapinał elektrody takimi pasami. Moja wersja jak dla mnie wygodniejsza, ale nie było elektrod na łydkach, bo strój był do kolan. Dużym plusem jest to, że trening jest krótki. Teraz chodzę na trening 36 minut i jest to tańsza opcja, a myślę, że efekty mogą być podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Trening EMS 19.05.22, 17:26 mama766 napisała: > Znam 3 osoby, które chodziły na taki trening. Jedna schudła 6kg, druga 8kg, . Dziękuje za odpowiedź pocieszyłaś mnie bo ja chce schudnąć 7 /8 kg. Jest nadzieja😊 Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Trening EMS 19.05.22, 22:20 Schudnąć 0,8kg jest chyba dość prosto Odpowiedz Link Zgłoś
zanziqueen Re: Trening EMS 19.05.22, 22:17 Ja chodziłam 2 miesiące i nie schudłam nic - 0 kg. Mina instruktorki była tak skonsternowana ze szok. Na pewno można ale same treningi bez diety itd. nic nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: Trening EMS 19.05.22, 21:18 Próbowałam i polecam, miałam w sumie 10 treningów, schudłam ok 4 kg przy delikatnej diecie do tego, już po 3 treningach czułam po spodniach że chudnę, dla mnie super sprawa no ale to przez chwilę, chyba nie można za długo tak intensywnie. Po pierwszym treningu zasłabłam, trzeba dużo pić podczas ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Trening EMS 19.05.22, 22:26 Pic na wodę Jak to kiedyś mi jeden z właścicieli takiego klubu powiedział: oczywiście że ciało się poprawia dietą i ćwiczeniami. W EMS nie tylko o to chodzi. EMS celuje w specyficzną klientelę. EMS to styl życia. I to się sprzedaje 😂 Odpowiedz Link Zgłoś